Birman-maniacs

Εχω παρει κατι μαξιλαρια απο το Ικεα, το οποιο ζυμωνει συνεχεια ο Αλφι και νιαουριζει οταν το κανει αυτο....αβυσσος η ψυχη του με τι θυμαται...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω παρει κατι μαξιλαρια απο το Ικεα, το οποιο ζυμωνει συνεχεια ο Αλφι και νιαουριζει οταν το κανει αυτο....αβυσσος η ψυχη του με τι θυμαται...:hmm:
Είναι για γάτες αυτό το μαξιλάρι? :hmm:
Εγώ είδα ένα φανταστικό για ανθρώπους κρεμ βελούδο με ρίγες... φανταστικό πολύ μαλακό... αλλά έκανε 15 ευρώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι για γάτες αυτό το μαξιλάρι? :hmm:
Εγώ είδα ένα φανταστικό για ανθρώπους κρεμ βελούδο με ρίγες... φανταστικό πολύ μαλακό... αλλά έκανε 15 ευρώ...
Οχι καμια σχεση...ειναι για εμας τους ανθρωπους :lol::lol::lol: διακοσμητικα...αλλα του αρεσει να το ζυμωνει με τις πατουσιτσες του, νιαουριζει σαν να κλαιει - λες να του θυμιζει τη μαμα του?? αλλα ειναι πρασινο το μαξιλαρι :hmm::hmm:- και μετα ξαπλωνει πανω του και κοιμαται! :blink:

κοίτα εδώ γατόδεντρα... κοίτα σχέδια... κοίτα και τιμές:blink::lol: έχει και για τον Αλφι κάτι σκαλοπατάρες να ρίχνει κάτι ξάπλες... :lol:

https://www.katzenmoebel.de/index.spm?sid=5

Αυτό δεν θέλει συνεργείο... δίνεις 200 ευρουλάκια και ξενοιάζεις! :P:lol:

Αυτό δεν θέλει συνεργείο... δίνεις 200 ευρουλάκια και ξενοιάζεις! :P:lol:

Μονο 200?? να παρουμε δυο - τρια για να εχουμε!! :blink::blink:

Θα κουφαθω ή θα τυφλωθω?? :hmm::lol::lol::lol:
ρε συ Αντα ποιοι είναι αυτοί που τα παίρνουν αυτα?? :hmm::lol:
Να μην έχουμε μωρέ κανένα ζάμπλουτο θείο στη Γερμανία να μας στείλει ένα τα Χριστούγεννα...:lol:

ρε συ Αντα ποιοι είναι αυτοί που τα παίρνουν αυτα?? :hmm::lol:
Να μην έχουμε μωρέ κανένα ζάμπλουτο θείο στη Γερμανία να μας στείλει ένα τα Χριστούγεννα...:lol:
Δεν ξερω ποιος τα παιρνει, αλλα δεν μου αρεσουν και παρα πολυ. Προτιμω τη trixie ;)

Δεν ξερω ποιος τα παιρνει, αλλα δεν μου αρεσουν και παρα πολυ. Προτιμω τη trixie ;)
είναι πολύ κιτς ε...:hmm::lol::lol:

είναι πολύ κιτς ε...:hmm::lol::lol:
Κιτς και πολυ φορτωμενα...ολο αυτο το διακοσμητικο που υπαρχει και ειναι σαν μαξιλαρι,θα το σκισουν οι γατες ....μεσα σε λιγο καιρο θα ειναι χαλια, σκισμενο και ασχημο. :/:

καλημερα κοριτσια....ου ου ...ειμαι πανεπιστημιο οχι ακομα τιποτα με τον ΟΤΕ στο σπιτι, σημερα περιμενω νεα:(

καλημερα κοριτσια....ου ου ...ειμαι πανεπιστημιο οχι ακομα τιποτα με τον ΟΤΕ στο σπιτι, σημερα περιμενω νεα:(
α ρε Βασάκο....ακόμα ταλαιπωρείσαι ε?? :(

αστα τωρα βαλαμε το μεσο μηπως και το φτιάξει,βγαινω...θα τα πουμε σε καμια ωρα και κατι παλι...Γιουλη στειλε τις φωτο της μικρης;)

αστα τωρα βαλαμε το μεσο μηπως και το φτιάξει,βγαινω...θα τα πουμε σε καμια ωρα και κατι παλι...Γιουλη στειλε τις φωτο της μικρης;)
Δες την εδώ! :happy:
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11469

Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... :hmm:

Καλημερούδια!!!:up::up::up::up: (είμαι μες την τρελή χαρά σήμερα- θα πάμε στα ικεα)
Μου απάντησαν από το εκτροφείο και μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμα γατάκια αυτή την στιγμή(γιατί πάνε και κολλάνε όλοι με αυτό?:blink:) και με παρέπεμψαν σε ένα άλλο(αυτό τον γονιών της). Ότι νάνε...:P

Καλημερούδια!!!:up::up::up::up: (είμαι μες την τρελή χαρά σήμερα- θα πάμε στα ικεα)
Μου απάντησαν από το εκτροφείο και μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμα γατάκια αυτή την στιγμή(γιατί πάνε και κολλάνε όλοι με αυτό?:blink:) και με παρέπεμψαν σε ένα άλλο(αυτό τον γονιών της). Ότι νάνε...:P
που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? :)
Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? :hmm:

Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... :hmm:

Αυτό σε ενδιαφέρει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back