Birman-maniacs

Δες και εδώ....έχει μικρά seal point;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδώ περιμένουν γέννα αυτόν τον μήνα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ναι μωρέ τα καλουλια μου είναι πιο αγκαλιτσες και μαμακιδες, αλλά δεν ξερώ πως μου έχει κολισει τώρα! Τα γατάκια που δίνονται έχουν κάνει εμβόλια κ.τ.λ.π.(ναι ναι τόσο άσχετη είμαι, μέχρι στιγμής οι γάτες έπαιρναν εμένα και όχι εγώ αυτές και δεν έχω ιδέα για την όλη διαδικασία) :redface:

Υ.Γ.
Έχω αρχίσει σιγά σιγά να παίρνω και πραγματάκια για το μελλοντικό μου αφεντικό και να διαμορφώνω τον χώρο. Άσχετο αλλά Έχω τρελαθεί με μια εντοιχισμένη βιβλιοθήκη( 50 εκατοστών στο πλάτος) που έχει το νέο μου διαμέρισμα, έβαλα μπροστά το γραφείο μου και έβγαλα το τελευταίο ράφι εκεί θα βάλω το καλαθάκι θα γίνει πιστεύω η τέλεια γατοκρυψώνα!!!:up::up:
λοιπον,το εκτροφειο που σου λεει η Γιουλη ειναι πολυ καλο.Ειμαι η μια εκ των 2 που τους εφερε το γατακι.
Τα γατακια ειναι υγιη και τελεια κοινωνικοποιημενα.Οι χαρακτηρες και του δικου μου και του Ερεφερ-που πηρε ο Βασιλης-ειναι τελειοι.Τους κανουν εμβολια και ενδοαποπαρασιτωση,τους κανουν και εμβολιο για λυσσα για να μπορεσει να ερθει Ελλαδα,σου δινουν το βιβλιαριο του,τον φακελο του με τις φωτογραφιες του και μια ολοκληρη εκθεση που ειναι οδηγιες για το γατακι και δειγματα τροφων που το ταιζουν αυτοι.Να ξερεις οτι νωριτερα απο τους 4 μηνες δεν μορεις να το παρεις γιατι πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας που σου ειπα πριν.
Αν εχεις καποια απορια μην διστασεις..:)

θελεις καποιο συγκεκριμενο χρωμα?Αυτο που σου λεει η Γιουλη ειναι μπλε.Σαν το μεσαιο στην υπογραφη της θα γινει δηλαδη.

οχι δανάκο να μην του το δίνεις... κόψτο σιγά σιγά... κι εγώ τον λυπόμουν και του το'δινα αλλά παχαίνει...

λοιπόν για να θυμηθούμε τα παλιά που σας έσπαγα τα νευρα με τις ερωτήσεις... τι χρώμα και ΤΙ φύλλο είναι αυτή η γάτα???:)

mikadoDSC_0537.jpg
πρεπει να ειναι torbie αν το λεω καλα!ή αλλιως το χελωνι το ραβδωτο!

Δες και εδώ....έχει μικρά seal point;)
να την ακους τη Νικολετα!!!!αυτη μας βρηκε το εκτροφειο!!!!;)

Με ξετρέλαινε μια τριχρωμουλα που είδα αλλά δεν νομίζω ότι το χρώμα παίζει και τόσο ρόλο:up:
Μπορώ να ρωτήσω την τιμή τους πάνω κάτω; Και που ακριβός είναι το εκτροφείο(Μπορώ να μεταφέρω το γατάκι με τρένο?):hmm:

οχι δανάκο να μην του το δίνεις... κόψτο σιγά σιγά... κι εγώ τον λυπόμουν και του το'δινα αλλά παχαίνει...

λοιπόν για να θυμηθούμε τα παλιά που σας έσπαγα τα νευρα με τις ερωτήσεις... τι χρώμα και ΤΙ φύλλο είναι αυτή η γάτα???:)

mikadoDSC_0537.jpg
α ξεχασα!!!κυρια!!!κυρια!!!ειναι και θηλυκη:lol::lol::lol:

Με ξετρέλαινε μια τριχρωμουλα που είδα αλλά δεν νομίζω ότι το χρώμα παίζει και τόσο ρόλο:up:
Μπορώ να ρωτήσω την τιμή τους πάνω κάτω; Και που ακριβός είναι το εκτροφείο(Μπορώ να μεταφέρω το γατάκι με τρένο?):hmm:
το εκτροφειο ειναι στο Aachen,εχει αεροδρομιο στο Dusseldorf για τραινο,δεν ξερω.Αν κλεισεις ομως απο νωρις το εισητηριο δηλωνεις οτι θα εχεις ζωο στην καμπινα στην επιστροφη και σου επιτρεπουν να το παρεις μαζι σου.Επιτρεπονται μεχρι 2 ζωα στην καμπινα.
η τιμη τους ξεκιναει απο 710 και φτανει περιπου 920(στο συγκεκριμενο εκροφειο).Αυτα αλλαζουν αναλογα με την κατηγορια του γατιου.Αν ειναι δηλαδη pet-που ειναι η κατωτερη κατηγορια- breed ειναι η επομενη-τα γατια αναπαραγωγης και τελος show που ειναι τα γατια που πανε στις εκθεσεις και ειναι τα πιο ακριβα.
Εχω βρει σε αλλα εκτροφεια και απο 650 και σε αλλα απο 900 ή 1000.

ο μονος ρολος που παιζει ειναι να σου αρεσει πολυ!!!!:):):)

τα χρωματα στα βιρμανακια ξερεις πως πανε?

ουπς!!!περασε η ωρα και πρεπει να καληνυχτισω(παω σπιτι).Γραψε μου ο,τι θες και θα τα δω αργοτερα ή αυριο.:hello:

α ξεχασα!!!κυρια!!!κυρια!!!ειναι και θηλυκη:lol::lol::lol:
Μωρέ εσύ καλά τα λες...έλα που είναι όμως χελώνος!!! :blink::blink:
Μάλιστα είναι ένας ταρταρούγος:lol::lol:
mikadoDSC_0537.jpg
Magic-Mikado von Achor seal TORTIE tabby point BOY!
born: 8. April 2008
Father: Int.Ch. Ginkgo von Achor, Mother: Int.Ch. Grafitti von Achor
Fifé-Pedigree
International animal passport, Microchip,
all vaccinations,
both testicles,
ferfekte white feet,
clear red tortie markings!

Available into a permanent good at home, none shipping!
Tortie Boys are NOT sterile! They have a "Klinefelter-Syndrom" with fewer sperm cells and less male hormones. Thus many tortie Boys never spray or cry. Some tortie Birmanboys already give, where are fathers of many kittens.
If you have serious, respectable interest, then please write what for a at home you offers and many more. Then I send more photos and informations.

α ρε Νικολέτα πάντα στο πλευρό μας... κι εσύ κι η Δώρα....:up:πάω να τα χαζέψω αν και χθές είδα το απόλυτο seal πρόσωπο βιρμανικής...

αυτό το εκτροφείο έχει πανέμορφες γάτες.... νομίζω έχει και silver point!! Λεω να τους κάμω ένα γραμματάκι!! ;)
Προξενήτρα είσαι μία κούκλα!!:up:

Γιουλη αφου ειμαστε φαν!Αντε ποτε θα ερθει η Σεμελη...Δε μας βαζεις καμια φωτο του Μορφεα να χαζεψουμε;

αυτό το εκτροφείο έχει πανέμορφες γάτες.... νομίζω έχει και silver point!! Λεω να τους κάμω ένα γραμματάκι!! ;)
Προξενήτρα είσαι μία κούκλα!!:up:
:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατ'αρχάς παράληψή μου να μην σου ευχηθώ καλή πρόοδο στη νέα σου φοιτητική ζωή.... με πας πολλά χρόνια πίσω τώρα... σνιφ...
Μπράβο σου που με τόσο ενθουσιασμό ετοιμάζεις τη φοιτητική σου φωλίτσα αλλά και τις μικρές κρυφές γωνιές της νέας σου συγκάτοικου;):up:αύριο θα ρωτήσω για ένα κοριτσάκι βιρμανάκι που έχω στο νου μου και θα σου στείλω Pm....
Μείνε συντονισμένη στους Birmaniacs!! :)

Γιουλη αφου ειμαστε φαν!Αντε ποτε θα ερθει η Σεμελη...Δε μας βαζεις καμια φωτο του Μορφεα να χαζεψουμε;
Mορφώνεται ο Μορφέας εις τας αγκάλας του Μορφέως...:lol:

CIMG1513.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back