Birman-maniacs

Tελικά αυτός ο γάτος είναι πολύ περίεργος:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tελικά αυτός ο γάτος είναι πολύ περίεργος:D

την καρδουλα πάντως την έχει χ..μένη...:lol:κουκλος και με ουρα βούρτσα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και συνεχίζει..:lol:

:lol::lol::lol:

τσαμένο παιδακι...:(
Άστα!:lol:
καλώς την... η τιμωρία σου ήταν να μη μπαίνεις στο Internet? Επειδή έμπαινες... γι'αυτό το λέω...:P
Μα δεν το έχεις διαβάσει ότι οι γυναίκες και οι γάτες κάνουν πάντα αυτό που θέλουν;:P
Δεν με περιορίζεις εύκολα εμένα!:bleh:

Βασίλη έχεις κανα νέο απο τον Θοδωρή?άφαντος ειναι τι να γίνετε?:hmm:

Άστα!:lol:

Μα δεν το έχεις διαβάσει ότι οι γυναίκες και οι γάτες κάνουν πάντα αυτό που θέλουν;:P
Δεν με περιορίζεις εύκολα εμένα!:bleh:

είσαι εσύ ενα πονηρό γατί....σαν αυτό στο avatar αχ...:lol:

είσαι εσύ ενα πονηρό γατί....σαν αυτό στο avatar αχ...:lol:
α... ωστέ έτσι ε?? Τώρα εγώ κανονικά σα μάνα δεν έπρεπε να συμφωνήσω... αλλά τέλος πάντων...:P:lol:
Βασίλη έχεις κανα νέο απο τον Θοδωρή?άφαντος ειναι τι να γίνετε?:hmm:
μια χαρά μου είπε ότι είναι...και του είπα να μας γράφει νέα...

α δεν μας ειπες Γιούλη οτι μίλησες...χαιρομαι που ειναι καλά...:)φεύγω πάω γυμναστήριο τα λέμε αργότερα φιλιά..

α... ωστέ έτσι ε?? Τώρα εγώ κανονικά σα μάνα δεν έπρεπε να συμφωνήσω... αλλά τέλος πάντων...:P:lol:
Γονείς! Πφφφφ!:down:

Άλλος ένας λόγος που μ' αφήσανε ήταν το 19 στο σημερινό Test Γαλλικών!:D

Φεύγω και εγώ, γεια σας:hello:

Άλλος ένας λόγος που μ' αφήσανε ήταν το 19 στο σημερινό Test Γαλλικών!:D
:up::up::up:
Είδες??? κάτι τέτοια μας κάνετε και τα ξεχνάμε όλα! :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Σαν να βλέπω τον μπαμπα μου!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Η μαμά ήταν πάντα πιο κάθετη! :P
Πόσο κάθετη πια???:blink::blink:Η γιούλη τα έχει βάλει όλα στα κάθετα!!!:lol::lol::lol::lol:(πολύ μου αρέσουν τα λογοπαίγνια!!!)

Πόσο κάθετη πια???:blink::blink:Η γιούλη τα έχει βάλει όλα στα κάθετα!!!:lol::lol::lol::lol:(πολύ μου αρέσουν τα λογοπαίγνια!!!)

:lol::P

Ε κάπως σαν την σειρά που έβαλε η Γιούλη!

Αλλά ο μπαμπας....αυτός είναι περίπτωση....έβλεπα τις φάτσες και ήταν σαν να έβλεπα τον ψυχολογικό πόλεμο που περνούσε ο πατέρας μου κάθε φορά που του έλεγα κάτι που γι'αυτον ηταν ανήκουστο!!! :lol:

Έχω μια γάτα Βιρμανίας, την οποία απέκτησα πρόσφατα, τον περασμένο Οκτώβρη. Θυμάμαι που έψαχνα εδώ για πληροφορίες όταν αποφάσισα να πάρω γατί Βιρμανίας και δεν υπήρχε κανείς να μου δώσει πληροφορίες. Ως δια μαγείας τους τελευταίους μήνες έχουν εμφανιστεί μερικά μέλη στο φόρουμ που είναι κάτοχοι γατιών αυτής της ράτσας. Αναρωτιέμαι πόσοι είμαστε και ποιά γατιά έχουμε, καθότι αυτή η ράτσα είναι σπάνια στην Ελλάδα.

Αυτοσυστηθείτε, παρακαλώ...:)

Εγώ δεν έχω τέτοια ράτσα. Εμένα είναι απλή γάτα ράτσας αλλά την αγαπώ τόσο πολύ που θα πέθαινα για χαρη της. Και τι δεν τις έχω. Μαξιλαράκι, σπιτάκι, πανέμορφο κολάρο, βούρτσα για το τρίχωμα. αρωματικό χώμα και άλλα.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back