Birman-maniacs

Τα ρώτησα αυτά:up::up::up:, περιμένω ακόμα την απάντηση!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ρώτησα αυτά:up::up::up:, περιμένω ακόμα την απάντηση!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!:D:D:D:D

Ρωτησες το εκτροφειο στην Γαλλια?Αν ναι πως οτι με ξερεις,πες της οτι ξερεις τον Theodore:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. :up:

Ναι.Αλήθεια είναι;).

Ρωτησες το εκτροφειο στην Γαλλια?Αν ναι πως οτι με ξερεις,πες της οτι ξερεις τον Theodore:)
οι συστασεις βοηθουν!!!!:)

Καλησπέρα! :)
Ναι Θοδωρή το ξέρω ότι θα τον φέρει ο αδελφός της magalli απλά ήθελα να πω στη Ζωή ότι είναι ευέλικτοι κι αν έχει προβλημα ισως θα μπορούσαν να το φέρουν αυτοί... :)
Καλά Δανάκο το σύστημα "Γιούλη" μ'αρεσε...:lol:

Καλησπέρα! :)
Ναι Θοδωρή το ξέρω ότι θα τον φέρει ο αδελφός της magalli απλά ήθελα να πω στη Ζωή ότι είναι ευέλικτοι κι αν έχει προβλημα ισως θα μπορούσαν να το φέρουν αυτοί... :)
Καλά Δανάκο το σύστημα "Γιούλη" μ'αρεσε...:lol:
Γεια!:hello:

https://www.catalis-heilige-birma.de/
αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα:)
Ευχαριστώ Γιούλη μου . Μπήκα και είδα τα μωρά σου. Είναι τέλεια κ τα δύο. Καλά ο Μορφέας τι κουκλος που ήταν μωρό!!! Κι η Σεμέλη τέλεια. Να σου ζήσουν. :up:

Ευχαριστώ Γιούλη μου . Μπήκα και είδα τα μωρά σου. Είναι τέλεια κ τα δύο. Καλά ο Μορφέας τι κουκλος που ήταν μωρό!!! Κι η Σεμέλη τέλεια. Να σου ζήσουν. :up:
Statman2,τα κουνελάκια είναι αλήθεια πως δένονται πολύ με τους ιδιοκτήτες τους(το δικό μου με λατρεύει!:inlove:).
Επίσης είναι σκανταλιάρικα και γεμάτα ενέργεια.Να φανταστείς του έχω αγοράσει μια ειδική ξύλινη μπαλίτσα για κουνέλια,και παίζει όπως τα σκυλάκια:happy:.
Τον λατρεύω!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Statman2,τα κουνελάκια είναι αλήθεια πως δένονται πολύ με τους ιδιοκτήτες τους(το δικό μου με λατρεύει!:inlove:).
Επίσης είναι σκανταλιάρικα και γεμάτα ενέργεια.Να φανταστείς του έχω αγοράσει μια ειδική ξύλινη μπαλίτσα για κουνέλια,και παίζει όπως τα σκυλάκια:happy:.
Τον λατρεύω!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ:(

Μόνο που μασάει ό,τι ξύλινο βρει,:mad:
αλλά ό,τι και να κάνει θα είναι πάντα το καλύτερο κατοικίδιο που είχα ποτέ!!!!!!:inlove::inlove:
:happy::happy:

:lol::lol::lol: θέλω κουνελάκι με μπαλίτσα:bleh::bleh:
Εντάξει,βρείτε μου μια κουνελίτσα και κανονίστηκε!;)
:lol::lol::lol:

Εδώ πέρα η γάτα μου μασάει ότι ξύλινο υπάρχει, κάσα από πόρτες μέχρι και ντουλάπες τα έχει ριμάξει όλα

Εδώ πέρα η γάτα μου μασάει ότι ξύλινο υπάρχει, κάσα από πόρτες μέχρι και ντουλάπες τα έχει ριμάξει όλα
Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα.:bleh::bleh::bleh:

Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα.:bleh::bleh::bleh:
Μπα πιο έντονα απ τη γάτα μου δεν νομίζω, μιλάμε για τον godzilla

Καληνύχτα σε όλους!:)
Τα λέμε!:hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back