indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:33 Η indrilgon: #29.281 23-10-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑι αυτό στο κλικ κολλάει!!!Εμ πως να σου κάνει κλικ ένα γατί που έχει 1500 ευρώ πχ...??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.282 23-10-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Και με το δίκιο σου, αλλά που να τον βάλεις αυτόν, θέλει δωμάτιο μόνος του... Click για ανάπτυξη... θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η katerina10: #29.283 23-10-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ αν θα εχω λιγο χρονο, θες να ερθω να σε δω το σαβ/κο? μπορει να σου φτιαξω και καμια σουπιτσα!! Click για ανάπτυξη... Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.284 23-10-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ουφ... περιμένω.. Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω.. Click για ανάπτυξη... Ζωή εαν θέλεις μας δείχνεις έργα σου σε φωτό?? μήπως μας κάνει τίποτα κλικ και πάρεις Super show quality kitten?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η indrilgon: #29.285 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Βάσια13859: #29.286 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η katerina10: #29.287 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑι αυτό στο κλικ κολλάει!!!Εμ πως να σου κάνει κλικ ένα γατί που έχει 1500 ευρώ πχ...??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.282 23-10-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Και με το δίκιο σου, αλλά που να τον βάλεις αυτόν, θέλει δωμάτιο μόνος του... Click για ανάπτυξη... θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η katerina10: #29.283 23-10-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ αν θα εχω λιγο χρονο, θες να ερθω να σε δω το σαβ/κο? μπορει να σου φτιαξω και καμια σουπιτσα!! Click για ανάπτυξη... Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.284 23-10-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ουφ... περιμένω.. Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω.. Click για ανάπτυξη... Ζωή εαν θέλεις μας δείχνεις έργα σου σε φωτό?? μήπως μας κάνει τίποτα κλικ και πάρεις Super show quality kitten?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η indrilgon: #29.285 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Βάσια13859: #29.286 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η katerina10: #29.287 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Και με το δίκιο σου, αλλά που να τον βάλεις αυτόν, θέλει δωμάτιο μόνος του... Click για ανάπτυξη... θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η katerina10: #29.283 23-10-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ αν θα εχω λιγο χρονο, θες να ερθω να σε δω το σαβ/κο? μπορει να σου φτιαξω και καμια σουπιτσα!! Click για ανάπτυξη... Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.284 23-10-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ουφ... περιμένω.. Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω.. Click για ανάπτυξη... Ζωή εαν θέλεις μας δείχνεις έργα σου σε φωτό?? μήπως μας κάνει τίποτα κλικ και πάρεις Super show quality kitten?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η indrilgon: #29.285 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Βάσια13859: #29.286 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η katerina10: #29.287 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ αν θα εχω λιγο χρονο, θες να ερθω να σε δω το σαβ/κο? μπορει να σου φτιαξω και καμια σουπιτσα!! Click για ανάπτυξη... Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.284 23-10-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ουφ... περιμένω.. Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω.. Click για ανάπτυξη... Ζωή εαν θέλεις μας δείχνεις έργα σου σε φωτό?? μήπως μας κάνει τίποτα κλικ και πάρεις Super show quality kitten?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η indrilgon: #29.285 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Βάσια13859: #29.286 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η katerina10: #29.287 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ουφ... περιμένω.. Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω.. Click για ανάπτυξη... Ζωή εαν θέλεις μας δείχνεις έργα σου σε φωτό?? μήπως μας κάνει τίποτα κλικ και πάρεις Super show quality kitten?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η indrilgon: #29.285 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Βάσια13859: #29.286 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η katerina10: #29.287 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Βάσια13859: #29.286 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η katerina10: #29.287 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η katerina10: #29.287 23-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου... Click για ανάπτυξη... ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Κοίτα αν δεν ανάψεις καλοριφέρ ολο τον χειμώνα πιστεύω βγαίνεις... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλει ακριβώς όσο χώρο θα θέλει κι η δικιά σου... βάλε κι αυτόν που διαθέτει η καρδιά σου... εντάξει το έλυσες! Click για ανάπτυξη... Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #29.288 23-10-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... με τι υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.289 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Σαν να τον βλέπω τον διάλογο με τον καθηγητή, "Τι θέλετε να πειτε δεν ειναι καρέκλα? Τα πόδια δεν τα είδατε?" "Που?" "Εμ... Πίσω απο αυτο το κατι που θα αφήσω το κοινό να αποφασίσει τι ειναι...?" Click για ανάπτυξη... Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πλάκα μας κάνεις ...τοσα κιλά δεν ήμουν ποτέ? Click για ανάπτυξη... Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η katerina10: #29.290 23-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τι υψος? Click για ανάπτυξη... 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.291 23-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλέ η κολλητή μου παει χαλαρά ..όχι οτι το γουστάρει δεν είναι και μαζόχα...αλλά απλά πάει και το παίρνει σαν να πηγαίνει για ψώνια..Εγώ τον μόνο γιατρό που αντέχω νομίζω είναι ο γυναικολόγος..Είμαι λίγο περίεργη ξέρω!!Απλά δεν κάνει ενέσεις, δεν μου λέει άσχημα νέα..Ξέρεις!! Α ενταξει τότε..θα πεθάνω από το κρύο εγώ για να πάρω την σούπερ θερμοφόρα..Δεν είναι κακό.. Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια.. Click για ανάπτυξη... Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #29.292 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b]Eπεσες ΔΙΑΝΑ!!! Αν γίνει όμως το τελευταίο, να σας δω τι θα κάνετε που θα κλαίω για χαδάκια και παρηγοριές στο κατώφλι σας σαν το γατί... τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα... Click για ανάπτυξη... Θα έρθεις να μείνεις με τα ανήψια σου..Στο χρωστάμε..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #29.293 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.294 23-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... το δεν το κατάλαβα! Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω... Αδελφούλες είπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:46 Η Βάσια13859: #29.295 23-10-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ε όχι δα...Μην μου βάζεις δύσκολα..Ακου καρέκλα...κανα σπιτάκι κανα δενδρακι..οκ αλλά καρέκλα είναι και τρισδιάστατη...Ελεος!!! Βάσια καλημέρα..ΚΑλέ ήμουν 45...Ασε ασε...Τώρα θέλω να φτάσω τα κατάλληλα που νομίζω ότι είναι τα ιδανικά μου που είναι τα 48!!Όταν προσπαθώ να φτάσω τα 50 κάτι γίνεται και αρρωσταίνω και τα χάνω στο τσακ μπαμ...Ο μεταβολισμός θα φταίει!!!Τέσπα, Βάσια ΠΣΚκαι Δευτέρα συντονίζου θα έχουμε πάλι το θέμα με το δόντι!!Εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάλι ενοχλήσεις με δόντια έ??? Click για ανάπτυξη... όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #29.296 23-10-08 12:47 Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η indrilgon: #29.297 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ντρεπομαι!!!!Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!! Click για ανάπτυξη... Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Ο πυρροθριξ: #29.298 23-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 1.63!!!!Χρόοοοοοοονια τώρα!!! Click για ανάπτυξη... γιατι τι εχει αυτο?κι εγω τοσο ειμαι!με καποια κιλα παραπανω βεβαια για να δειχνω την καλη μου υγεια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η indrilgon: #29.299 23-10-08 12:52 Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1463 1464 1465 1466 1467 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1465 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ τι να πω? Στο 1,56 μισο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #29.300 23-10-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις.. “46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες): Και ιδού το τελευταίο μου έργο: Ανατριχιασατε? Click για ανάπτυξη... ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.