Birman-maniacs

misty.jpg
και κατι ασχετο αλλα πολυ ομορφο..ουρα αλλα βιρμανιας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασια δεν φταιω εγω!!!!μου ξαναρθε κ γραφω παλι με το ενα χερι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ph256_35.jpg
γατο παρεα

βασια δεν φταιω εγω!!!!μου ξαναρθε κ γραφω παλι με το ενα χερι

αι μαρι με το μαμοθρεφτο που πηρες:lol::lol:

ph256_houserepairs6_9_2004kittenscattery2004brandonnorwichpup0181.jpg
στο γκαζον με σκυλακια

Blue.jpg

αυτο ειναι διαβαστερο σαν τον Μορφεα...χαχα​

κοριτσια εσεις τα βλεπετε μονο!!που να τα πιασετε κιολας!!!!!!!!!δεν εχω πιασει πιο απαλο απο αυτο!!!!!!μου τα ελεγε η Γιουλη και ηΒασια αλλα η αισθηση ειναι το κατι αλλο!!!!

DSCN0932.jpg

και τωρα κατι ντοπιο, Αθηνα-θεα χαχα:lol:

μου αναστεναζει κιολας!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και εγω ενα τετοιο μαμοθρευτο θελω.....:lol::lol::lol:

Εχεις δικιο γι'αυτο που λες. Για τον χαρακτηρα. Για breeding quality θα ηθελα για να μπορεσω να το ζευγαρωσω. Θα μου αρεσε να μπορω να οτ κανω. Δεν ξερω αν θα γινομουν εκτροφεας φυσικα αλλα θα μου αρεσε να μπορω ισως να κανω μια δυο γεννες και μετα βλεπουμε. Αλλα αν μπει στο non active registry απαγορευεται να γεννησει. Αρα αν ειναι pet quality δεν θα μπορω να το ζευγαρωσω.

κοριτσια εσεις τα βλεπετε μονο!!που να τα πιασετε κιολας!!!!!!!!!δεν εχω πιασει πιο απαλο απο αυτο!!!!!!μου τα ελεγε η Γιουλη και ηΒασια αλλα η αισθηση ειναι το κατι αλλο!!!!

Ε τωρα μη μου λες τετοια!!! Θα παω να πουλησω τα επιπλα μου για να παρω γατα!!!!

Και εγω ενα τετοιο μαμοθρευτο θελω.....:lol::lol::lol:

Εχεις δικιο γι'αυτο που λες. Για τον χαρακτηρα. Για breeding quality θα ηθελα για να μπορεσω να το ζευγαρωσω. Θα μου αρεσε να μπορω να οτ κανω. Δεν ξερω αν θα γινομουν εκτροφεας φυσικα αλλα θα μου αρεσε να μπορω ισως να κανω μια δυο γεννες και μετα βλεπουμε. Αλλα αν μπει στο non active registry απαγορευεται να γεννησει. Αρα αν ειναι pet quality δεν θα μπορω να το ζευγαρωσω.
ααα αυτα δεν τα ξερω!!!μιλα με τη Γιουλη την Ραισα ή τη Νικολετα,παντως δεν φανταζομαι πως υπαρχει προβλημα.Παντως να ξερεις οτι για breed οΒασιλης εδωσε 920 ευρω

ναι γιατι ειναι δυσκολη η ζωη γι αυτο...:lol:
οχι,γιατι μια κακια ειπε να αφησουμε τη γατα κατω:lol::lol::lol::lol:

Ε τωρα μη μου λες τετοια!!! Θα παω να πουλησω τα επιπλα μου για να παρω γατα!!!!
και το αλλο που μου αρεσει ειναι που το σωμα του ειναι σαν απατητο χιονι!!!το χαζευω ωωωρες.Αργοτερα ο δικος μου θα σκουρυνει μαλλον

ααα αυτα δεν τα ξερω!!!μιλα με τη Γιουλη την Ραισα ή τη Νικολετα,παντως δεν φανταζομαι πως υπαρχει προβλημα.Παντως να ξερεις οτι για breed οΒασιλης εδωσε 920 ευρω

920 ευρω??? :confused::confused::confused::confused:

Πω πω λεφτα!!! Ε τι ωα κανω? Θα κανω υπομονη θα τα μαζεψω και θα παρω. Που θα μου παει.

Παντως ασχετως τωρα με breeding quality εχω παθει γατοστερηση και δεν βοηθατε καθολου μα καθολου με τις φωτο!!:mad:

Πω πω λεφτα!!! Ε τι ωα κανω? Θα κανω υπομονη θα τα μαζεψω και θα παρω. Που θα μου παει.

Παντως ασχετως τωρα με breeding quality εχω παθει γατοστερηση και δεν βοηθατε καθολου μα καθολου με τις φωτο!!:mad:
δεν ξερω αν εχει υποπεσει στην αντιληψη σου αλλα εισαι σε γατοsite:lol::lol::lol:

και το αλλο που μου αρεσει ειναι που το σωμα του ειναι σαν απατητο χιονι!!!το χαζευω ωωωρες.Αργοτερα ο δικος μου θα σκουρυνει μαλλον

Επιτηδες το κανεις τωρα ε??

Δες εδω!

https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044

Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ

οξω τα εισιτηρια,μαζι με αυτα νομιζω του πηγε 1200

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back