Birman-maniacs

Κατ'αρχάς παράληψή μου να μην σου ευχηθώ καλή πρόοδο στη νέα σου φοιτητική ζωή.... με πας πολλά χρόνια πίσω τώρα... σνιφ...
Μπράβο σου που με τόσο ενθουσιασμό ετοιμάζεις τη φοιτητική σου φωλίτσα αλλά και τις μικρές κρυφές γωνιές της νέας σου συγκάτοικου;):up:αύριο θα ρωτήσω για ένα κοριτσάκι βιρμανάκι που έχω στο νου μου και θα σου στείλω Pm....
Μείνε συντονισμένη στους Birmaniacs!! :)
Γιουλάκο μου σας θαυμάζω στους birmaniacs γιατί πάντα έχετε κάτι να πείτε κ είστε σε εγρήγορση διαρκώς.!!! Μπράβο παιδιά. Ναι ναι να το φέρεις στον Μάριο απαλά απαλά τώρα που του λείπεις και είναι ταξίδι....:lol:
Δανάη τί τέλειο μωρό είναι αυτό!!! Πραγματικά μοιάζει μεγάλος αλλά είμαι σίγουρη πως ξεγελά η τρίχα. Ετσι κ εμένα η Νάλα. Φαίνεται μεγάλη στις φωτογραφίες κ είναι μια σταλίτσα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mορφώνεται ο Μορφέας εις τας αγκάλας του Μορφέως...:lol:

CIMG1513.JPG
δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά....:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε Γιουλη αυτη την εχουμε ξαναδει μην κανεις ζαβολιες!:P

το απόλυτα τέλειο πρόσωπο της βιρμανικής...σ' αυτή τη γάτα ξεχνώ αν είναι seal ή Blu ή tabby... Και χάνομαι στον ωκεανό των ματιώ της....έχει το τέλειο πρόσωπο!! και το τέλειο βλέμμα...
amygroen7.JPG

Τι πανέμορφη γάτα είναι αυτή???? Πραγματικά ωκεανός τα μάτια της...

δώσε του σε παρακαλώ φιλάκια φιλάκια κ ζουπηγματάκια από εμένα... και στην Καλυψούλα σου την τρυφερούλα... Αχχχ τι ωραίο να είναι τόσο εξαρτημένα τα γατάκια σας από εσάς... Ζηλεύω ρε παιδιά....:redface::redface:
μα ξέρεις τι είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις τσίσα με την ησυχία σου? Τσούπ στην αγκαλιά με μιας... και δεν κατεβαίνει αν δεν ακούσει το καζανάκι:lol::lol:

Αχ τι ομορφα ματια...

δώρα δώρα, τον αρσενικό βιρμανό ταρταρούγο που έβαλα πριν τον είδες?? Αν έχεις τέτοιο χαρτάκι στην συλλογή δεν αλλάζει...είναι balader:P:lol::lol::lol:το έχεις και στα αρσενικά και στα θηλυκά:lol::lol::lol:

Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε.

Τον ειδα πως δεν τον ειδα...Μου φαινεται πολυ περιεργο να βλεπω τετοια χρωματα σε αρσενικο...Δεν ξερω εμενα δεν θα μου αρεσε.
πράγματι...αλλά μια ταρταρουγίτσα σκούρα όμως στη χρωματική μας βεντάλια... θα μπει κάποια στιγμή:P:lol:

Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Λούση που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα.:)

Συνημμένα

• nala&persis.jpg
    nala&persis.jpg
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 32
Πραγματικά σας αγαπάμε πολύ όλα τα βιρμανάκια γι αυτό κ σας αφιερώνουμε μια φωτογραφία μας. Βέβαια λείπουν 2 μέλη από την γατοσκυλοοικογένεια...προς το παρόν. Ο Τίμυ που είναι πολύ σνομπ στις φωτο κ η Νάλα που ξεφυγε... ΑΛλά επιφυλασσόμεθα.:)
Koυκλιά!!!! :up:Τι ματάρες είν' αυτές!!!! :blink::inlove::inlove:
Μα γιατί ξέφυγε η Νάλα... δεν ειναι η τσιντσιλούλα στη φωτό?? μήπως εννοείς τη σκυλίτσα σου?? :hmm:

Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! :inlove::inlove::inlove:
Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! :blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

CIMG1564.JPG

CIMG1565.JPG

CIMG1566.JPG

ο Ερωτας με τη μαμα η οποια φοραει υπεροχο βραδυνο ενδυμα,και στις αλλες ο Ερωτακος στην αγκαλια μου...δεν κοιμαται πολυ ωραια?αλλη καμια δεν εκανε,μον 'η Μαριω τον Γιαννη...ξερω,ξερω..I can't help it..
απο κοντα ειμαι πιο ωραια και πιο αδυνατη!!!η φωτογραφια με αδικει!!!!και προπαντων ειμαι μετριοφρων!!!!

εκανα αμαν να τις δω με την αργη συνδεση, αλλα αξιζε κουκλος!καλημερα σε ολους, Αντα ευχαριστω για τα greenies!:)

Καλημερα!! Βασια αν ηξερα οτι θα περνουσες απο τη Γιουλη θα αφηνα και για σενα ακομη μερικα σακουλακια....της αρεσαν της Αθηνας?

Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει??:hmm:

Κορίτσια... με το μαριο που είμαστε στις καλες μας και τώρα οδηγεί για γιάννενα και του λείπω κλπ... να του στείλω το εξής μήνυμα?

θα έρθει στην ελλάδα μια καταπληκτική βιρμανούλα που όμοιά της δεν εχει ξαναυπάρξει...!! Οι εκτροφείς θα μας κάνουν μεγάλη τιμή να την δώσουν σε μας! Είμαι πολύ χαρούμενη αγάπη μου!!

Λέτε να χαρεί ή να πέσει σε κανά γκρεμό?? :hmm::lol:
Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! ;)

Αχχ Γιουλη....νομιζω οτι το εχει καταλαβει, ειμαι σιγουρη οτι κατι υπονοουμενα ολο και πετας μες την ημερα!! ;)
Kαλημέρα! Το ψιλιάζεται θα έλεγα.... :hmm:ακόμα η βόμβα δεν έχει σκάσει...:)

Εβαλε φωτο η Δαναη?? που που?? θελω να δω και εγω....ποια θα με βοηθησει να μην διαβασω τις εκατονταδες σελιδες που εχετε γραψει??:hmm:
Σελίδα 2685;)

Σαν μωρο καθεται στην αγκαλια σου Δαναη :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back