moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η moukelis έγραψε: #29.561 25-10-08 21:10 Μπράβο Ζωη,πολυ ομορφη δουλεια!Συγχαρητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #29.562 25-10-08 21:14 Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Ο πυρροθριξ: #29.563 25-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Παιδιά δεν θα έπρεπε να την λένε Ραλου! Γουρλου θα έπρεπε! Βρήκα δουλεία! Όχι κάτι τρομερό απο άποψη χρημάτων, αλλά φοβερή ως προς όλα τα αλλά! Θα σχεδιάζω κόμικ για παιδικό εκπαιδευτικό περιοδικό! Και πρώτο θέμα ιστορίας είναι τα ζώα που χρειάζονται βοήθεια!!! Περιμένω να μου στείλουν κείμενο!!! Πραγματικά τώρα αρχίζω να πιστεύω οτι το ταρταρουγακι θα μου χτυπήσει την πόρτα, έτσι απλά.. Click για ανάπτυξη... μπρααααβοοοοοο,αντε καλη αρχη!!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι παιδι μου!!!!η Βασια τα μισα αληθωρα τα βλεπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.564 25-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε μας το λετε;Αν ναι,ευχαριστουμε.Το λουρακι μας το χαρισε η γιατρος μας για να ταιριαζει με τη σοκολατενια φατσουλα μας.Τωρα τις τραβηξα τις φωτο και τις εβαλα στο θεμα της,πηγαινε να δεις Βασια,εχει κι αλλες. Καλε αμαν πια γιατι δε βαζεις ενα χαρακα;Ειναι πολυ ωραιοι,δεν βλεπεις που εγω εχω δυο;Κοροιδευει η Γιουλη; Click για ανάπτυξη... ναι! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα τις φωτό....καλά η Γιούλη μας τα εχει ψάλει για τους χάρακες...αχ θα καλοπερνάει αυτή στης Νεκταρίας.... Click για ανάπτυξη... σας αγαπώ φιλεναδάκια... αντε μωρέ μια γρια γεροντόρη είμαι συγχωρήστε με.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εμενα δεν με εχει κοροιδεψει καμια φορα για τους χαρακες...Βαλε Βασια,δυο κιολας,ενα για το Αθηνιω κι ενα για τον Ιωνα,κι αμα κοροιδεψει θα την απειλησουμε οτι θα της παρω την υπογραφη πισω! Δανάη τις έβαλα με το εργαλειο "εισαγωγη εικονας". Click για ανάπτυξη... οχι..μη μου τη πάρεις..... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βιρμανακια δε σας ειπα,ειχε κι ενα βιρμανογατο στα σχεδια του τατουαζ!Νομιζω η Γιουλη που σκεφτεται ηδη το τεταρτο θα πρεπει να κανει ενα οπωσδηποτε! Click για ανάπτυξη... τι είναι το τατουάζ??? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τέλεια ταρταρούγα....ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου φτιάχνεις τη διάθεση... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Γιούλη σε έκθεση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... καλέ μια χαρά βλέμα έχει το γατί... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Click για ανάπτυξη... solid... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #29.565 26-10-08 00:08 Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #29.566 26-10-08 00:13 μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.567 26-10-08 08:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Ζωη,πολυ ομορφη δουλεια!Συγχαρητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #29.562 25-10-08 21:14 Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Ο πυρροθριξ: #29.563 25-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Παιδιά δεν θα έπρεπε να την λένε Ραλου! Γουρλου θα έπρεπε! Βρήκα δουλεία! Όχι κάτι τρομερό απο άποψη χρημάτων, αλλά φοβερή ως προς όλα τα αλλά! Θα σχεδιάζω κόμικ για παιδικό εκπαιδευτικό περιοδικό! Και πρώτο θέμα ιστορίας είναι τα ζώα που χρειάζονται βοήθεια!!! Περιμένω να μου στείλουν κείμενο!!! Πραγματικά τώρα αρχίζω να πιστεύω οτι το ταρταρουγακι θα μου χτυπήσει την πόρτα, έτσι απλά.. Click για ανάπτυξη... μπρααααβοοοοοο,αντε καλη αρχη!!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι παιδι μου!!!!η Βασια τα μισα αληθωρα τα βλεπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.564 25-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε μας το λετε;Αν ναι,ευχαριστουμε.Το λουρακι μας το χαρισε η γιατρος μας για να ταιριαζει με τη σοκολατενια φατσουλα μας.Τωρα τις τραβηξα τις φωτο και τις εβαλα στο θεμα της,πηγαινε να δεις Βασια,εχει κι αλλες. Καλε αμαν πια γιατι δε βαζεις ενα χαρακα;Ειναι πολυ ωραιοι,δεν βλεπεις που εγω εχω δυο;Κοροιδευει η Γιουλη; Click για ανάπτυξη... ναι! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα τις φωτό....καλά η Γιούλη μας τα εχει ψάλει για τους χάρακες...αχ θα καλοπερνάει αυτή στης Νεκταρίας.... Click για ανάπτυξη... σας αγαπώ φιλεναδάκια... αντε μωρέ μια γρια γεροντόρη είμαι συγχωρήστε με.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εμενα δεν με εχει κοροιδεψει καμια φορα για τους χαρακες...Βαλε Βασια,δυο κιολας,ενα για το Αθηνιω κι ενα για τον Ιωνα,κι αμα κοροιδεψει θα την απειλησουμε οτι θα της παρω την υπογραφη πισω! Δανάη τις έβαλα με το εργαλειο "εισαγωγη εικονας". Click για ανάπτυξη... οχι..μη μου τη πάρεις..... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βιρμανακια δε σας ειπα,ειχε κι ενα βιρμανογατο στα σχεδια του τατουαζ!Νομιζω η Γιουλη που σκεφτεται ηδη το τεταρτο θα πρεπει να κανει ενα οπωσδηποτε! Click για ανάπτυξη... τι είναι το τατουάζ??? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τέλεια ταρταρούγα....ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου φτιάχνεις τη διάθεση... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Γιούλη σε έκθεση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... καλέ μια χαρά βλέμα έχει το γατί... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Click για ανάπτυξη... solid... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #29.565 26-10-08 00:08 Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #29.566 26-10-08 00:13 μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.567 26-10-08 08:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Ο πυρροθριξ: #29.563 25-10-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Παιδιά δεν θα έπρεπε να την λένε Ραλου! Γουρλου θα έπρεπε! Βρήκα δουλεία! Όχι κάτι τρομερό απο άποψη χρημάτων, αλλά φοβερή ως προς όλα τα αλλά! Θα σχεδιάζω κόμικ για παιδικό εκπαιδευτικό περιοδικό! Και πρώτο θέμα ιστορίας είναι τα ζώα που χρειάζονται βοήθεια!!! Περιμένω να μου στείλουν κείμενο!!! Πραγματικά τώρα αρχίζω να πιστεύω οτι το ταρταρουγακι θα μου χτυπήσει την πόρτα, έτσι απλά.. Click για ανάπτυξη... μπρααααβοοοοοο,αντε καλη αρχη!!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι παιδι μου!!!!η Βασια τα μισα αληθωρα τα βλεπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.564 25-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε μας το λετε;Αν ναι,ευχαριστουμε.Το λουρακι μας το χαρισε η γιατρος μας για να ταιριαζει με τη σοκολατενια φατσουλα μας.Τωρα τις τραβηξα τις φωτο και τις εβαλα στο θεμα της,πηγαινε να δεις Βασια,εχει κι αλλες. Καλε αμαν πια γιατι δε βαζεις ενα χαρακα;Ειναι πολυ ωραιοι,δεν βλεπεις που εγω εχω δυο;Κοροιδευει η Γιουλη; Click για ανάπτυξη... ναι! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα τις φωτό....καλά η Γιούλη μας τα εχει ψάλει για τους χάρακες...αχ θα καλοπερνάει αυτή στης Νεκταρίας.... Click για ανάπτυξη... σας αγαπώ φιλεναδάκια... αντε μωρέ μια γρια γεροντόρη είμαι συγχωρήστε με.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εμενα δεν με εχει κοροιδεψει καμια φορα για τους χαρακες...Βαλε Βασια,δυο κιολας,ενα για το Αθηνιω κι ενα για τον Ιωνα,κι αμα κοροιδεψει θα την απειλησουμε οτι θα της παρω την υπογραφη πισω! Δανάη τις έβαλα με το εργαλειο "εισαγωγη εικονας". Click για ανάπτυξη... οχι..μη μου τη πάρεις..... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βιρμανακια δε σας ειπα,ειχε κι ενα βιρμανογατο στα σχεδια του τατουαζ!Νομιζω η Γιουλη που σκεφτεται ηδη το τεταρτο θα πρεπει να κανει ενα οπωσδηποτε! Click για ανάπτυξη... τι είναι το τατουάζ??? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τέλεια ταρταρούγα....ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου φτιάχνεις τη διάθεση... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Γιούλη σε έκθεση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... καλέ μια χαρά βλέμα έχει το γατί... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Click για ανάπτυξη... solid... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #29.565 26-10-08 00:08 Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #29.566 26-10-08 00:13 μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.567 26-10-08 08:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Παιδιά δεν θα έπρεπε να την λένε Ραλου! Γουρλου θα έπρεπε! Βρήκα δουλεία! Όχι κάτι τρομερό απο άποψη χρημάτων, αλλά φοβερή ως προς όλα τα αλλά! Θα σχεδιάζω κόμικ για παιδικό εκπαιδευτικό περιοδικό! Και πρώτο θέμα ιστορίας είναι τα ζώα που χρειάζονται βοήθεια!!! Περιμένω να μου στείλουν κείμενο!!! Πραγματικά τώρα αρχίζω να πιστεύω οτι το ταρταρουγακι θα μου χτυπήσει την πόρτα, έτσι απλά.. Click για ανάπτυξη... μπρααααβοοοοοο,αντε καλη αρχη!!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι παιδι μου!!!!η Βασια τα μισα αληθωρα τα βλεπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.564 25-10-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε μας το λετε;Αν ναι,ευχαριστουμε.Το λουρακι μας το χαρισε η γιατρος μας για να ταιριαζει με τη σοκολατενια φατσουλα μας.Τωρα τις τραβηξα τις φωτο και τις εβαλα στο θεμα της,πηγαινε να δεις Βασια,εχει κι αλλες. Καλε αμαν πια γιατι δε βαζεις ενα χαρακα;Ειναι πολυ ωραιοι,δεν βλεπεις που εγω εχω δυο;Κοροιδευει η Γιουλη; Click για ανάπτυξη... ναι! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα τις φωτό....καλά η Γιούλη μας τα εχει ψάλει για τους χάρακες...αχ θα καλοπερνάει αυτή στης Νεκταρίας.... Click για ανάπτυξη... σας αγαπώ φιλεναδάκια... αντε μωρέ μια γρια γεροντόρη είμαι συγχωρήστε με.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εμενα δεν με εχει κοροιδεψει καμια φορα για τους χαρακες...Βαλε Βασια,δυο κιολας,ενα για το Αθηνιω κι ενα για τον Ιωνα,κι αμα κοροιδεψει θα την απειλησουμε οτι θα της παρω την υπογραφη πισω! Δανάη τις έβαλα με το εργαλειο "εισαγωγη εικονας". Click για ανάπτυξη... οχι..μη μου τη πάρεις..... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βιρμανακια δε σας ειπα,ειχε κι ενα βιρμανογατο στα σχεδια του τατουαζ!Νομιζω η Γιουλη που σκεφτεται ηδη το τεταρτο θα πρεπει να κανει ενα οπωσδηποτε! Click για ανάπτυξη... τι είναι το τατουάζ??? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τέλεια ταρταρούγα....ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου φτιάχνεις τη διάθεση... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Γιούλη σε έκθεση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... καλέ μια χαρά βλέμα έχει το γατί... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Click για ανάπτυξη... solid... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #29.565 26-10-08 00:08 Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #29.566 26-10-08 00:13 μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.567 26-10-08 08:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε μας το λετε;Αν ναι,ευχαριστουμε.Το λουρακι μας το χαρισε η γιατρος μας για να ταιριαζει με τη σοκολατενια φατσουλα μας.Τωρα τις τραβηξα τις φωτο και τις εβαλα στο θεμα της,πηγαινε να δεις Βασια,εχει κι αλλες. Καλε αμαν πια γιατι δε βαζεις ενα χαρακα;Ειναι πολυ ωραιοι,δεν βλεπεις που εγω εχω δυο;Κοροιδευει η Γιουλη; Click για ανάπτυξη... ναι! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα τις φωτό....καλά η Γιούλη μας τα εχει ψάλει για τους χάρακες...αχ θα καλοπερνάει αυτή στης Νεκταρίας.... Click για ανάπτυξη... σας αγαπώ φιλεναδάκια... αντε μωρέ μια γρια γεροντόρη είμαι συγχωρήστε με.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εμενα δεν με εχει κοροιδεψει καμια φορα για τους χαρακες...Βαλε Βασια,δυο κιολας,ενα για το Αθηνιω κι ενα για τον Ιωνα,κι αμα κοροιδεψει θα την απειλησουμε οτι θα της παρω την υπογραφη πισω! Δανάη τις έβαλα με το εργαλειο "εισαγωγη εικονας". Click για ανάπτυξη... οχι..μη μου τη πάρεις..... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α βιρμανακια δε σας ειπα,ειχε κι ενα βιρμανογατο στα σχεδια του τατουαζ!Νομιζω η Γιουλη που σκεφτεται ηδη το τεταρτο θα πρεπει να κανει ενα οπωσδηποτε! Click για ανάπτυξη... τι είναι το τατουάζ??? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τέλεια ταρταρούγα....ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου φτιάχνεις τη διάθεση... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Γιούλη σε έκθεση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ? Click για ανάπτυξη... καλέ μια χαρά βλέμα έχει το γατί... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει. Click για ανάπτυξη... solid... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #29.565 26-10-08 00:08 Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #29.566 26-10-08 00:13 μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.567 26-10-08 08:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #29.566 26-10-08 00:13 μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.567 26-10-08 08:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.567 26-10-08 08:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη; Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ; Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω...μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια?? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:30 Η Βάσια13859: #29.568 26-10-08 09:30 καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα....Γιούλη που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29.569 26-10-08 09:58 Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #29.570 26-10-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες... Click για ανάπτυξη... έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #29.571 26-10-08 10:12 Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #29.572 26-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω. Click για ανάπτυξη... και δεν εχω και φωτο να το δω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #29.573 26-10-08 10:17 Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:18 Η Βάσια13859: #29.574 26-10-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου... Click για ανάπτυξη... αχ ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #29.575 26-10-08 10:24 Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Βάσια13859: #29.576 26-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια... Click για ανάπτυξη... κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #29.577 26-10-08 10:33 Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.578 26-10-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... κουκλα το Μοιράκι!!! Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!! Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #29.579 26-10-08 10:40 Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1477 1478 1479 1480 1481 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1479 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.580 26-10-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τι ωραιο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.