Birman-maniacs

Αντε αντε περιμενουμε,τοσα ομορφα γατια εχετε και μας τα κρυβετε!:P
Τα δικα σου τι κανουν?? τελικα τα πηρες μαζι σου στο νησι?? :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα δικα σου τι κανουν?? τελικα τα πηρες μαζι σου στο νησι?? :cool:
Ναι,βεβαια,δεν ειδες στο θεμα μας;Πρωτα ηρθε η Μοιρα και μετα απο λιγο καιρο ο Σειριος...επεισοδιακως.:lol:Το Σειριακι μας στειρωθηκε,και η Μοιρα μας μετα απο επισκεψη σε δυο γιατρους,περιμενει τις αιματολογικες της τον Νοεμβριο για να ζευγαρωσει τα Χριστουγεννα και να μας κανει σοκολατακια!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,βεβαια,δεν ειδες στο θεμα μας;Πρωτα ηρθε η Μοιρα και μετα απο λιγο καιρο ο Σειριος...επεισοδιακως.:lol:Το Σειριακι μας στειρωθηκε,και η Μοιρα μας μετα απο επισκεψη σε δυο γιατρους,περιμενει τις αιματολογικες της τον Νοεμβριο για να ζευγαρωσει τα Χριστουγεννα και να μας κανει σοκολατακια!:rolleyes:
Μπραβο αχχ πολυ χαιρομαι για τα ευχαριστα νεα...:up::up:

Εμεις να δεις...Μακαρι να πανε ολα καλα!Βεβαια εχουμε τοσες προτασεις που δεν καλυπτουμε τους γατογονεις ουτε με δευτερη γεννα...Αλλα θα κανουμε μια και θα ειναι exclusive!:P:lol:

Χριστίνα αρέσσουν στα κουνελάκια τα καρότα?:hmm:Αυτό δεν το ήξερα!:P:P:lol:
Αντούλα τέλειο το κουνελάκι της φωτό!

Να και οι ένοικοι!!

Συνημμένα

• CIMG1577.JPG
    CIMG1577.JPG
    40 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG1582.JPG
    CIMG1582.JPG
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG1592.JPG
    CIMG1592.JPG
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • CIMG1593.JPG
    CIMG1593.JPG
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG1595.JPG
    CIMG1595.JPG
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Απιστευτο!! θα παω να του κανω πλυση εγκεφαλου του Γιωργου μεχρι να μου το βαλει!! ;)

Και πως ανεβαινουν στο ψηλοτερο σημειο ?? σκαρφαλωνουν απο μεσα?

Τα κουνελακια σου τι χρωματα εχουν??? εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα που ειναι με πεσμενα αυτια και μαλλιαρα!! τα ξερεις? :)
Ναι!:D
Αυτά λέγονται κουνέλια κριοί!;)
Όταν λες τα σπάνε όλα,εννωείς όλα-όλα;:blink::blink::blink:

rabbit.JPG
ενα τετοιο θελω !!
Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις κάποιο!:up:
Που τη βρήκες τη φωτό;:hmm:

Αν κρίνω από τη μαμά τους...
τα λόγια είναι περιτά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:up::up::up:

Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις κάποιο!:up:
Που τη βρήκες τη φωτό;:hmm:
Στο ιντερνετ....καλα οτι μπορει να βρω καποιο σιγουρα, αλλα γενικα μου φαινονται οτι μυριζει για να το εχω στο σπιτι..:down:

Και πως ανεβαινουν στο ψηλοτερο σημειο ?? σκαρφαλωνουν απο μεσα?
ναι μωρέ ας βρει μια πατέντα...
ανεβαίνουν από μέσα από τις εσωτερικές τρύπες... και πάνω πάνω έχει μαλακό ύφασμα για ξάπλες...γι΄αυτό τη βρίσκουν εκεί πάνω...:)

Αν κρίνω από τη μαμά τους...
τα λόγια είναι περιτά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:up::up::up:
Αχ σε ευχαριστουμε καλη μου...Κι ο μελλοντας μπαμπας ειναι πολυ ομορφος,και νεαρουλης σαν τη Μοιρα.Δεν κρατιεμαι να δω πως θα τα πανε,και να δω τα μπεμπακια!:rolleyes:

Χριστίνα αρέσσουν στα κουνελάκια τα καρότα?:hmm:Αυτό δεν το ήξερα!:P:P:lol:
Αντούλα τέλειο το κουνελάκι της φωτό!

Να και οι ένοικοι!!
Καλά,θα μας τρελάνεις;;;;!!!!!!:blink::blink::blink:Τα κουνελάκια λατρεύουν τα καρότα!:happy:
Πολύ ωραία η πολυκατοικία!:up:(ειδικά οι ένοικοι!:up::up:)

Γιουληηηηηηη τι ομορφη που ειναι η Καλυψω σου!Αλλαξε τριχωμα και εβαλε τα χειμωνιατικα της;

Στο ιντερνετ....καλα οτι μπορει να βρω καποιο σιγουρα, αλλα γενικα μου φαινονται οτι μυριζει για να το εχω στο σπιτι..:down:
Ναι μυρίζει...:down:
Άλλωστε γι' αυτό τους φτιάξαμε τις ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ στην ταράτσα!;)
Θα μπορούσες να το έχεις στην αυλή,στη σκάλα,στην εξώπορτα του διαμερίσματος...:hmm:

Αχ σε ευχαριστουμε καλη μου...Κι ο μελλοντας μπαμπας ειναι πολυ ομορφος,και νεαρουλης σαν τη Μοιρα.Δεν κρατιεμαι να δω πως θα τα πανε,και να δω τα μπεμπακια!:rolleyes:
Έχεις φωτό του μπαμπά;:rolleyes:

Γιουληηηηηηη τι ομορφη που ειναι η Καλυψω σου!Αλλαξε τριχωμα και εβαλε τα χειμωνιατικα της;
σου προσσφέρω φουλ φιλοξενία και ζουλήγματα για μια εβδομάδα αν καταφέρεις και πείσεις και κάποιον άλλο ότι η κοράκλα μου είναι και καλή και όμορφη...έχω σκάσει μωρέ...:(:(

ναι μωρέ ας βρει μια πατέντα...
ανεβαίνουν από μέσα από τις εσωτερικές τρύπες... και πάνω πάνω έχει μαλακό ύφασμα για ξάπλες...γι΄αυτό τη βρίσκουν εκεί πάνω...:)
Στο τελος μου φαινεται οτι θα βρω μονη μου τη λυση....:hmm:

σου προσσφέρω φουλ φιλοξενία και ζουλήγματα για μια εβδομάδα αν καταφέρεις και πείσεις και κάποιον άλλο ότι η κοράκλα μου είναι και καλή και όμορφη...έχω σκάσει μωρέ...:(:(
Βρε Γιούλη,με το συμπάθειο κιόλας,τι ήπιες σήμερα;;;;:hmm::mad:
Είναι δυνατόν να μην πιστεύει κάποιος ότι η Καλυψώ είναι μια
ΘΕΑ!!!!!!:inlove::inlove::inlove: :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back