Birman-maniacs

Χριστίνα οι φωτό της υπογραφής σου και του avatar σου μου αρέσουν πάρα ΄πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι είναι υπέροχες αυτές οι γάτες αλλά δεν ξέρω και αυτές σε αυτό το siteμου άρεσαν, απλά η Ιταλία μου είναι πιο εύκολη από την γερμάνια(ναι ναι ανήκω σε αυτά τα άτομα που έχουν ένα θέμα με τα αεροπλάνα- όχι κάτι τρομερό αλλά ας που με ότι προτιμώ την θάλασσα) και μπορώ να συνεννοηθώ κουτσά στραβά(plasότι έχω και συγγενής στην Ιταλία οπότε και γενικά νιώθω περισσότερο στα νερά μου να κινηθώ εκεί.). έστειλα e-mailαναγνωριστικό με τις βασικές απορίες κ.τ.λ.π. ελπίζω να μου απαντήσουν γιατί οκ το Μπάρι είναι εννέα ώρες από Ηγουμενίτσα περισσότερη ώρα μου παίρνει να πάω στην πάρω(την γενέτειρα μου).:D:D:D:D

Υ.Σ.
Το γατάκι υπολογίζω να μπορώ να το πάρω μετά τα Χριστούγεννα(που θα έχω μαζέψει τα χρήματα- είμαι φοιτήτρια βλέπετε):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια,εκανα κατι φοβερο..

οπως εκανα το μαθημα,ερχεται διπλα μου ο Ερως,κανω πισω την καρεκλα (γραφειου με ροδες)να τον παρω αγκαλια και και αρχιζει να μου κανει νιαου,αλλα σιγανο.Τι ειναι βρε? του λεω,τι γκρινιαζεις?παω να τον σηκωσω και να μην σηκωνεται απο το πατωμα!μπα!τι γινεται?κανω ετσι και τι να δω!του ειχα πιασει την ουρα με τη ροδα!σηκωνω την καρεκλα και ναααα μια τουφα ξεκολλημενη!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:το ξεμαλλιασα!!!!!!
και ο καημενος δεν παραπονεθηκε καθολου!!!να μην του δωσω μια κονσερβουλα το βραδυ?
Ντροπή σου!!!:mad::mad::mad: :lol::lol::lol::lol::lol:
Τι κάνει ο θεός Έρωτας;:hmm:

Χριστίνα οι φωτό της υπογραφής σου και του avatar σου μου αρέσουν πάρα ΄πολύ!
Εδώ τις βρήκα!;)
https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41
Έχει πολλές.:)
Υ.Γ. :Πολύ ωραία την ξεματιάζει τη Σεμέλη ο Μορφέας!;)
:lol::lol::lol::lol:

Ντροπή σου!!!:mad::mad::mad: :lol::lol::lol::lol::lol:
Τι κάνει ο θεός Έρωτας;:hmm:
μια χαρα!!!βρησκεται στην αγκαλια του Μορφεα;)

Sorry που σας πρίζω!!!:redface: Σκέφτομαι να στείλω mail και σε αυτούς: https://www.sacridibirmania.eu/
Αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα(αν μπορούν να φέρουν το γατάκι στο λιμάνι, που ακριβός βρίσκονται κ.τ.λ.π.):)

Sorry που σας πρίζω!!!:redface: Σκέφτομαι να στείλω mail και σε αυτούς: https://www.sacridibirmania.eu/
Αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα(αν μπορούν να φέρουν το γατάκι στο λιμάνι, που ακριβός βρίσκονται κ.τ.λ.π.):)
στειλε κι εγω ειχα στειλει εκει!;)

ειναι και μια που την λενε www.felinadia.it νομιζω οτι καλα το εγραψα..:hmm:

το κουβερτάκι είναι φλις μαλακό και ενδείκνυται για να καλύπτει και να προστατεύει το καναπέ...εγω το έχω βάλει σα μαξιλάρι στο καλάθι της κλώσσας...:lol:

Συνημμένα

• CIMG1569.JPG
    CIMG1569.JPG
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG1573.JPG
    CIMG1573.JPG
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG1575.JPG
    CIMG1575.JPG
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 20
αυτός είναι κοντά στο Bari Και είναι εξυπηρετικός... αν τα βρείτε και το κλείσετε θα σε βοηθήσει... έτσι κάνουν σχεδόν όλοι... καλό είναι πάντως να επισκεφτείς και το εκτροφείο να δεις που και πως μεγάλωσε το μικρό και να έχεις χρονο να μιλήσεις με τον εκτροφεά...

το κουβερτάκι είναι φλις μαλακό και ενδείκνυται για να καλύπτει και να προστατεύει το καναπέ...εγω το έχω βάλει σα μαξιλάρι στο καλάθι της κλώσσας...:lol:
πολυ ωραιο το κουβερτακι!!!!!!!!:):):)

πολυ ωραιο το κουβερτακι!!!!!!!!:):):)
και μεγάλο...μπορείς π.χ. να καλύψεις ένα μέρος του κρεβατιού σου και να απλώνεται άνετα... να είναι στα μαλακά και να είναι το δικό του!

Tέλεια τα ''στρωσδάκια'' τους!:up:
Γιούλη,τις είδες τις φωτό στο site;:hmm:

Καληνύχτα!:hello:

και μεγάλο...μπορείς π.χ. να καλύψεις ένα μέρος του κρεβατιού σου και να απλώνεται άνετα... να είναι στα μαλακά και να είναι το δικό του!
Γιουλάκο. Τέλειο κ το κουβερτάκι της κούκλας σου και το πρόβατο του Μορφέα. Θα το καταευχαριστηθούν κ τα δύο. Να μου τα φιλήσεις!!!:lol:

Καλημέρα! :)

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέρα :D

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέρα :D
Πως είναι το όνομά σου??
Τι κάνει η όμορφη πατρίδα μου?? Σε ζηλεύω... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back