ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.641 20-10-08 12:29 Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #28.642 20-10-08 12:31 Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Ο πυρροθριξ: #28.643 20-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.644 20-10-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Click για ανάπτυξη... μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Ο πυρροθριξ: #28.645 20-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Click για ανάπτυξη... ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.646 20-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η indrilgon: #28.647 20-10-08 13:00 Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #28.642 20-10-08 12:31 Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Ο πυρροθριξ: #28.643 20-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.644 20-10-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Click για ανάπτυξη... μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Ο πυρροθριξ: #28.645 20-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Click για ανάπτυξη... ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.646 20-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η indrilgon: #28.647 20-10-08 13:00 Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Ο πυρροθριξ: #28.643 20-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.644 20-10-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Click για ανάπτυξη... μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Ο πυρροθριξ: #28.645 20-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Click για ανάπτυξη... ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.646 20-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η indrilgon: #28.647 20-10-08 13:00 Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.644 20-10-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Click για ανάπτυξη... μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Ο πυρροθριξ: #28.645 20-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Click για ανάπτυξη... ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.646 20-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η indrilgon: #28.647 20-10-08 13:00 Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! Click για ανάπτυξη... μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι.... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Ο πυρροθριξ: #28.645 20-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Click για ανάπτυξη... ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.646 20-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η indrilgon: #28.647 20-10-08 13:00 Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ τέλεια θα ήταν!! θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! Click για ανάπτυξη... ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.646 20-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η indrilgon: #28.647 20-10-08 13:00 Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η indrilgon: #28.647 20-10-08 13:00 Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #28.648 20-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Αντα έγραψε: #28.649 20-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #28.650 20-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! Click για ανάπτυξη... πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #28.651 20-10-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”) Click για ανάπτυξη... Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Ο πυρροθριξ: #28.652 20-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατι μου θυμιζει αυτο καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! γκρρρρρρ Click για ανάπτυξη... αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.653 20-10-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θα γινει ετσι!!!! θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες" Click για ανάπτυξη... το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #28.654 20-10-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! Click για ανάπτυξη... μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.655 20-10-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου! Click για ανάπτυξη... ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς! και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.656 20-10-08 13:26 Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σεξι seal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.657 20-10-08 13:30 Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η staman2 έγραψε: #28.658 20-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote] Εεεε δεν πειράζει Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούστε γέλιο!! Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση... Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία! Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια! Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! Αχ... το φχαριστήθηκα!! Click για ανάπτυξη... Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:41 Ο πυρροθριξ: #28.659 20-10-08 13:41 παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1431 1432 1433 1434 1435 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1433 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Η katerina10: #28.660 20-10-08 13:49 Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα.. Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά?? Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη??? Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα???? Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου??? Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου?? Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους?? Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.