Birman-maniacs

Αυτό το βρήκα από το birmans online και είναι το μόνο που βρήκα στο Μπάρι!;) (Καλά έχω ενθουσιαστεί! Ανυπομονώ να έχω το γατάκι μου στην αγκαλιά μου!!!!:D:D:D)
θες να ειναι στο Μπαρι?βολευει με το πλοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!!
στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να κοιτα:

Filou090208.jpg

Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες?

πες μου τι ψαχνεις περιπου,για να μπορεσω να σε βοηθησω.

Ευκαιρια ειναι παντως το γατακι που σου ειπε η Γιουλη χθες.Ειναι πολυ ομορφο και μπορεις να το κλεισεις τωρα.

Θα σου φανει αστειο,αλλα εμεις ειδαμε και παθαμε να βρουμε γατακια.Κατα τυχη μας εστειλε ενα site η Νικολετα και ειχε 2 ελευθερα.Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις εψαχνα απο τον χειμωνα και βρηκα Απριλιο αν θυμαμαι καλα..ημουν στο τσακ να τα παρατησω.

αυτο το εκτροφειο εχει ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ γατες!!!!!
στις φερνω ως παραδειγμα,να συγκρινεις με αλλα;)
στο dortmund είναι?? έβαλες το link??δεν το βλέπω:hmm:

Αυτό θα πει έρωτας με τη πρώτη ματιά!! :inlove::inlove::inlove:
Απλά την είδε, κόλλησε και μετά βάλθηκε να τη ξεριζώσει απ'την οθόνη!! :blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

CIMG1564.JPG

CIMG1565.JPG

CIMG1566.JPG
Καλέ τι λέτε!Απλώς την ξεματιάζει!:lol::lol::lol:
Kαλά, έχει πολύ φάση!!!:up::up:

Indrligon δεν μπήκα στο site... του ιταλού... είναι ο Νiko ο εκτροφέας?? αν ναι, είναι εύκολος και δίνει εύκολα γάτες...το pm με τις φωτό και την τιμή του Rudi το έλαβες?
δε νομιζω οτι ειναι αυτο το site!

αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! :up:είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του!
πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας:)

αγόρασα ένα ωραίο προβατένιο ριχτάρι καναπέ... μούρλια...για το Μορφέα που το λάτρεψε... το έχει περάσει για γατί και το γλύφει συνεχώς! ετσι γλίτωσε το δικό μας ριχτάρι! :up:είναι πολύ απαλό και άσπρο και δεν φαίνονται οι τρίχες του!
πήρα και μια κουβερτούλα με γατουλες για τη καλυψώ όπου θρονιάστηκε πάνω της σαν τη κλώσσα που κλωσσα! κι ένα καλαθάκι καινούργιο για τη σεμέλη μας:)
sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?"

ναι... θα το χαζέψω κι εγώ...είναι το αγαπημένο σου θυμάμαι;)
ναι ειναι το αγαπημενο μου!!!!

παιδια,εκανα κατι φοβερο..

οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!!
και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ?

να Γιουλακο ενα τετοιο να με φτιαξεις!!!!

Jamy0602081.jpg

μα κοιταξτε εδω γατια!!!!δεν ειναι τελεια?

kundk041008.jpg

Krumel041008.jpg

krumel0410081.jpg

Krumel0410082.jpg

krumel0410083.jpg

krumel0410084.jpg

krumel0410085.jpg

krumel0410086.jpg

krumel0410087.jpg

krumel0410088.jpg

[SIZE=+3]Krümel blue point [/SIZE]​

keks041008.jpg

keks0410081.jpg

keks0410082.jpg

[SIZE=+3]Keks blue tabby point [/SIZE]​

kundk0410081.jpg

sorry που σε ξενερωνω αλλα πρεπει να το πεις στον Μαριο...ο χρονος περναει..πες του "αγαπη μου!ξερεις για ποιον ειναι αυτο το καλαθακι?"
θα του το πω σύντομα....

βγαλε μια φωτο το κουβερτακι με τις γατουλες !!!σελω να το ζω....

Καλορίζικα!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back