Birman-maniacs

ΚΑι αυτό στο κλικ κολλάει!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εμ πως να σου κάνει κλικ ένα γατί που έχει 1500 ευρώ πχ...???:blink::D

Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και με το δίκιο σου, :inlove:αλλά που να τον βάλεις αυτόν, θέλει δωμάτιο μόνος του...
θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ αν θα εχω λιγο χρονο, θες να ερθω να σε δω το σαβ/κο? μπορει να σου φτιαξω και καμια σουπιτσα!! :)
Ντρεπομαι!!!!:redface::redface:Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!:redface::/:Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!:)Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!!:D:up:

Ουφ... περιμένω..:baby: Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω..:P
Ζωή εαν θέλεις μας δείχνεις έργα σου σε φωτό?? μήπως μας κάνει τίποτα κλικ και πάρεις Super show quality kitten?? ;):lol:

Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..:lol::lol::lol::redface::redface::redface:Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!!:lol::lol:

Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή,
"Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?"
"Που?"
"Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?"

:P:P:P

Ντρεπομαι!!!!:redface::redface:Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!:redface::/:Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!:)Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!!:D:up:

πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ?

για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... :/:
εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου...

ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...:redface:αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..:blink:Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!!:lol:

Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις...:P

Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό..:hmm::hmm::lol::lol:

θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! :lol:

Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια..:lol::lol::lol:

με τι υψος?:hmm:

Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή,
"Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?"
"Που?"
"Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?"

:P:P:P

:lol::lol::lol:Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!!:lol::lol:

πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ?

Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!:/:Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ???:P

ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...:redface:αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..:blink:Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!!:lol:

Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό..:hmm::hmm::lol::lol:

Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια..:lol::lol::lol:

Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! :up:
Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα...

[/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! :up:
Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα...
Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!!:)

Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!!:lol::lol:

1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!!:):down:
:mad::mad::mad:το :down:δεν το κατάλαβα!:mad:
Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω...:cool::P:lol:
Αδελφούλες είπαμε! :lol:

:lol::lol::lol:Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!!:lol::lol:

Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!:/:Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ???:P

όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι...:(

Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? ;)

Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις..
“46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες):
piswlipadi.JPG

Και ιδού το τελευταίο μου έργο:
DSC00004.JPG

Ανατριχιασατε?

1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!!:):down:
γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!!

Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? :P

Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις..
“46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες):
piswlipadi.JPG

Και ιδού το τελευταίο μου έργο:
DSC00004.JPG

Ανατριχιασατε?

ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα..;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back