Birman-maniacs

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αμα μου τα κανει εμενα αυτα θα τον σφαξω,θα τον αφησω νηστικο για κανα μηνα:lol:.Καλα και πως εγινε να συμπαθησει την Κατερινα περισσοτερο απο εσενα?
τα αρσενικα παντα συμπαθουν τα θηλυκα πιο πολυ !γι'αυτο!!!;):lol::lol::lol:
εσεις θηλυκα επρεπε να παρετε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θένια να δεις και το γάτο που θα φέρει αύριο ο Θοδωρής το Πλάτωνα από τη Λυών:cool: που ειναι 4 και μηνών και είναι τεράστιος και πανέμορφος!!!! :up::up:
Θοδωρουλάκο μου... βάλε καμιά φωτό... :)

Με ακολουθεί η Καλυψώ που όλη μέρα είναι στο σβέρκο μου σαν το μαιμουδάκι που κρέμεται απ'΄τη μαμά του... τρομερό κόλημα!!! Οταν κάτσω μου γλύφει τα μαλλιά και το σβέρκο με τις ώρες... παπαριάζω στη κυριολεξία! :lol:
Ο Μορφέας τρίβεται τρομερά και ειναι χαδιάρης αλλά δεν θέλει αγκαλιές... κάθεται λίγο πιο πέρα και μας κοιτά με το γαλανό βλέμα του ατάραχος... :lol:
ο σφιγγος!!!!(κατα το Σφιγγα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα αρσενικα παντα συμπαθουν τα θηλυκα πιο πολυ !γι'αυτο!!!;):lol::lol::lol:
εσεις θηλυκα επρεπε να παρετε!!!
Γεια σου Δανάκο!! Πως είσαι?? :)

Αστα:lol: Βρε σημασία μου δίνει, απλά ξέρεις τι μου τη δίνει? Οταν ερχεται η Κατερίνα και σηκωθεί πχ απο το σαλόνι και πάει στο δωμάτιο, σηκώνεται με τη μία και αυτός και τρέχει απο πίσω:mad: Εγώ αν το κάνω αυτό ερχεται ΠΑΝΤΑ μετά απο 2-3 λεπτά:mad::lol:
Επίσης στη Κατερίνα μονο γκρινιάζει για να τον χαϊδέψει, εμένα σπάνια..:D
Οποτε καταλαβαίνεις οτι εδωσα τσάμπα τοσα λεφτά..
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ε,όχι και τσάμπα!Σου επιτρέπει να τον κοιτάς!:P:lol::lol::lol:

Θένια να δεις και το γάτο που θα φέρει αύριο ο Θοδωρής το Πλάτωνα από τη Λυών:cool: που ειναι 4 και μηνών και είναι τεράστιος και πανέμορφος!!!! :up::up:
Θοδωρουλάκο μου... βάλε καμιά φωτό... :)

Με ακολουθεί η Καλυψώ που όλη μέρα είναι στο σβέρκο μου σαν το μαιμουδάκι που κρέμεται απ'΄τη μαμά του... τρομερό κόλημα!!! Οταν κάτσω μου γλύφει τα μαλλιά και το σβέρκο με τις ώρες... παπαριάζω στη κυριολεξία! :lol:
Ο Μορφέας τρίβεται τρομερά και ειναι χαδιάρης αλλά δεν θέλει αγκαλιές... κάθεται λίγο πιο πέρα και μας κοιτά με το γαλανό βλέμα του ατάραχος... :lol:

Ααααα εχουν αρχισει και μ'αρεσουν πολυ τα βιρμανακια. Απο χαρακτηρα δηλαδη γιατι απο εμφανιση μ'αρεσαν παντα!!!

Λοιπον παει και τελειωσε θα μπω και εγω στην λιστα για βιρμανακι. Παρακαλω Γιουλη να με σημειωσεις. Τωρα σ'αυτην την γεννα αν ειναι (αν σου μεινει κανενα με τοσους που θελουν) καλως. Αλλιως θέλω σειρα προτεραιοτητας στην επομενη παρακαλω :P

Εχει δικιο η bunny. Κατι ειναι και αυτο :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αμα μου τα κανει εμενα αυτα θα τον σφαξω,θα τον αφησω νηστικο για κανα μηνα:lol:.Καλα και πως εγινε να συμπαθησει την Κατερινα περισσοτερο απο εσενα?
:lol::lol::lol:
Δεν ξέρω πάντως την συμπαθεί περισσότερο:)
Εψαξα τα ντουλάπια μήπως του δίνει κανα gourmet diamond στα κρυφά, αλλά τίποτα, άκαρπες οι προσπάθειες..:lol::lol::lol:

Ααααα εχουν αρχισει και μ'αρεσουν πολυ τα βιρμανακια. Απο χαρακτηρα δηλαδη γιατι απο εμφανιση μ'αρεσαν παντα!!!

Λοιπον παει και τελειωσε θα μπω και εγω στην λιστα για βιρμανακι. Παρακαλω Γιουλη να με σημειωσεις. Τωρα σ'αυτην την γεννα αν ειναι (αν σου μεινει κανενα με τοσους που θελουν) καλως. Αλλιως θέλω σειρα προτεραιοτητας στην επομενη παρακαλω :P

Ποτε θα γυρίσεις Ελλάδα? Θέλεις γατάκι εκεί στην Αγγλία ή οταν με το καλό επιστρέψεις?
Μη μου πείτε ότι θα κάνουμε και εξαγωγή Αγγλία!!!Θα τρελαθώ... τρομάρα μου... :P:lol:

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό:lol:

Αχ θα σκάσω αν δεν το πω..ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!:lol::lol:

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό:lol:

Να προτινω μηπως να του δίνεις εσυ τις λιχουδιες στα κρυφα μπας και σε συμπαθησει περισσοτερο? :lol::lol::lol:

Βασίλη είναι τέλειο το Avatar σου!!!:up::up:Πολύ γλυκό!! :)

Ποτε θα γυρίσεις Ελλάδα? Θέλεις γατάκι εκεί στην Αγγλία ή οταν με το καλό επιστρέψεις?
Μη μου πείτε ότι θα κάνουμε και εξαγωγή Αγγλία!!!Θα τρελαθώ... τρομάρα μου... :P:lol:

Καλε οχι!!! Που θα φερω το παιδι στα ξενα!!! Γυρναω ελλαδα μονιμα σε λιγους μηνες. Θεου θελοντος πριν αλλαξει ο χρονος!!! Εκει θα ειμαι!!! Θεσσαλονικη βασικα αλλα δεν ειναι μακρυα :D

Καλε οχι!!! Που θα φερω το παιδι στα ξενα!!! Γυρναω ελλαδα μονιμα σε λιγους μηνες. Θεου θελοντος πριν αλλαξει ο χρονος!!! Εκει θα ειμαι!!! Θεσσαλονικη βασικα αλλα δεν ειναι μακρυα :D
Θεσσαλονίκη... η αδυναμία μου... εκεί σπούδασα...:)

Να προτινω μηπως να του δίνεις εσυ τις λιχουδιες στα κρυφα μπας και σε συμπαθησει περισσοτερο? :lol::lol::lol:
Μπα δεν θα πέσω τοσο χαμηλά..
(Το απόγευμα θα πάω σε πετ σοπ να πάρω λιχουδιές):lol::lol::lol:

Βασίλη είναι τέλειο το Avatar σου!!!:up::up:Πολύ γλυκό!! :)
Μετά απο αυτή τη φωτογραφία δοκίμασε να φάει τα λουλούδια:):lol::lol::lol:

Μπα δεν θα πέσω τοσο χαμηλά..
(Το απόγευμα θα πάω σε πετ σοπ να πάρω λιχουδιές):lol::lol::lol:

Θεσσαλονίκη... η αδυναμία μου... εκεί σπούδασα...:)

Ε ειδες? Αν παρω μορφεακι θα ερχεσαι και βολτα να τον βλεπεις!! :up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back