erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο erefer έγραψε: #28.741 20-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε πες μας και τιποτα αλλο ρε βασιληηηη!!!καμια φωτο καινουρια εχουμε? Click για ανάπτυξη... Την τετάτη θα τον πάω να κάνει το επαναληπτικό για την λευχαιμία, οπότε για 2-3 μέρες θα είναι κατσούφης Εχω φωτογραφίες αλλά δεν τις εχω περάσει στο laptop ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο πυρροθριξ: #28.742 20-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα βλεπω οτι και τα δικα σας σκανε σαν καρπουζια στο πατωμα, και εγω νομιζα οτι μονο ο Μπουχεσακος μου λογω σωματικης διαπλασης το κανει αυτο Click για ανάπτυξη... οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Ο erefer έγραψε: #28.743 20-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα βλεπω οτι και τα δικα σας σκανε σαν καρπουζια στο πατωμα, και εγω νομιζα οτι μονο ο Μπουχεσακος μου λογω σωματικης διαπλασης το κανει αυτο Click για ανάπτυξη... Το εχουν ολα τα Βιρμανάκια να προσγειώνονται ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Ο πυρροθριξ: #28.744 20-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Την τετάτη θα τον πάω να κάνει το επαναληπτικό για την λευχαιμία, οπότε για 2-3 μέρες θα είναι κατσούφης Εχω φωτογραφίες αλλά δεν τις εχω περάσει στο laptop ακόμα Click για ανάπτυξη... βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Ο erefer έγραψε: #28.745 20-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:55 Η Αντα έγραψε: #28.746 20-10-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο erefer έγραψε: #28.747 20-10-08 17:57 Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε πες μας και τιποτα αλλο ρε βασιληηηη!!!καμια φωτο καινουρια εχουμε? Click για ανάπτυξη... Την τετάτη θα τον πάω να κάνει το επαναληπτικό για την λευχαιμία, οπότε για 2-3 μέρες θα είναι κατσούφης Εχω φωτογραφίες αλλά δεν τις εχω περάσει στο laptop ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο πυρροθριξ: #28.742 20-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα βλεπω οτι και τα δικα σας σκανε σαν καρπουζια στο πατωμα, και εγω νομιζα οτι μονο ο Μπουχεσακος μου λογω σωματικης διαπλασης το κανει αυτο Click για ανάπτυξη... οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Ο erefer έγραψε: #28.743 20-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα βλεπω οτι και τα δικα σας σκανε σαν καρπουζια στο πατωμα, και εγω νομιζα οτι μονο ο Μπουχεσακος μου λογω σωματικης διαπλασης το κανει αυτο Click για ανάπτυξη... Το εχουν ολα τα Βιρμανάκια να προσγειώνονται ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Ο πυρροθριξ: #28.744 20-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Την τετάτη θα τον πάω να κάνει το επαναληπτικό για την λευχαιμία, οπότε για 2-3 μέρες θα είναι κατσούφης Εχω φωτογραφίες αλλά δεν τις εχω περάσει στο laptop ακόμα Click για ανάπτυξη... βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Ο erefer έγραψε: #28.745 20-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:55 Η Αντα έγραψε: #28.746 20-10-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο erefer έγραψε: #28.747 20-10-08 17:57 Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα βλεπω οτι και τα δικα σας σκανε σαν καρπουζια στο πατωμα, και εγω νομιζα οτι μονο ο Μπουχεσακος μου λογω σωματικης διαπλασης το κανει αυτο Click για ανάπτυξη... οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Ο erefer έγραψε: #28.743 20-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα βλεπω οτι και τα δικα σας σκανε σαν καρπουζια στο πατωμα, και εγω νομιζα οτι μονο ο Μπουχεσακος μου λογω σωματικης διαπλασης το κανει αυτο Click για ανάπτυξη... Το εχουν ολα τα Βιρμανάκια να προσγειώνονται ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Ο πυρροθριξ: #28.744 20-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Την τετάτη θα τον πάω να κάνει το επαναληπτικό για την λευχαιμία, οπότε για 2-3 μέρες θα είναι κατσούφης Εχω φωτογραφίες αλλά δεν τις εχω περάσει στο laptop ακόμα Click για ανάπτυξη... βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Ο erefer έγραψε: #28.745 20-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:55 Η Αντα έγραψε: #28.746 20-10-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο erefer έγραψε: #28.747 20-10-08 17:57 Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα βλεπω οτι και τα δικα σας σκανε σαν καρπουζια στο πατωμα, και εγω νομιζα οτι μονο ο Μπουχεσακος μου λογω σωματικης διαπλασης το κανει αυτο Click για ανάπτυξη... Το εχουν ολα τα Βιρμανάκια να προσγειώνονται ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Ο πυρροθριξ: #28.744 20-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Την τετάτη θα τον πάω να κάνει το επαναληπτικό για την λευχαιμία, οπότε για 2-3 μέρες θα είναι κατσούφης Εχω φωτογραφίες αλλά δεν τις εχω περάσει στο laptop ακόμα Click για ανάπτυξη... βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Ο erefer έγραψε: #28.745 20-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:55 Η Αντα έγραψε: #28.746 20-10-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο erefer έγραψε: #28.747 20-10-08 17:57 Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Την τετάτη θα τον πάω να κάνει το επαναληπτικό για την λευχαιμία, οπότε για 2-3 μέρες θα είναι κατσούφης Εχω φωτογραφίες αλλά δεν τις εχω περάσει στο laptop ακόμα Click για ανάπτυξη... βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Ο erefer έγραψε: #28.745 20-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:55 Η Αντα έγραψε: #28.746 20-10-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο erefer έγραψε: #28.747 20-10-08 17:57 Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε Βασιλακο γιατι του το κανεις αυτο το εμβολιο?αφου δεν βγαινει εξω το καημενο! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:55 Η Αντα έγραψε: #28.746 20-10-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο erefer έγραψε: #28.747 20-10-08 17:57 Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα ερχεται σε επαφή με αδέσποτες και είπα να του το κάνω, ούτε εγώ ήθελα Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο erefer έγραψε: #28.747 20-10-08 17:57 Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γέλιο έχει οταν του κρύβω το σχοινί που κυνηγάει κάνει ουρνιάου με ερωτηματικό και ακουμπάει τα μπροστά πόδια στην ντουλάπα Εχουν πολύ γέλιο τα νιαουρίσματα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο erefer έγραψε: #28.748 20-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι εννοεις ? τις χαιδευει απλα....και πως γινεται να κολλησει ο ερεφερ ? Click για ανάπτυξη... Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η Αντα έγραψε: #28.749 20-10-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οοοχιιιι παιδι μου!!!!!!ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας σου λεει!!!!! Click για ανάπτυξη... Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:00 Η Αντα έγραψε: #28.750 20-10-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Ο πυρροθριξ: #28.751 20-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εϊναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ετσι, αφού χρειάζεται δαγκωνιά αλλα ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.. ουσιαστικά τσάμπα το κάνω Click για ανάπτυξη... ναι μωρε,μην το επιβαρυνεις το ζωντανο!!!κριμα ειναι!εγω θα τα κανω στον μεγαλο που βγαινει εξω μονο. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως οτι ολα τους ειναι φερνουν λιγο προς τους μπογους??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Ο πυρροθριξ: #28.752 20-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γι'αυτο σε ρωτησα....γιατι ξερω οτι δεν κολλαει ετσι απλα. Αλλα θα μου πεις κακο δεν θα του κανει. Και ο Αλφι το κανει, λογω οτι το αρχισε απο τοτε που ηταν στο εξωτερικο - μαλλον Click για ανάπτυξη... σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:05 Η Αντα έγραψε: #28.753 20-10-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σ'αυτο κανεις λοθος.Η Βασια λεει οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι ακινδυνο,ολα επιβαρυνουν τον οργανισμο!αρα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανουμε? Click για ανάπτυξη... Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #28.754 20-10-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να εχει δικιο....Ασ πουμε και η Βασια κανει το τετραπλο στην Αθηνα, ενω εγω ειχα κανει μεχρι σημερα στη Πισου το τριπλο. Κατι θα ξερει παραπανω.. Click για ανάπτυξη... ναι η Βασια μονο αυτο κανει!το τετραπλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:09 Η Αντα έγραψε: #28.755 20-10-08 18:09 Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο απογευμα!!!!μακια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:12 Ο erefer έγραψε: #28.756 20-10-08 18:12 Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Αντα, φεύγω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #28.757 20-10-08 18:13 γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας παιδια!!!καλη ξεκουραση!εγω εχω ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η aalyah έγραψε: #28.758 20-10-08 18:36 Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Ο πυρροθριξ: #28.759 20-10-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1436 1437 1438 1439 1440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1438 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν σας πιανει κανεις σημερα. Παλι 30 σελιδες γεμισατε. Δυστυχως δεν μπορω να σας κανω παρεα. Περασα για ενα γεια και φευγω γιατι σχολασα απο την μια δουλεια και παω στην αλλη. Αντε φιλια! Click για ανάπτυξη... 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η indrilgon: #28.760 20-10-08 19:08 Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπρρρ Εγώ δεν τολμάω να πιάσω μια! (Ήχο βάλει τον φίλο μου να μου φτιάξει βιογραφικό αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα... τώρα με το ecdl πιστεύω θα είναι πιο εύκολο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.