Για pet το πήγαινα και εγώ, αλλά το εκτροφείο που με ενδιαφέρει δεν έχει γατάκια συντροφιάς.

Θα με ενημερώσουν βέβαια είπαν(σε μια γεννά μπορεί να υπάρχουν γατάκια από διαφορετικά qualities?), μου είπαν ακόμα πως η διαφορά είναι στην μορφολογία και τα χαρτιά(δλδ αν πάρω γατάκι συντροφιάς και αποφασίσω κάποια στιγμή να αποκτήσουμε γατάκια δεν θα μπορούν να έχουν pedigree –ανατριχιαστική απώλεια τολμώ να πω

). Για αυτό έχω μιλήσει και με αλλά εκτροφεία, σε γερμάνια και Ιταλία. Οι Γερμανοί είναι γενικά τυπικοί και γενικά σε κερδίζουν για το ενδιαφέρον τους για της γάτες, οι Ιταλοί ήταν σε γενικές γραμμές πιο χύμα(π.χ. κανείς τους δεν με ρώτησε αν έχω ήδη γάτα, πόσες ώρες λείπω από το σπίτι κ.τ.λ.π. που εγώ όποτε χιάστηκε να δώσω γατάκια που βρήκα ρώταγα, θα μου πείτε είναι λίγο αδιακρισία αλλά…) . Τώρα Για pet βρήκαμε στην Ιταλία κάποιους που έχουν μάλιστα Τώρα γατάκια 3 με pedigree και ένα χωρίς(

). Σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτά που σκόπευα να διαθέσω(300-600 ευρώ κάτω), και με ένα υστερόγραφο «δεν δεχόμαστε επιταγές μόνο μετρητά ή μέσω λογαριασμού»

Με τι καρδιά να πάρεις ένα γατάκι την στιγμή που βλέπεις πόσο έχουν το κέρδος στο μυαλό τους? Ακούγομαι τρελή? Δεν μου περισσεύουν τα χρήματα αλλά φοβάμαι πω θα προτιμούσα να δώσω ένα μεγαλύτερο πόσο και να μην αντιμετωπίζετε το πλασματάκι σαν εμπόρευμα παρά αυτό! Ωστόσο δεν έχω ξανά μπει σε αυτή την διαδικασία και δεν ξερώ αν είμαι υπερβολική…
Γιουλι, Τώρα είδα ότι είσαι αρρωστουλα, περαστικούλια και καλό χουζούρεμα…