Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #27.401 13-10-08 14:01 Βασια λες να εχεις τηλεφωνο σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #27.402 13-10-08 14:21 Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.403 13-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα... Click για ανάπτυξη... Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #27.404 13-10-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.405 13-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Click για ανάπτυξη... ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Η Αντα έγραψε: #27.406 13-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Click για ανάπτυξη... Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.407 13-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασια λες να εχεις τηλεφωνο σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #27.402 13-10-08 14:21 Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.403 13-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα... Click για ανάπτυξη... Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #27.404 13-10-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.405 13-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Click για ανάπτυξη... ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Η Αντα έγραψε: #27.406 13-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Click για ανάπτυξη... Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.407 13-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.403 13-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα... Click για ανάπτυξη... Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #27.404 13-10-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.405 13-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Click για ανάπτυξη... ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Η Αντα έγραψε: #27.406 13-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Click για ανάπτυξη... Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.407 13-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα... Click για ανάπτυξη... Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #27.404 13-10-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.405 13-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Click για ανάπτυξη... ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Η Αντα έγραψε: #27.406 13-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Click για ανάπτυξη... Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.407 13-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα θα τρελαθώ!!!! Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... Η Βάσια μπορεί να μας πει... πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.405 13-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Click για ανάπτυξη... ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Η Αντα έγραψε: #27.406 13-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Click για ανάπτυξη... Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.407 13-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια?? οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη Click για ανάπτυξη... ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Η Αντα έγραψε: #27.406 13-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Click για ανάπτυξη... Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.407 13-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? Click για ανάπτυξη... Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.407 13-10-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!! Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #27.408 13-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? Click για ανάπτυξη... Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η bunny έγραψε: #27.409 13-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια??? Click για ανάπτυξη... ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η moukelis έγραψε: #27.410 13-10-08 15:27 Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #27.411 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα! Click για ανάπτυξη... Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η bunny έγραψε: #27.412 13-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 17 2.jpg 92,2 KB · Εμφανίσεις: 17 3.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 15 4.jpg 69,3 KB · Εμφανίσεις: 18 5.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 15 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: ! Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!). Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε! Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε. Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του! Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε. Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε. Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω! Click για ανάπτυξη... Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #27.413 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!! Click για ανάπτυξη... Χαζό δε λες τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.414 13-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις.Εδώ είναι 4 μηνών! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αχου τι καλός που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η moukelis έγραψε: #27.415 13-10-08 15:53 Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #27.416 13-10-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 7.jpg 41,8 KB · Εμφανίσεις: 18 8.jpg 36,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χαζό δε λες τίποτα! Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.417 13-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Βρήκα κι άλλες 2! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας! Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!! Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά! Click για ανάπτυξη... Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.418 13-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι..... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.419 13-10-08 16:09 Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1369 1370 1371 1372 1373 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1371 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #27.420 13-10-08 16:11 Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.