Birman-maniacs

Τι κούκλος είναι αυτός???? Καλώς να τον δεχτείς!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζημιά έπαθα με το φατσούλι!!! :inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα Γιουλακο ο Μορφεας εκτος απο πολυ κουκλος,εχει και τρομερη φωτογενεια!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
θα ερθω να ζουμπηξω με την πρωτη ευκαιρια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στην υπογραφή του θοδωρή είναι ο πλάτωνας που θα έρθει τη παρασκευή.... στη φωτό που εβαλα εγώ αναστασάκο είναι ο μορφέας...τον γνώρισες ε??:)

Αναστασια αυτος ειναι ο Μορφεας..:)

στην υπογραφή του θοδωρή είναι ο πλάτωνας που θα έρθει τη παρασκευή.... στη φωτό που εβαλα εγώ αναστασάκο είναι ο μορφέας...τον γνώρισες ε??:)
τα ιδια λεμε:P

Ζημιά έπαθα με το φατσούλι!!! :inlove::inlove:
σ'ευχαριστώ... η γατούλα στο avatar σου μου θυμίζει τη μιμή μου.... μια γατούλα που κοιμόταν στο κρεβάτι μου για 15 ολόκληρα χρόνια...

Παντως οφειλω να πω οτι εκει που ειχαμε αρχικα μονο δυο βιρμανακια τωρα εχουμε γεμισει και αναμενουμε και αλλα:up:

καλα Γιουλακο ο Μορφεας εκτος απο πολυ κουκλος,εχει και τρομερη φωτογενεια!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
θα ερθω να ζουμπηξω με την πρωτη ευκαιρια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ναι....ναι....:up::up:

Παντως οφειλω να πω οτι εκει που ειχαμε αρχικα μονο δυο βιρμανακια τωρα εχουμε γεμισει και αναμενουμε και αλλα:up:
ναι ναι!!!!!πρεπει να αλλαξουμε και θεμα!!αντι για birman-maniacs να μας λενε βιρμανο-οικογενεια!!!!:):):)

σας αφηνω προς το παρον!!!θα μου μαγειρεψει ο μπαμπας μου!!!!(ειμαι μπαμπακιας,τι να κανουμε!!!!):P:P:P

σας αφηνω προς το παρον!!!θα μου μαγειρεψει ο μπαμπας μου!!!!(ειμαι μπαμπακιας,τι να κανουμε!!!!):P:P:P

Όπως κι εγώ :P:P:P

ναι ναι!!!!!πρεπει να αλλαξουμε και θεμα!!αντι για birman-maniacs να μας λενε βιρμανο-οικογενεια!!!!:):):)
συμφωνώ... είναι άραγε εφικτό να μας αλλάξουν ονομα στο thread?:hmm:
δανάκο περαστικούλια και καλή όρεξη!! :)
Κι εγώ με πυρετό είμαι... αλλα έχω παρέα τη βιρμανοοικογένεια και παρηγοριέμαι...:)

Πω πω παιδιά!!!
wub.gif
Σας ζηλεύω! (πολύ αγαθοφατσα ο μορφεας – με την καλή έννοια).

Εγώ προβληματίζομε πάλι, θα με ενημερώσουν μόλις έχουν γέννα και αναρωτιέμαι με τι quality να είναι το μωρό μου. Έχω ψιλό μπερδευτεί κιόλας…:redface:

Περαστικα Γιουλη!:)

ευχαριστώ δωράκι...:)
Την πήρε ο ύπνος κι έγυρε εις της μπερζέρας τη πλάτη:lol:

Συνημμένα

• CIMG1617.JPG
    CIMG1617.JPG
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG1619.JPG
    CIMG1619.JPG
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG1621.JPG
    CIMG1621.JPG
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 22
ευχαριστώ δωράκι...:)
Την πήρε ο ύπνος κι έγυρε εις της μπερζέρας τη πλάτη:lol:
Τι τελειες φωτογραφίες είναι αυτές?? Ειναι μια κουκλίτσα. Αχ μακάρι να ήμουν εκεί να την πάρω αγκαλιά να παραδοθεί η ζουζουνα σου...:up:

μην έχεις άγχος ζωή γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ...
οπως ίσως ξέρεις έχει 3 ποιότητες γατιών... τα pet που είναι εκείνα που δεν ενδύκνειται για εκτροφή ή show και λέγονται ζώα συντροφιάς και συνήθως στειρώνονται, τα breed που είναι για αναπαραγωγή και μπορεί να κάνουν και για shows αλλά μπορεί και οχι και τα show που κάνουν για επιδείξεις αλλά μπορεί και για αναπαραγωγή... θα σου σύστηνα ένα pet όπου έχει τη πιο καλή τιμή και συνήθως είναι πολύ καλά μορφολογικά ζώα ειδικά αν προέρχονται από εκτροφείο με καλέ γραμμές...
Ασε με το καλό να γεννηθούν και δες τι θα βγουν τελικά και το βλέπεις τότε...
μονο να προσέξεις να μην σου πει οτι θα σου στειρώσει εκείνος το pet γιατί δεν κάνει να στειρώνονται σε τόσο μικρή ηλικία (3-4 μηνών)....

Συμφωνώ απόλυτα με τη Γιούλη.

Για pet το πήγαινα και εγώ, αλλά το εκτροφείο που με ενδιαφέρει δεν έχει γατάκια συντροφιάς.:( Θα με ενημερώσουν βέβαια είπαν(σε μια γεννά μπορεί να υπάρχουν γατάκια από διαφορετικά qualities?), μου είπαν ακόμα πως η διαφορά είναι στην μορφολογία και τα χαρτιά(δλδ αν πάρω γατάκι συντροφιάς και αποφασίσω κάποια στιγμή να αποκτήσουμε γατάκια δεν θα μπορούν να έχουν pedigree –ανατριχιαστική απώλεια τολμώ να πω:P). Για αυτό έχω μιλήσει και με αλλά εκτροφεία, σε γερμάνια και Ιταλία. Οι Γερμανοί είναι γενικά τυπικοί και γενικά σε κερδίζουν για το ενδιαφέρον τους για της γάτες, οι Ιταλοί ήταν σε γενικές γραμμές πιο χύμα(π.χ. κανείς τους δεν με ρώτησε αν έχω ήδη γάτα, πόσες ώρες λείπω από το σπίτι κ.τ.λ.π. που εγώ όποτε χιάστηκε να δώσω γατάκια που βρήκα ρώταγα, θα μου πείτε είναι λίγο αδιακρισία αλλά…) . Τώρα Για pet βρήκαμε στην Ιταλία κάποιους που έχουν μάλιστα Τώρα γατάκια 3 με pedigree και ένα χωρίς(:blink:). Σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτά που σκόπευα να διαθέσω(300-600 ευρώ κάτω), και με ένα υστερόγραφο «δεν δεχόμαστε επιταγές μόνο μετρητά ή μέσω λογαριασμού» :blink: Με τι καρδιά να πάρεις ένα γατάκι την στιγμή που βλέπεις πόσο έχουν το κέρδος στο μυαλό τους? Ακούγομαι τρελή? Δεν μου περισσεύουν τα χρήματα αλλά φοβάμαι πω θα προτιμούσα να δώσω ένα μεγαλύτερο πόσο και να μην αντιμετωπίζετε το πλασματάκι σαν εμπόρευμα παρά αυτό! Ωστόσο δεν έχω ξανά μπει σε αυτή την διαδικασία και δεν ξερώ αν είμαι υπερβολική…:/:

Γιουλι, Τώρα είδα ότι είσαι αρρωστουλα, περαστικούλια και καλό χουζούρεμα…:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back