Birman-maniacs

Κοιτάξτε τι βρήκα!
https://www.birmancatclub.co.uk/navigation.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας και απο μένα.σήμερα πηρα το connex κουτι και μέχρι το τέλος της αλλης βδομαδας θα ειμαι συνδεδεμένη:)μετα εχω να περασω ωρες ατελειωτες στο Internet και ειδικα μαζι σας!:)μου λείψατε...Θοδωρη τον πήρες τον κούκλο?

Oχι ακομα αλλα αναμενεται αυτον τον μηνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας ομορφοι μασκοφοροι!
Τι κανουν τα γατουλακια σας σημερα;

Μια χαρά θα είναι στα 37τμ μόνη της.... αλλά ότι είναι της παρέας τα βιρμανάκια είναι!Μπορείς να της πάρεις μια συντορφιά αρκεί να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τα διπλά έξοδα:)αλλά και τις διπλές μετακινήσεις...

Για αυτό θέλω να πάρω αν είναι αργότερα… που θα κάνω λιγότερες μετακινήσεις(τώρα φεύγω μια-δυο φορές τον μηνά για 2-3 μέρες- για τέτοια μικρά διαστήματα θα την προσέχει μια φίλη μου, Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι θα την παίρνω μαζί μου)… Και αυτά είναι που φοβάμαι και δεν την έχω πάρει ακόμα οι μετακινήσεις! Θέλω 6 ώρες οδικός και 5 με το πλοίο(ήδη έχω αρχίσει να πρίζω τον φίλο μου να πάρει δίπλωμα και αυτοκίνητο), θέλει ψάξιμο αυτό παραπάνω γιατί τόσες ώρες μέσα στο λεωφορείο θα πάθει σοκ! Σκέφτομαι μήπως να περνάω από κατάρα και να περνώ το τρένο μετά από Τρίκαλα(που βγαίνει κατευθείαν στο λιμάνι) ή να πηγαίνω με αεροπλάνο(ο χρόνος είναι πολύ λιγότερος) αλλά δεν ξέρω ποιες αεροπορικές εταιρίες έχουν κατάλληλες καμπίνες…:redface:
Ένα άλλο πράγμα που φοβάμαι είναι ότι στο νησί στο πατρικό μου το καλοκαίρι έχουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές και υπάρχουν παντού πορτάκια για γάτες(η φωφω δεν καταδεχτικέ ποτέ την άμμο) και αν βγει έξω το καημένο, όπως θα είναι μαθημένο μέσα στο διαμέρισμα, μην πάθει καμιά νίλα. Βεβαία όλα τα ζώα που έχουμε είναι στειρωμένα και για αυτό είναι ήρεμα σαν χαρακτήρες αλλά πάντα μουντάρουν τους νεοφερμένους! Μην αναφέρω δλδ τον γείτονα μου! Μια φορά είχε χτυπήσει την φωφω με φτυάρι ενώ μια άλλη είχε απειλήσει εμένα και την αδερφή μου πώς αν συνεχίσει να γαβγίζει ο σκύλος μου(που ήταν πολύ ήσυχο ζώο) θα τον πυροβολήσει! :mad::mad::mad:
Πως τα κρατάτε εσείς μέσα στο σπίτι; Μην βγάλει όλο το καλοκαίρι με σαμαρακι... :/:

Καλημέρα Βιρμανομανούλες και μπαμπάδες.:hello:
Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σας?

Καλημέρα Βιρμανομανούλες και μπαμπάδες.:hello:
Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σας?
Kαλημέρα! :)
Καλά είναι τα παιδάκια μου... ζωντανά, ακμαία, παιχνιδιάρικα, γλυκά, χαδιάρικα, υπάκουα...χάρμα οφθαλμών...

Περιμένουμε και τη μικρούλα μας...
Χτες το είπαμε και στο μπαμπά μας... (νωρίς το θυμηθήκαμε...) :lol:

Για αυτό θέλω να πάρω αν είναι αργότερα… που θα κάνω λιγότερες μετακινήσεις(τώρα φεύγω μια-δυο φορές τον μηνά για 2-3 μέρες- για τέτοια μικρά διαστήματα θα την προσέχει μια φίλη μου, Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι θα την παίρνω μαζί μου)… Και αυτά είναι που φοβάμαι και δεν την έχω πάρει ακόμα οι μετακινήσεις! Θέλω 6 ώρες οδικός και 5 με το πλοίο(ήδη έχω αρχίσει να πρίζω τον φίλο μου να πάρει δίπλωμα και αυτοκίνητο), θέλει ψάξιμο αυτό παραπάνω γιατί τόσες ώρες μέσα στο λεωφορείο θα πάθει σοκ! Σκέφτομαι μήπως να περνάω από κατάρα και να περνώ το τρένο μετά από Τρίκαλα(που βγαίνει κατευθείαν στο λιμάνι) ή να πηγαίνω με αεροπλάνο(ο χρόνος είναι πολύ λιγότερος) αλλά δεν ξέρω ποιες αεροπορικές εταιρίες έχουν κατάλληλες καμπίνες…:redface:
Ένα άλλο πράγμα που φοβάμαι είναι ότι στο νησί στο πατρικό μου το καλοκαίρι έχουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές και υπάρχουν παντού πορτάκια για γάτες(η φωφω δεν καταδεχτικέ ποτέ την άμμο) και αν βγει έξω το καημένο, όπως θα είναι μαθημένο μέσα στο διαμέρισμα, μην πάθει καμιά νίλα. Βεβαία όλα τα ζώα που έχουμε είναι στειρωμένα και για αυτό είναι ήρεμα σαν χαρακτήρες αλλά πάντα μουντάρουν τους νεοφερμένους! Μην αναφέρω δλδ τον γείτονα μου! Μια φορά είχε χτυπήσει την φωφω με φτυάρι ενώ μια άλλη είχε απειλήσει εμένα και την αδερφή μου πώς αν συνεχίσει να γαβγίζει ο σκύλος μου(που ήταν πολύ ήσυχο ζώο) θα τον πυροβολήσει! :mad::mad::mad:
Πως τα κρατάτε εσείς μέσα στο σπίτι; Μην βγάλει όλο το καλοκαίρι με σαμαρακι... :/:
Λοιπόν Ζωή!
Μπορείς άνετα να τη φέρνεις αεροπορικώς μέσα στη καμπίνα μαζί σου στη γατοφόρο της... αφού θα έχεις το μπλε ευρωπαικό διαβατήριο που θα σου έχει δώσει ο εκτροφέας και θα είναι και τσιπαρισμένη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αρκεί κλείνοντας τα εισιτήριά σου να το αναφέρεις όπως επίσης και τη διάσταση της γατοφόρου... μην πάρεις καμία τεράστια...

Τώρα....όσον αφορά το νησί το Καλοκαίρι είναι ένα θέμα γιατί δεν κάνει οι Βιρμανικές να ζουν έξω και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνο να έχουν πρόσβαση σε αφύλακτο χώρο για πάρα πολλούς λόγους... να τραυματιστούν, χαθουν και κλαπούν!! Συν το ότι θα είναι χαμένη η κακομοίρα ούτως ή άλλως και θα έχει και το θέμα της προσαρμογής... αφού δεν θα γνωρίζει το περιβάλλον... πρέπει αυστηρά να την έχεις μέσα στο σπίτι με άμμο... και να προσέχετε να μη βγει!!!
Επίσης και το μπαλκόνι σου στα Γιάννενα πρέπει να προσέξεις γιατί είναι επικίνδυνο να πέσει να χτυπήσει ή και να το σκάσει... Εμένα μου έχει πέσει 2 φορές η Καλυψώ και 1 ο Μορφέας... :(Μόνο με επίβλεψη στο μπαλκόνι εκτός αν βάλεις πλέγμα... αλλά πάλι θέλει προσοχή... υπάρχουν γάτες που είναι περίεργες και τους αρέσει η εξερεύνηση (όπως οι δικές μου) και γάτες που είναι πιο ήσυχες...

Καλημερα!
Πως το πηρε ο μπαμπας;

Καλημερα!! τα δικα μου ηταν πολυ ζημιαρικα χτες....μου εριξαν στο μπανιο τη σαπουνοθηκη, η οποια εσπασε, και μετα ενα φωτιστικο στο σαλονι..το οποιο επισης εσπασε!!! :( Α! για να μην ξεχασω και το τασακι που μου το εριξαν απο το περβαζι και ευτυχως επεσε μεσα στο μπαλκονι και οχι απεξω να βρει κανα ανθρωπο στο κεφαλι !!:down:

Καλημερα!
Πως το πηρε ο μπαμπας;
Το πήρε, το έβαλε στο στόμα του, το κατάπιε και μετά μπούρπ... ρεύτηκε κιόλας :lol::lol::lol:
Μου είπε...:blink::hmm:ε... όπως δέχτηκα το Μορφέα θα δεχτώ και το τρίτο...

Επίσης για μία ώρα μου έλεγε πόσο αγαπάει κι έχει αδυναμία στο Μορφέα και πόσο καλός και όμορφος είναι... τη Καλυψώ μου δεν τη συμπαθεί καθόλου γιατί είναι λέει ύπουλη και πονηρή... (η αλήθεια είναι ότι το'χει αυτό η κορούλα μου σε αντίθεση με το Μορφέα... και τους άντρες η πονηράδα των γυναικών τους εκνευρίζει ως γνωστόν...:happy:)
Παιδιά έχει πάντως ψύχωση με τον καλοκάγαθο γίγαντά μας... ο οποίος είναι το πιο καλό πλάσμα που είχα ποτέ σπίτι μου...

Καλημερα!! τα δικα μου ηταν πολυ ζημιαρικα χτες....μου εριξαν στο μπανιο τη σαπουνοθηκη, η οποια εσπασε, και μετα ενα φωτιστικο στο σαλονι..το οποιο επισης εσπασε!!! :( Α! για να μην ξεχασω και το τασακι που μου το εριξαν απο το περβαζι και ευτυχως επεσε μεσα στο μπαλκονι και οχι απεξω να βρει κανα ανθρωπο στο κεφαλι !!:down:
:lol:Βρε τα σκατούλια.... εμένα τελευταία μου περνοδιαβαίνουν στο πάγκο της κουζίνας... :mad:και μ'ακούει όλη η γειτονιά! :lol:

Χαιρομαι Γιουλη μου....:)

:lol:Βρε τα σκατούλια.... εμένα τελευταία μου περνοδιαβαίνουν στο πάγκο της κουζίνας... :mad:και μ'ακούει όλη η γειτονιά! :lol:
Αλλα δεν στεναχωριεμαι, αφου ηταν απο το ΙΚΕΑ....ενταξει τα πληρωσα :( αλλα δεν εκαναν και καμια περουσια!! :blink:

Χαιρομαι Γιουλη μου....:)
Να δούμε τι χαρακτήρας θα είναι και η μικρή... και πως θα τα πάνε τα τρία τους...κατι μου λέει ότι οι δυό τους θα κάνουν κόμμα...το θέμα είναι τελικά ποιος θα κάνει κυβέρνηση! :lol:

Αχ τι καλα,ολα ετοιμα δηλαδη για τον ερχομο της μικρης!Του την εδειξες Γιουλη,του αρεσε;

Αλλα δεν στεναχωριεμαι, αφου ηταν απο το ΙΚΕΑ....ενταξει τα πληρωσα :( αλλα δεν εκαναν και καμια περουσια!! :blink:
ναι μωρέ... είναι κι αυτά σαν παιδάκια που κάνουν ζημιές...:happy:
μου έλειψαν οι φωτό τους... :/:άντε δεν θα φύγει ο λεγάμενος να έχεις λίγο χρόνο να μας τις βάλεις???

Αχ τι καλα,ολα ετοιμα δηλαδη για τον ερχομο της μικρης!Του την εδειξες Γιουλη,του αρεσε;
Οχι... ούτε καν μου το ζήτησε... :/:
Την βλέπει πάντα στη ταπετσαρία του υπολογιστή μου... και μου λέει, αυτό το γατάκι όλο το βλέπω να μεγαλώνει στο desktop σου... :blink::lol:

Εβγαλε η Aegean εισιτήρια για Παρίσι 85 ευρώ το άτομο! :)

Εβγαλε η Aegean εισιτήρια για Παρίσι 85 ευρώ το άτομο! :)
Ασχετο...αλλα το ειδα και εγω, προτινεις κατι???? :lol::lol:

Ασχετο...αλλα το ειδα και εγω, προτινεις κατι???? :lol::lol:
Nαι:up:... να τη κάνουμε για καφεδάκι στον Αιφελ:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back