Birman-maniacs

πόσα είπατε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι?? ο Αλφι οταν χαιδευουμε τη Πισου, και ας τον εχουμε χαιδεψει ενα δευτερολεπτο πριν, ερχεται και σπρωχνει τη Πισου και χωνεται κατω απο τη παλαμη σου!!!!!! :blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αυτα ειναι !!!να μην ξερεις ποιο να πρωτοπιασεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι?? ο Αλφι οταν χαιδευουμε τη Πισου, και ας τον εχουμε χαιδεψει ενα δευτερολεπτο πριν, ερχεται και σπρωχνει τη Πισου και χωνεται κατω απο τη παλαμη σου!!!!!! :blink::blink::blink:
Αχ ναι! Κι ο Μορφέας τοποθετεί τη κεφάλα του και σπρώχνει μέσα στη παλάμη όταν ζητιανεύει χαδάκια!:lol:Επίσης με σπρώχνει με τη κεφάλα στις κλειδώσεις πίσω απ΄τα γόνατα από πίσω με φόρα και μου λυγίζουν τα πόδια!:blink::lol:

Αχ ναι! Κι ο Μορφέας τοποθετεί τη κεφάλα του και σπρώχνει μέσα στη παλάμη όταν ζητιανεύει χαδάκια!:lol:Επίσης με σπρώχνει με τη κεφάλα στις κλειδώσεις πίσω απ΄τα γόνατα από πίσω με φόρα και μου λυγίζουν τα πόδια!:blink::lol:
ευτυχως που δεν εισαι καμια γιαγιουλα δηλαδη!!!ολο με σπασμενα ποδια θα ησουνα:lol::lol::lol:
-μα πως επεσε η καημενη?
- αφηστε τα!!!απο γατα!!!!

ευτυχως που δεν εισαι καμια γιαγιουλα δηλαδη!!!ολο με σπασμενα ποδια θα ησουνα:lol::lol::lol:
-μα πως επεσε η καημενη?
- αφηστε τα!!!απο γατα!!!!
Μπα άμα δουν μετά την αγαθόφατσα του μορφεα αποκλείεται να το πιστέψουν..:P

-μα πως επεσε η καημενη?
- αφηστε τα!!!απο γατα!!!![/quote]
τι λες μαρί? :hmm::P

-μα πως επεσε η καημενη?
- αφηστε τα!!!απο γατα!!!![/quote]
τι λες μαρί? :hmm::P
ωχ... sorry τώρα το έπιασα τι μου έλεγες...:redface:πάω για καφέ... νυστάζω..:redface::P

ωχ... sorry τώρα το έπιασα τι μου έλεγες...:redface:πάω για καφέ... νυστάζω..:redface::P
κι εγωωωωωωω.....παιζω σκακι μπας και ξενυσταξω αλλα που!!!!

εγω που ήρθα τσάμπα!!το ζώο είναι άρρωστο

κι εγωωωωωωω.....παιζω σκακι μπας και ξενυσταξω αλλα που!!!!
με τον υπολογιστή παίζεις σκάκι? ή με κανά τουρίστα? :lol:

Εγω κάνω μια μετάφραση και εχει γίνει το μυαλο μου πουρε!!!!!!!!!

εγω που ήρθα τσάμπα!!το ζώο είναι άρρωστο
Σορρυ, αλλά αρρωστο δεν έπρεπε να ειναι? για να το γιατρέψεις εννοω!! :hmm::hmm:

αυτό που θα στειρώναμε...41 πυρετο...που να το βάλουμε χειρουργείο...:(
ωχου το δόλιο...από τι άραγε...:(
ποια είναι η νορμάλ θερμοκρασία στις γάτες Βάσια?

Εγω κάνω μια μετάφραση και εχει γίνει το μυαλο μου πουρε!!!!!!!!!
Να τι θα φτιάξω σήμερα! :P:up:Ευχαριστώ Αντα! :lol:
καλή δύναμη... :)

Μου πρότειναν απο την γερμανια να κρατήσουν την μικρή εκεί μέχρι να πάω Βερολίνο! Έχει γεννηθεί 15 Ιουνίου(είμαστε και ίδιο ζώδιο) οπότε θα είναι 6 μηνών τότε, πως είναι σαν ηλικία? (υπάρχει και το ενδεχόμενο να μου την φέρουν σε ένα μήνα περίπου) Άπλα έχω ένα θεματακι με τα x-mas... :D
Αλήθεια έχει πάει κανείς σας Βερολίνο? Πως είναι οι τιμές εκεί? Τι αξίζει να δούμε? (Έχει καλά pet shops? Γιατί δεν με βλέπω να αντιστέκομαι και να μην παίρνω παιχνιδάκια..):D

Μου πρότειναν απο την γερμανια να κρατήσουν την μικρή εκεί μέχρι να πάω Βερολίνο! Έχει γεννηθεί 15 Ιουνίου(είμαστε και ίδιο ζώδιο) οπότε θα είναι 6 μηνών τότε, πως είναι σαν ηλικία? (υπάρχει και το ενδεχόμενο να μου την φέρουν σε ένα μήνα περίπου) Άπλα έχω ένα θεματακι με τα x-mas... :D
Αλήθεια έχει πάει κανείς σας Βερολίνο? Πως είναι οι τιμές εκεί? Τι αξίζει να δούμε? (Έχει κόλα pet shops? Γιατί δεν με βλέπω να αντιστέκομαι και να μην παίρνω παιχνιδάκια..):D
Μπράβο Ζωή!!!! :up:
Δεν θα είναι γατάκι, θα είναι μια γλυκιά και κοινωνικοποιημένη γατούλα στους 6 μήνες... :)
Δεν έχω πάει Βερολίνο αλλά έχω μια φίλη που είναι τρελή fun και πάει κάθε χρόνο... είναι φανταστική πόλη έχω ακούσει με πολλούς λάτρεις!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back