πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Ο πυρροθριξ: #27.001 07-10-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Αυτό το βρήκα από το birmans online και είναι το μόνο που βρήκα στο Μπάρι! (Καλά έχω ενθουσιαστεί! Ανυπομονώ να έχω το γατάκι μου στην αγκαλιά μου!!!!) Click για ανάπτυξη... θες να ειναι στο Μπαρι?βολευει με το πλοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:13 Ο πυρροθριξ: #27.002 07-10-08 20:13 αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Ο πυρροθριξ: #27.003 07-10-08 20:18 να κοιτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.004 07-10-08 20:20 Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #27.005 07-10-08 20:22 πες μου τι ψαχνεις περιπου,για να μπορεσω να σε βοηθησω. Ευκαιρια ειναι παντως το γατακι που σου ειπε η Γιουλη χθες.Ειναι πολυ ομορφο και μπορεις να το κλεισεις τωρα. Θα σου φανει αστειο,αλλα εμεις ειδαμε και παθαμε να βρουμε γατακια.Κατα τυχη μας εστειλε ενα site η Νικολετα και ειχε 2 ελευθερα.Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις εψαχνα απο τον χειμωνα και βρηκα Απριλιο αν θυμαμαι καλα..ημουν στο τσακ να τα παρατησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.006 07-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Click για ανάπτυξη... στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #27.007 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Αυτό το βρήκα από το birmans online και είναι το μόνο που βρήκα στο Μπάρι! (Καλά έχω ενθουσιαστεί! Ανυπομονώ να έχω το γατάκι μου στην αγκαλιά μου!!!!) Click για ανάπτυξη... θες να ειναι στο Μπαρι?βολευει με το πλοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:13 Ο πυρροθριξ: #27.002 07-10-08 20:13 αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Ο πυρροθριξ: #27.003 07-10-08 20:18 να κοιτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.004 07-10-08 20:20 Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #27.005 07-10-08 20:22 πες μου τι ψαχνεις περιπου,για να μπορεσω να σε βοηθησω. Ευκαιρια ειναι παντως το γατακι που σου ειπε η Γιουλη χθες.Ειναι πολυ ομορφο και μπορεις να το κλεισεις τωρα. Θα σου φανει αστειο,αλλα εμεις ειδαμε και παθαμε να βρουμε γατακια.Κατα τυχη μας εστειλε ενα site η Νικολετα και ειχε 2 ελευθερα.Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις εψαχνα απο τον χειμωνα και βρηκα Απριλιο αν θυμαμαι καλα..ημουν στο τσακ να τα παρατησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.006 07-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Click για ανάπτυξη... στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #27.007 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Ο πυρροθριξ: #27.003 07-10-08 20:18 να κοιτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.004 07-10-08 20:20 Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #27.005 07-10-08 20:22 πες μου τι ψαχνεις περιπου,για να μπορεσω να σε βοηθησω. Ευκαιρια ειναι παντως το γατακι που σου ειπε η Γιουλη χθες.Ειναι πολυ ομορφο και μπορεις να το κλεισεις τωρα. Θα σου φανει αστειο,αλλα εμεις ειδαμε και παθαμε να βρουμε γατακια.Κατα τυχη μας εστειλε ενα site η Νικολετα και ειχε 2 ελευθερα.Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις εψαχνα απο τον χειμωνα και βρηκα Απριλιο αν θυμαμαι καλα..ημουν στο τσακ να τα παρατησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.006 07-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Click για ανάπτυξη... στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #27.007 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να κοιτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.004 07-10-08 20:20 Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #27.005 07-10-08 20:22 πες μου τι ψαχνεις περιπου,για να μπορεσω να σε βοηθησω. Ευκαιρια ειναι παντως το γατακι που σου ειπε η Γιουλη χθες.Ειναι πολυ ομορφο και μπορεις να το κλεισεις τωρα. Θα σου φανει αστειο,αλλα εμεις ειδαμε και παθαμε να βρουμε γατακια.Κατα τυχη μας εστειλε ενα site η Νικολετα και ειχε 2 ελευθερα.Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις εψαχνα απο τον χειμωνα και βρηκα Απριλιο αν θυμαμαι καλα..ημουν στο τσακ να τα παρατησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.006 07-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Click για ανάπτυξη... στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #27.007 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #27.005 07-10-08 20:22 πες μου τι ψαχνεις περιπου,για να μπορεσω να σε βοηθησω. Ευκαιρια ειναι παντως το γατακι που σου ειπε η Γιουλη χθες.Ειναι πολυ ομορφο και μπορεις να το κλεισεις τωρα. Θα σου φανει αστειο,αλλα εμεις ειδαμε και παθαμε να βρουμε γατακια.Κατα τυχη μας εστειλε ενα site η Νικολετα και ειχε 2 ελευθερα.Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις εψαχνα απο τον χειμωνα και βρηκα Απριλιο αν θυμαμαι καλα..ημουν στο τσακ να τα παρατησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.006 07-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Click για ανάπτυξη... στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #27.007 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πες μου τι ψαχνεις περιπου,για να μπορεσω να σε βοηθησω. Ευκαιρια ειναι παντως το γατακι που σου ειπε η Γιουλη χθες.Ειναι πολυ ομορφο και μπορεις να το κλεισεις τωρα. Θα σου φανει αστειο,αλλα εμεις ειδαμε και παθαμε να βρουμε γατακια.Κατα τυχη μας εστειλε ενα site η Νικολετα και ειχε 2 ελευθερα.Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις εψαχνα απο τον χειμωνα και βρηκα Απριλιο αν θυμαμαι καλα..ημουν στο τσακ να τα παρατησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.006 07-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Click για ανάπτυξη... στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #27.007 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!! στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα Click για ανάπτυξη... στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #27.007 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει! Kαλά, έχει πολύ φάση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Ο πυρροθριξ: #27.008 07-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες? Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο πυρροθριξ: #27.009 07-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω Click για ανάπτυξη... καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.010 07-10-08 20:27 αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.011 07-10-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Ο πυρροθριξ: #27.012 07-10-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:31 Ο πυρροθριξ: #27.013 07-10-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι Click για ανάπτυξη... ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #27.014 07-10-08 20:35 παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια,εκανα κατι φοβερο.. οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!! και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #27.015 07-10-08 20:37 να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Ο πυρροθριξ: #27.016 07-10-08 20:39 μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια? [SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE] [SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #27.017 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ξεχασα να βαλω το link!!!! https://www.truesoul.de/index.html Click για ανάπτυξη... Cool!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.018 07-10-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?" Click για ανάπτυξη... θα του το πω σύντομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Ο πυρροθριξ: #27.019 07-10-08 20:43 βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1349 1350 1351 1352 1353 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1351 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #27.020 07-10-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του! πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας Click για ανάπτυξη... Καλορίζικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.