Birman-maniacs

οχι αντούλα πλάκα κάνω... νομίζω ότι είναι καλή η διάσταση... πόσο είναι το δικό σου για να συγκρίνω κι εγώ? :hmm:
ναι!ποσο ειναι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κυρια εκτροφεα να ερθετε να την τραβηξετε!!!!παντως ντεκορ μωβ τοιχο δεν ειχαν σκεφτει τα εκτροφεια ετσι?:lol::lol::lol::lol:
ελα μωρέ... τράβα την....:(
Βάλτον εκεί και σήκωσε ψηλά το χέρι σου να το κοιτά να βλέπει πάνω την ώρα που τον τραβάς... είναι ωραία έτσι... γιατί φαίνονται και ματάκια και χειλάκια και μουστάκια...βάλε και κανένα κουκλί δίπλα... αντε μαρί! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

attachment.php

Αθηνααααααααααααα:lol::lol::lol::lol:

ελα μωρέ... τράβα την....:(
Βάλτον εκεί και σήκωσε ψηλά το χέρι σου να το κοιτά να βλέπει πάνω την ώρα που τον τραβάς... είναι ωραία έτσι... γιατί φαίνονται και ματάκια και χειλάκια και μουστάκια...βάλε και κανένα κουκλί δίπλα... αντε μαρί! :P:lol:
δεν ξερω αν σου διαφευγει,αλλα ειμαι στο μαγαζι!!!!:lol::lol::lol::lol:

εδώ κοίτα η "εκτροφέας" χύμα ντεκόρ... μοναστηράκι στυλ...
:lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• CIMG1016.JPG
    CIMG1016.JPG
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 27
δεν ξερω αν σου διαφευγει,αλλα ειμαι στο μαγαζι!!!!:lol::lol::lol::lol:
Γιατί μαρί μου το΄πες ότι είσαι "βάρδια"? :P:lol::lol:
Ποιος είναι στο σπίτι? Πάρε να δώσεις οδηγίες... :lol::lol:
καλά θα μου τη χρωστάς...

attachment.php

το παλιο μας γατοδεντρο (πανοραμικη θεα)
Αντα σε αυτο χωραει ΚΑΙ ο Μελανωρ!!!Δεν ξερω πως,αλλα εκει καθεται!!!

attachment.php

το παλιο μας γατοδεντρο (πανοραμικη θεα)
Αντα σε αυτο χωραει ΚΑΙ ο Μελανωρ!!!Δεν ξερω πως,αλλα εκει καθεται!!!
Καλε στριμωχνεται το γατι..ο Αλφι δεν κουλουριαζεται, του αρεσει να απλωνεται...:)

εδώ κοίτα η "εκτροφέας" χύμα ντεκόρ... μοναστηράκι στυλ...
:lol::lol::lol::lol::lol:
εδω οι καλες εικονεεεες,τα καλα ρολογιαααα,οι καλες μπιζουτιερεεεες,οι καλες γατεεεεεες,ελα κοσμεεεε!!!το αφεντικο τρελλαθηκε και τα δινει ολα τσααααμπαααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλε στριμωχνεται το γατι..ο Αλφι δεν κουλουριαζεται, του αρεσει να απλωνεται...:)
αααα ακριβως το αντιθετο δηλαδη!!!!ο δικος μου οπου βρει που να πρεπει να στριμωχτει,εκει παει!!!

εδω οι καλες εικονεεεες,τα καλα ρολογιαααα,οι καλες μπιζουτιερεεεες,οι καλες γατεεεεεες,ελα κοσμεεεε!!!το αφεντικο τρελλαθηκε και τα δινει ολα τσααααμπαααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και εμας τσαμπα θα μας κλεισουν ειτε στο ψυχιατρειο ειτε στη φυλακη!!!!!:blink::blink::blink:

Οι Catalinες μου γράψανε...
τα λόγια της παρηγοριάς! :lol::lol:

Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ
Fadiyah is more full of temperament;-)))
Just doing crazy things all the time.

Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ
Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-)
Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ
We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-)
You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ

Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ
Very very niceJ

Ειναι περιπου 30 εκ. χ 30 περιπου ..αν θυμαμαι καλα :hmm:
μμμ παιζει και να μην τον χωραει καλα!!!κοιτα για κατι μεγαλυτερο!

Ε....να ρωτησω κατι?? γιατι λενε συνεχεια οτι ειναι soft ??? μηπως επεσε μεσα στο cajoline ??? :hmm::lol:

τους καθρέφτες ξέχασες... :P:lol:

μμμ παιζει και να μην τον χωραει καλα!!!κοιτα για κατι μεγαλυτερο!
Και εγω αυτο σκεφτομαι...τσιμα τσιμα θα ειναι παλι ο μπουχεσακος μου:lol::lol::lol:Τωρα τον αποκαλουμε και kung fu panda!!!!! :up::up:

Ε....να ρωτησω κατι?? γιατι λενε συνεχεια οτι ειναι soft ??? μηπως επεσε μεσα στο cajoline ??? :hmm::lol:
ναι το μωρό μου... όχι στο soupline καλύτερα... soft character εννοούν καλέ... απαλή, και ευκολοδιαχειστη δηλαδή... :P:lol:
αντε να δούμε... :hmm::lol:

Και εμας τσαμπα θα μας κλεισουν ειτε στο ψυχιατρειο ειτε στη φυλακη!!!!!:blink::blink::blink:
τι θελει να πει ο ποιητης?:hmm:

τι θελει να πει ο ποιητης?:hmm:
1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back