Birman-maniacs

Ακούστε γέλιο!!
Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση...
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! :blink::blink::blink:Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??:mad:) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι:cool::P).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη:redface: και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! :blink::mad::P:lol:
Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία!:mad::mad:
Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια!

Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? :redface::redface::lol:
Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! :lol:Αχ... το φχαριστήθηκα!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακούστε γέλιο!!
Χθες είχαμε γυρίσει κανένα μισάωρο απ'τη Λαμία ήταν περίπου 5.30 η ώρα και με το φτάνω σπίτι, με πιάνει ο οίστρος της καθαριότητας και βγάζω στο μπαλκόνι όλα τα κουβερτοειδή τους και με το swiffer ξεκινάω σκούπισμα! Ο Μαριος ξαπλωμένος στο δωμάτιό μας έβλεπε τηλεόραση...
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! :blink::blink::blink:Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??:mad:) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι:cool::P).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη:redface: και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!! :blink::mad::P:lol:
Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία!:mad::mad:
Λέω κι εγώ αφού σκυλορεζιλευτήκανε με χαμόγελο... έλα μαριε να δεις όταν λείπουμε πως χορεύουν τα ποντίκια!

Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? :redface::redface::lol:
Και μετά τις άκουγα κατεβαίνοντας τις σκάλες πως τα έχωναν στη μάνα μου!! :lol:Αχ... το φχαριστήθηκα!! :up::up:
κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι....

Πολυ καλη φαση!!! πραγματι σκεψου να εβρισκε τον Μαριο να σε ''κυνηγα'' μες το σπιτι!! ;)
μωρέ τέλεια θα ήταν!! :up:θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? :mad::P:lol:
κατι τετοια μου εκανε κι εμενα η μητερα και της αφαιρεθηκε το κλειδααακιιιι....
ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! ;):mad:

μωρέ τέλεια θα ήταν!! :up:θα τρέχανε μετά στους θείους και θα λέγανε "εμένα γιατί δεν μου το κάνεις αυτό"?? :mad::P:lol:

ελα μωρε... πταισματάκι... δεν ανεβαίνει η μάνα μου και γενικά δεν μας ενοχλεί... αλλά θα το έχω άσσο στο μανίκι όταν μου λέει για τις γάτες μου! ;):mad:
ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου:down:!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!!

ναι ,σωθηκες!!!!!δεν βγαζεις ακρη με τις μαμαδες παιδι μου:down:!!!!!βαρδα μην γινουμε ετσι κι εμεις!!!!
φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? :hmm::P:lol::lol:

Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”:P)

φαντάζεσαι να ζευγαρώνει ο Ερωτας με τη Σεμέλη και να μπουκάρεις εσύ με τα χέρια στη μέση... λίκνισμα γοφών... τιιιιι γίνεται εδώ?? :hmm::P:lol::lol:
δεν θα γινει ετσι!!!!
θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες"

Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! :lol::lol: καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! :lol::lol:

Ενω εσυ ...αποθανατιζεις τη στιγμη!! :lol::lol: καθε φορα που το εκαναν η Καλυψω με το Μορφεα, εσυ σαν το παπαρατσι τους εβγαζες φωτογραφιες!!!!! :lol::lol:
πες τα χρυσοστομη!!!!δεν τα αφησε τα παιδια να χαρουν λιες στιγμες μονα τους!!τσακα τσουκα τσακα τσουκα η μπαρμπυ με την ροζ φωτογραφικη μηχανη!!!!Η μπαρμπυ παπαρατσι!!!δεν εχει βγει ακομα ε?:lol::lol::lol:

Έμενα μόνο ο μπαμπάς μου έχει μπει στο σπίτι, την μητέρα μου ίσος να την καλέσω το πασχα, αλλά όχι να της δώσω και κλειδί! (Τα έχει βάψει και μαύρα που θα τους δω μόνο 7 ήμερες τα χριστουγεννα λόγο Βερολίνου και μου έχει αρχίσει τα “Εμάς μας έχεις γραμμένους” και “πότε θα σε δούμε” τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να ακούσω το “Αγάπη μου είναι μια κυρία στο σαλόνι”:P)
Κατι μου θυμιζει αυτο :hmm:καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! :blink::blink:γκρρρρρρ

Κατι μου θυμιζει αυτο :hmm:καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! :blink::blink:γκρρρρρρ
αμα σας λεω εγω:"μαμαδες!!!βγαζεις ακρη?"δεν με ακουτε!!!!

δεν θα γινει ετσι!!!!
θα μπουκαρω και θα λεω:" Μπραβο Ερως !!!!!!δειξε τι παει να πει θεος του Ερωτα!!!!καντην να δει τον δεσποτη Παναγιωτη και μια και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 και 9 και 10 φορες"
το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! ;):P:lol:

το θέμα πάντως είναι οτι θα μπουκάρεις τελικά κι εσύ! ;):P:lol:
μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου!:P

μονο κατα λαθος!!!!ειμαι διακριτικη εγω,εχω παρει απο τον μπαμπα μου!:P
ναι... θα μπαίνεις και θα λες... Ουπς!:redface::redface:
και μετά θα φωνάζεις όλο το σοϊ θα κάνετε κερκίδα και θα μετράτε τα "γκολ" του Ερωτα στα "δίχτυα" της κόρης μου!:lol::lol:

Σεξι seal!!! :inlove::inlove::inlove::inlove:

rosie_200810_1.jpg

Bελούδινη ομορφιά!! τα αρκούδια και οι κολοκύθες απαραίτητα! :P:lol:

diams_20081018_1.jpg

Ερωτά μου τσαμπουκά!!
Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντα:(και είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ...
Να τον χαίρεσαι!!!! Και να περάσετε μια ζωή μαζί αγαπημένοι εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου Γιούλη μου!!!

Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος??
Γιατί καλέ να απογοητευθεί? Εισαι μια γυναικάρα!! Και χωρίς καμιά υπερβολή!!!

φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει...
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!
Και μετά τσουπ! Να τα φορέσε?/quote]
Εεεε δεν πειράζει:lol::lol::blink::blink: Τους ανθρώπους μας τους αποδεχόμαστε όπως ειναι τι να κάνουμε:redface::hmm::blink::lol:

Ακούστε γέλιο!!
Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα...και μπάνει μέσα απροειδοποίητα η μάνα μου με 2 θείες μου!! :blink:Παιδιά έμειναν κάγκελο... κι εγώ το ίδιο με τη σκούπα στο χέρι με συναισθήματα ανάμικτα! Θυμού (στο σπίτι μου χωρίς την άδειά μου στα κρυφά??:mad:) περηφάνιας (η νοικοκυρά κόρη και ανιψίά με το swiffer στο χέρι).... Αυτές τα έχασαν... και η μητέρα μου μου είπε κατακόκκινη:redface: και με αθώο ύφος... αχ καλέ σας περιμέναμε αργότερα!!
Ηθελε καλέ να δείξει στις θείες τα γατιά και τα γατομπάλκονα κλπ...γιατί είναι γατόφιλες!! Κατάλαβες?? Απ'τη μια τι τα θες τα γατια κι απ'την άλλη να καμαρώνει η κυρία!
Φεύγοντας μου λέει η μια Θεία! Δε λές παιδί μου που δεν σας πετύχαμε αλλιώς? :redface:
Πω πω πω!!!! Μπράβο όμως οι θείες πολύ εξηγημένες!!:D

παιδια παω να φαω και θα ξαναερθω για δουλεια....σε 2 ωριτσες!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:τα λεμε τοτε!

Καλημέρα..

Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά??

Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη???

Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα????

Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου???

Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου??

Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους??

Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back