Birman-maniacs

Καλησπέρα, βλέπω συνεχίζεται τα κινέζικα βασανιστήρια της φωτογραφίας:lol:. Η Δανάη δεν μπήκε ακόμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις...;)

Το γνωρίζω. Γι'αυτο και ρωτάω. Και ο πρωην μου επειδή ειναι Ιταλός μου λέει να μην πάρω γάτα απο Ιταλία γιατί πολύ πιθανό να καταντήσω να πληρώσω 1000 ευρω για ημίαιμο με ψεύτικο πεντιγκρι. Γενικώς να μου ειπε σε θέματα γνησιοτητας σε οτιδήποτε....οι Ιταλοι δεν ειναι της εμπιστοσύνης.

Ξέρεις κάποιους συγκεκριμένους εκτροφείς Ιταλούς που ειναι αποδεδειγμένα καλοι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα, βλέπω συνεχίζεται τα κινέζικα βασανιστήρια της φωτογραφίας:lol:. Η Δανάη δεν μπήκε ακόμα;

Μπήκε πριν και μας έκανε κομμάτια!!!

Καλε τι ομορφα που ειναι τα ζουζουνια σου!!! Εμένα μ'αρεσουν πολύ!!! Τώρα τα ειδα ξυρισμένα!!! Δεν ξέρω τι λέτε εμένα μ'αρεσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Φατσουλίνια ειναι!!!

τι θα γινει παιδια πιασαμε και τα βιρμανιας τωρα..που να πρωτοκοιταξω??????ολο φωτο ετσι???????αλλα δεν θα σας περασει παω να φαω το γιαουρτακι μου μπας και ηρεμισω ...τστστστσ:blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γατόδεντρα+Βιρμανάκια+Birmaniacs=BEST!!!!!:up::up::up::up:

Tέλος!:D

Μπήκε πριν και μας έκανε κομμάτια!!!

Καλε τι ομορφα που ειναι τα ζουζουνια σου!!! Εμένα μ'αρεσουν πολύ!!! Τώρα τα ειδα ξυρισμένα!!! Δεν ξέρω τι λέτε εμένα μ'αρεσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Φατσουλίνια ειναι!!!
Σ' ευχαριστώ απλά με δουλεύουν για το μαλλί που ήταν μακρύ κ τώρα ειναι σαν του Τζορτζεβιτς:cry::cry:
Αν ξαναμπεί η Δανάη γίνεται να της πειτε ότι κατεβάζω κ την ταινία της;

Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!!

Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα, ;)ψήνομαι άγρια όμως Μου φέρνει κάτι σε μικρο πρίγκιπα(:redface:η όλη λογική να ξεχορισεις κάτι απο το σύνολο και να παράμεινει ξεχωριστο για εσένα, που με αυτό το γατονι θα μπορούσα να το πάθω!):inlove::baby:...

Το γνωρίζω. Γι'αυτο και ρωτάω. Και ο πρωην μου επειδή ειναι Ιταλός μου λέει να μην πάρω γάτα απο Ιταλία γιατί πολύ πιθανό να καταντήσω να πληρώσω 1000 ευρω για ημίαιμο με ψεύτικο πεντιγκρι. Γενικώς να μου ειπε σε θέματα γνησιοτητας σε οτιδήποτε....οι Ιταλοι δεν ειναι της εμπιστοσύνης.

Ξέρεις κάποιους συγκεκριμένους εκτροφείς Ιταλούς που ειναι αποδεδειγμένα καλοι?

δεν είναι θέμα γνησιότητας πάντα, απλά δεν θεωρείται ότι έχουν και τις καλύτερες γάτες, υπάρχουν όμως εκτροφεία με πολύ καλές γάτες, όπως το felinadia...είδατε και φωτο;)να κοιτάτε λοιπόν πως είναι το εκτροφείο, τι οργάνωση έχει και τι γατες φυσικα:)

:)ξέχασα να πω καλημέρα....

Kαλημέρα κι από μένα!!:)

Καλημέρααα!!! Όλη η μέρα!!!:)

Καλημέρα και απο εμένα:up:

Καλημέρα και απο εμένα:up:

καλημέρα...κανα νέο απο το tortiemouse?έτσι το είπαν οι γερμανίδες και μου άρεσε πολύ ως έκφραση;):rolleyes:

Καλημερα!! νυσταζω πολυ ....ζζζζζζζ :confused:

Καλημερα!! νυσταζω πολυ ....ζζζζζζζ :confused:

Καλημέρα Αντούλα, που ξενύχτησες και νυστάζεις?:rolleyes:υπομονη...

κι αυτό το παρήγγειλα ήδη για τη Δανάη...

catqueen.jpg
θαυμαστε με θαυμαστε με,
στον Θρονο ανεβαστε με
να φαινεται η κορωνα μου
και η χρυση η γοβα μου:lol::lol::lol:

κι αυτό για τη συμπεθέρα! ΤΕΛΟΣ! :P

MK2834.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol:

για τη θεια μου στου χουριό!

10102.jpg
Λιαααακουυυυυυυυ....

untitled4.JPG

Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν..:happy:
αντε με το καλο!!!!

Σ' ευχαριστώ απλά με δουλεύουν για το μαλλί που ήταν μακρύ κ τώρα ειναι σαν του Τζορτζεβιτς:cry::cry:
Αν ξαναμπεί η Δανάη γίνεται να της πειτε ότι κατεβάζω κ την ταινία της;
την βρηκες?αααααααααα σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!:):):):)

Μόλις έκαψα το τοστ μου(...)! :P(πως τα κατάφερα δεν ξερω...)

καλημέρα Δαναη, κέφια πολλά ε?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back