bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #27.701 15-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Click για ανάπτυξη... Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.702 15-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα οχι να τον δει αυτη η κυρια απο το πετ σοπ, να αγορασεις αλλο απο κει αν πεθανει. Που δεν θα συμβει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #27.703 15-10-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοουσα οχι να τον δει αυτη η κυρια απο το πετ σοπ, να αγορασεις αλλο απο κει αν πεθανει. Που δεν θα συμβει αυτο. Click για ανάπτυξη... Mα αφού λέει ο,τι της κατέβει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.704 15-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.705 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Ολα καλά θα πανε... μην ανησυχείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #27.706 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.707 15-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Click για ανάπτυξη... Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #27.702 15-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα οχι να τον δει αυτη η κυρια απο το πετ σοπ, να αγορασεις αλλο απο κει αν πεθανει. Που δεν θα συμβει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #27.703 15-10-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοουσα οχι να τον δει αυτη η κυρια απο το πετ σοπ, να αγορασεις αλλο απο κει αν πεθανει. Που δεν θα συμβει αυτο. Click για ανάπτυξη... Mα αφού λέει ο,τι της κατέβει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.704 15-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.705 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Ολα καλά θα πανε... μην ανησυχείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #27.706 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.707 15-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα οχι να τον δει αυτη η κυρια απο το πετ σοπ, να αγορασεις αλλο απο κει αν πεθανει. Που δεν θα συμβει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #27.703 15-10-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοουσα οχι να τον δει αυτη η κυρια απο το πετ σοπ, να αγορασεις αλλο απο κει αν πεθανει. Που δεν θα συμβει αυτο. Click για ανάπτυξη... Mα αφού λέει ο,τι της κατέβει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.704 15-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.705 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Ολα καλά θα πανε... μην ανησυχείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #27.706 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.707 15-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοουσα οχι να τον δει αυτη η κυρια απο το πετ σοπ, να αγορασεις αλλο απο κει αν πεθανει. Που δεν θα συμβει αυτο. Click για ανάπτυξη... Mα αφού λέει ο,τι της κατέβει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.704 15-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.705 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Ολα καλά θα πανε... μην ανησυχείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #27.706 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.707 15-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.705 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Ολα καλά θα πανε... μην ανησυχείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #27.706 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.707 15-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά σιγά να μη της το πάω να το δει κιόλας!Δε σφάξανε!!! Η Βάσια μου έχει δώσει τη διεύθυνση μιας κτηνίατρου. Εκεί θα τον πάω! Click για ανάπτυξη... Ολα καλά θα πανε... μην ανησυχείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η Αντα έγραψε: #27.706 15-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.707 15-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.707 15-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον ενθαρρυνεις ή μου φαινεται?? Click για ανάπτυξη... απλά τον προετοιμάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #27.708 15-10-08 16:25 Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #27.709 15-10-08 16:26 Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:29 Ο erefer έγραψε: #27.710 15-10-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mατι πισινί... απ'τη πισίνα ε? Μη παρεξηγηθώ! Βασίλη η μαμά του η Αnush, είχε παθολογική αγάπη στον Andre ενώ την Ina την είχε στο φτύσιμο... Με το που έμπαινε ο Andre στο σπίτι να τα τριψίματα να οι αγκαλιές... και η Ina να σκάει! Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται είμαι η Ινα στην περίπτωση του erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:30 Ο erefer έγραψε: #27.711 15-10-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... Aργησα γιατί εφτιαξα αλμπουμ Για κοιτάξτε https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13792 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:32 Ο erefer έγραψε: #27.712 15-10-08 16:32 Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.713 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.714 15-10-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου μου τσακισε μια μικρη τριανταφυλλια που ειχα...μεχρι τωρα ουτε για φτυσιμο δεν την ειχε, σημερα ομως κατι της εκανε κλικ!! Αυτα τα κουλα που κανουν μερικες φορες ετσι μου ερχεται να τα μαθω να πετανε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.715 15-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω θα τα πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... εδώ σε κοιτάει με "μισό μάτι"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #27.716 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφού δεν τα χωνεύεις τα πουλάκια τσίου - τσιου! Click για ανάπτυξη... Αυτο ναι ειναι σωστο!! αχχ το αλλο που κανουν ειναι, βγαινουν και τα δυο στο μπαλκονι. Κλιενω τη πορτα. Και μετα τσουπ εμφανιζονται και τα δυο μπροστα στο τζαμι. Δεν μπορεις να φανταστεις με τη υφος κοιτανε μεσα, και ο Αλφι να χτυπαει με τη πατουσα το τζαμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #27.717 15-10-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα καλα...σημερα ο Αλφι εφαγε τοσο λαιμαργα που μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετο. Φυσικα μετα με κοιτουσε με παραπονο στα ματια, και μετα συνεχισε νιαουριζοντας ''πειναω, δεν εφαγα''' Click για ανάπτυξη... ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #27.718 15-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου έλειψαν οι ιστορίες τους!!! Πότε θα ξαναφύγει το αφεντικο είπαμε?? Click για ανάπτυξη... Συντομα..την αλλη εβδομαδα ..χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η Αντα έγραψε: #27.719 15-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1384 1385 1386 1387 1388 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1386 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες!!!! χρονια πολλα και σε σας σημερα!!!! Αντα κι εμενα ετσι μου κανει ο μεγαλος Click για ανάπτυξη... Μα ειναι δυνατον? και να πεις οτι εχει να φαει μερες να το καταλαβω...και μετα παει και σπρωχνει τη Πισου για να φαει και το δικο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #27.720 15-10-08 16:43 Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιουλη το βρηκα ξανα το κουνελακι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.