Birman-maniacs

Βασια λες να εχεις τηλεφωνο σημερα?? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια/ος θα μου απαντησει στην ερωτηση¨- αν εισαι αρρωστος μπορεις να κολλησεις τα χνουδωτα σου ?? '' Λογικα οχι...αλλα οταν φταρνιζεσαι και εκτοξευεις μικροοργανισμους δεξια αριστερα...:(
Αντα θα τρελαθώ!!!!:blink: Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... :lol:
Η Βάσια μπορεί να μας πει... :hmm:πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα...

Αντα θα τρελαθώ!!!!:blink: Αν σου πω ότι την ίδια απορία είχα κι εγώ... και ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση...ειδικά το Σ/Κ που τα είχα συνέχεια αγκαλιά.... :lol:
Η Βάσια μπορεί να μας πει... :hmm:πάντως δεν εχω ακούσει ανθρωπο να κολάει γάτα...
Αληθεια?? :happy: οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη:/:

Αληθεια?? :happy: οι γατες δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι ετσι εχω ξεκανει ενα χαμστερ που ειχα μικρη:/:
:blink:ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? :(

:blink:ελα ρε! Το κόλλησες το δόλιο?? :(
Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? :happy:

Μπορει και οχι...αλλα ξερω εγω? ειναι μικρα και ευαισθητουλια.....μου αρεσουν πολυ, λες να παρω ενα? :happy:
ναι μωρέ πάρε ένα να έχουν παρεούλα τα χνουδωτούλια!!:lol:
Μου είχαν στείλει ένα video με μια γατούλα που λάτρευε ένα ποντικάκι και παίζανε μαζί! :)

Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα!:lol::lol::lol:

φανταζεσαι να τα βάλεις να γεννάνε και μετά αγγελια στο Mycat χαρίζονται 32 κουνελάκια???:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:!
Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!:lol:).

Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!:inlove:Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε!:happy:
Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε.:(
Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του!:mad::down:
Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε:happy:.
Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε.:/:
Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω!:)

Αναστασια αν σου αρεσει η υπογραφη της Γιουλης μπορω να σου φτιαξω κι εσενα μια!

Αααα ωραια. Θα αποτελεσει ωραίο παιχνιδάκι κουρδιστό για τα γατούνια σου. Πες μας μετά τις εντυπώσεις σου!!! χε χε . Και μονον από την μυρωδιά βρε θα τα διαταράξεις κ θα τρελαίνονται. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δε, το χαμστερ θα πάθει κ το έμφραγμα!:lol::lol::lol:
Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! :lol: το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!!

:lol::lol::lol::lol:!
Mπα,δε νομίζω να κάνουν τόσα,επειδή ο Έλβις είναι Ολλανδικό κουνέλι και τα κουνελάκια ράτσας δεν κάνουν τόσο πολλά(αλλά σίγουρα πάνω από 5!:lol:).

Όταν γύριζα από το σχολείο σήμερα συνάντησα ένα πολύ γλυκό γατούλη!:inlove:Του έκανα ψιψι και ήρθε και μου τριβότανε!:happy:
Μα μόλις πήγα να τον χα'ι'δέψω έκανε ΝΙΑΟΥ!!! και απομακρύνθηκε.:(
Ποιος ξέρει τι έπαθε το κακόμοιρο την ταιλευταία φορά που ένας άνθρωπος άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του!:mad::down:
Μετά από λίγο ξανάρθε και μου τριβότανε:happy:.
Αλλά λίγο μετά χτύπησε το κινητό μου,τρόμαξε κι έφυγε.:/:
Αν τον ξαναβρώ θα τον τα'ί'σω!:)
Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις:).Εδώ είναι 4 μηνών!:happy:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 3.jpg
    3.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 4.jpg
    4.jpg
    69,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 5.jpg
    5.jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 15
Για το δευτερο ειμαι 1000 % σιγουρη οτι δεν θα το παθει. Βλεπεις ειχα χαμστερ μαζι με τη Πισου, και εχω τσεκαρει αντιδρασεις....αφου καποια στιγμη ειχε σηκωθει στα ποδαρακια του και τη μυριζε!! :lol: το στομα της να ανοιγε μεσα θα χωνοταν το χαζο!!
Χαζό δε λες τίποτα!:lol::lol::lol:

Να μερικές ακόμα φωτό του Έλβις:).Εδώ είναι 4 μηνών!:happy:

Αχου τι καλός που είναι!!! :inlove::inlove::inlove:

Πολυ ομορφο το κουνελάκι σου!Ειχα κι εγω ως φοιτητρια πριν παρουμε τον Εκτορα!

Χαζό δε λες τίποτα!:lol::lol::lol:
Βρήκα κι άλλες 2!:up:

Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας!:down: :mad:
Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι:happy: κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν:blink: ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά!:down:

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 8.jpg
    8.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 17
Βρήκα κι άλλες 2!:up:

Ο υποδιευθυντής είναι πολύ βλάκας!:down: :mad:
Μπήκε στο σχολείο κατά λάθος ένα σκυλάκι:happy: κι ενώ εγώ με τις φίλες μου το χα'ι'δεύαμε και κάτι χαζά κορίτσια της Τρίτης ούρλιαζαν:blink: ,έρχεται αυτός το βουτάει,το σέρνει κάτω και το πετάει έξω!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Μα είναι να μήν τσαντιστείς μετά!:down:
Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τι παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι.....:confused:

Χωρις να θελω να τον δικαιολογησω, ξερεις οτι αυτες οι συμμαθητριες σου μπορει να πανε σπιτι, να πουνε ταχα μου οτι τους δαγκωσε σκυλι στο σχολειο, να ξεσηκωθουν οι γονεις τους και ο ανθρωπος να βρει το μπελα του?? ολα ξεκινουν απο τη παιδεια εχεις παρει απο το σπιτι.....:confused:
Συμφωνώ... κι επίσης αν κυκλοφορήσει και καμια αρρώστια τρέχουν μετά το σχολείο...κλπ... βέβαια είναι και ο τρόπος με τον οποίο τον έδιωξε... :/:

Βρε Αντα... για βάλες μας πάλι καμια φωτό με το μαλλιαρό κούνελο με τα πεσμένα αυτιά... τρελάθηκα μ'αυτή τη φάτσα... αν δεν είχα γάτες έναν τέτοιο θα ήθελα! :)

Γιουλη μου η υπογραφη σου ειναι ετοιμη στο Gallery!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back