staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:40 Η staman2 έγραψε: #26.921 06-10-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχάς παράληψή μου να μην σου ευχηθώ καλή πρόοδο στη νέα σου φοιτητική ζωή.... με πας πολλά χρόνια πίσω τώρα... σνιφ... Μπράβο σου που με τόσο ενθουσιασμό ετοιμάζεις τη φοιτητική σου φωλίτσα αλλά και τις μικρές κρυφές γωνιές της νέας σου συγκάτοικουαύριο θα ρωτήσω για ένα κοριτσάκι βιρμανάκι που έχω στο νου μου και θα σου στείλω Pm.... Μείνε συντονισμένη στους Birmaniacs!! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου σας θαυμάζω στους birmaniacs γιατί πάντα έχετε κάτι να πείτε κ είστε σε εγρήγορση διαρκώς.!!! Μπράβο παιδιά. Ναι ναι να το φέρεις στον Μάριο απαλά απαλά τώρα που του λείπεις και είναι ταξίδι.... Δανάη τί τέλειο μωρό είναι αυτό!!! Πραγματικά μοιάζει μεγάλος αλλά είμαι σίγουρη πως ξεγελά η τρίχα. Ετσι κ εμένα η Νάλα. Φαίνεται μεγάλη στις φωτογραφίες κ είναι μια σταλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #26.922 06-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mορφώνεται ο Μορφέας εις τας αγκάλας του Μορφέως... Click για ανάπτυξη... δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #26.923 06-10-08 22:43 Ε Γιουλη αυτη την εχουμε ξαναδει μην κανεις ζαβολιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.924 06-10-08 22:50 το απόλυτα τέλειο πρόσωπο της βιρμανικής...σ' αυτή τη γάτα ξεχνώ αν είναι seal ή Blu ή tabby... Και χάνομαι στον ωκεανό των ματιώ της....έχει το τέλειο πρόσωπο!! και το τέλειο βλέμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η staman2 έγραψε: #26.925 06-10-08 22:52 Τι πανέμορφη γάτα είναι αυτή???? Πραγματικά ωκεανός τα μάτια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.926 06-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Click για ανάπτυξη... μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #26.927 06-10-08 22:59 Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατ'αρχάς παράληψή μου να μην σου ευχηθώ καλή πρόοδο στη νέα σου φοιτητική ζωή.... με πας πολλά χρόνια πίσω τώρα... σνιφ... Μπράβο σου που με τόσο ενθουσιασμό ετοιμάζεις τη φοιτητική σου φωλίτσα αλλά και τις μικρές κρυφές γωνιές της νέας σου συγκάτοικουαύριο θα ρωτήσω για ένα κοριτσάκι βιρμανάκι που έχω στο νου μου και θα σου στείλω Pm.... Μείνε συντονισμένη στους Birmaniacs!! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου σας θαυμάζω στους birmaniacs γιατί πάντα έχετε κάτι να πείτε κ είστε σε εγρήγορση διαρκώς.!!! Μπράβο παιδιά. Ναι ναι να το φέρεις στον Μάριο απαλά απαλά τώρα που του λείπεις και είναι ταξίδι.... Δανάη τί τέλειο μωρό είναι αυτό!!! Πραγματικά μοιάζει μεγάλος αλλά είμαι σίγουρη πως ξεγελά η τρίχα. Ετσι κ εμένα η Νάλα. Φαίνεται μεγάλη στις φωτογραφίες κ είναι μια σταλίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η staman2 έγραψε: #26.922 06-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mορφώνεται ο Μορφέας εις τας αγκάλας του Μορφέως... Click για ανάπτυξη... δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #26.923 06-10-08 22:43 Ε Γιουλη αυτη την εχουμε ξαναδει μην κανεις ζαβολιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.924 06-10-08 22:50 το απόλυτα τέλειο πρόσωπο της βιρμανικής...σ' αυτή τη γάτα ξεχνώ αν είναι seal ή Blu ή tabby... Και χάνομαι στον ωκεανό των ματιώ της....έχει το τέλειο πρόσωπο!! και το τέλειο βλέμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η staman2 έγραψε: #26.925 06-10-08 22:52 Τι πανέμορφη γάτα είναι αυτή???? Πραγματικά ωκεανός τα μάτια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.926 06-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Click για ανάπτυξη... μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #26.927 06-10-08 22:59 Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mορφώνεται ο Μορφέας εις τας αγκάλας του Μορφέως... Click για ανάπτυξη... δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #26.923 06-10-08 22:43 Ε Γιουλη αυτη την εχουμε ξαναδει μην κανεις ζαβολιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.924 06-10-08 22:50 το απόλυτα τέλειο πρόσωπο της βιρμανικής...σ' αυτή τη γάτα ξεχνώ αν είναι seal ή Blu ή tabby... Και χάνομαι στον ωκεανό των ματιώ της....έχει το τέλειο πρόσωπο!! και το τέλειο βλέμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η staman2 έγραψε: #26.925 06-10-08 22:52 Τι πανέμορφη γάτα είναι αυτή???? Πραγματικά ωκεανός τα μάτια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.926 06-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Click για ανάπτυξη... μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #26.927 06-10-08 22:59 Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε Γιουλη αυτη την εχουμε ξαναδει μην κανεις ζαβολιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.924 06-10-08 22:50 το απόλυτα τέλειο πρόσωπο της βιρμανικής...σ' αυτή τη γάτα ξεχνώ αν είναι seal ή Blu ή tabby... Και χάνομαι στον ωκεανό των ματιώ της....έχει το τέλειο πρόσωπο!! και το τέλειο βλέμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η staman2 έγραψε: #26.925 06-10-08 22:52 Τι πανέμορφη γάτα είναι αυτή???? Πραγματικά ωκεανός τα μάτια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.926 06-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Click για ανάπτυξη... μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #26.927 06-10-08 22:59 Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το απόλυτα τέλειο πρόσωπο της βιρμανικής...σ' αυτή τη γάτα ξεχνώ αν είναι seal ή Blu ή tabby... Και χάνομαι στον ωκεανό των ματιώ της....έχει το τέλειο πρόσωπο!! και το τέλειο βλέμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η staman2 έγραψε: #26.925 06-10-08 22:52 Τι πανέμορφη γάτα είναι αυτή???? Πραγματικά ωκεανός τα μάτια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.926 06-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Click για ανάπτυξη... μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #26.927 06-10-08 22:59 Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι πανέμορφη γάτα είναι αυτή???? Πραγματικά ωκεανός τα μάτια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.926 06-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Click για ανάπτυξη... μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #26.927 06-10-08 22:59 Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά.... Click για ανάπτυξη... μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #26.927 06-10-08 22:59 Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τι ομορφα ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.928 06-10-08 23:23 δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι baladerτο έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #26.929 06-10-08 23:42 Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.930 06-10-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε. Click για ανάπτυξη... πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η staman2 έγραψε: #26.931 07-10-08 01:14 Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nala&persis.jpg 159,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 08:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.932 07-10-08 08:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα. Click για ανάπτυξη... Koυκλιά!!!! Τι ματάρες είν' αυτές!!!! Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.933 07-10-08 09:12 Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #26.934 07-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it.. απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!! Click για ανάπτυξη... εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η Αντα έγραψε: #26.935 07-10-08 09:47 Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.936 07-10-08 09:50 Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #26.937 07-10-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα? θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!! Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? Click για ανάπτυξη... Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.938 07-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.939 07-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1345 1346 1347 1348 1349 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1347 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει?? Click για ανάπτυξη... Σελίδα 2685 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #26.940 07-10-08 10:39 Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.