Birman-maniacs

Μπράβο Ζωη,πολυ ομορφη δουλεια!Συγχαρητηρια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά δεν θα έπρεπε να την λένε Ραλου! Γουρλου θα έπρεπε! :DΒρήκα δουλεία! :D:D:DΌχι κάτι τρομερό απο άποψη χρημάτων, αλλά φοβερή ως προς όλα τα αλλά! Θα σχεδιάζω κόμικ για παιδικό εκπαιδευτικό περιοδικό! Και πρώτο θέμα ιστορίας είναι τα ζώα που χρειάζονται βοήθεια!!! Περιμένω να μου στείλουν κείμενο!!!;);)
Πραγματικά τώρα αρχίζω να πιστεύω οτι το ταρταρουγακι θα μου χτυπήσει την πόρτα, έτσι απλά..:up::up::up:
μπρααααβοοοοοο,αντε καλη αρχη!!!!:up::up::up:

Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ?:hmm:
δεν ειναι παιδι μου!!!!η Βασια τα μισα αληθωρα τα βλεπει!!!

Σε μας το λετε;Αν ναι,ευχαριστουμε.Το λουρακι μας το χαρισε η γιατρος μας για να ταιριαζει με τη σοκολατενια φατσουλα μας.Τωρα τις τραβηξα τις φωτο και τις εβαλα στο θεμα της,πηγαινε να δεις Βασια,εχει κι αλλες.
Καλε αμαν πια γιατι δε βαζεις ενα χαρακα;Ειναι πολυ ωραιοι,δεν βλεπεις που εγω εχω δυο;Κοροιδευει η Γιουλη;
ναι!:P:lol:
τις είδα τις φωτό....καλά η Γιούλη μας τα εχει ψάλει για τους χάρακες...:lol:αχ θα καλοπερνάει αυτή στης Νεκταρίας....:rolleyes:
σας αγαπώ φιλεναδάκια... αντε μωρέ μια γρια γεροντόρη είμαι συγχωρήστε με....:(:P
Καλε εμενα δεν με εχει κοροιδεψει καμια φορα για τους χαρακες...Βαλε Βασια,δυο κιολας,ενα για το Αθηνιω κι ενα για τον Ιωνα,κι αμα κοροιδεψει θα την απειλησουμε οτι θα της παρω την υπογραφη πισω!:lol:
Δανάη τις έβαλα με το εργαλειο "εισαγωγη εικονας".
οχι..μη μου τη πάρεις.....:(:lol:
Α βιρμανακια δε σας ειπα,ειχε κι ενα βιρμανογατο στα σχεδια του τατουαζ!Νομιζω η Γιουλη που σκεφτεται ηδη το τεταρτο θα πρεπει να κανει ενα οπωσδηποτε!:lol:
τι είναι το τατουάζ???:hmm:
τέλεια ταρταρούγα....ΤΕΛΟΣ
:lol:Βασάκο μου φτιάχνεις τη διάθεση...
η Γιούλη σε έκθεση
:lol::lol::lol:
Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται αληθωράκι καλέ?:hmm:
καλέ μια χαρά βλέμα έχει το γατί...:P
Κοριτσια σε μερικα εκτροφεια βρετανικων ελεγαν self τα γατακια που ηταν μονοχρωμα,ισως να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο για τα point.Ή για αυτα που δεν εχουν αλλο γονιδιο στο χρωμα τους...Θα μας πει η Γιουλη μπορει να ξερει.
solid...:)

Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη;:mad:
Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ;:confused:
Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self.

μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..:up:και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα...:P

Γιουλη κοροιδευεις δλδ και τη δικη μου την υπογραφη;:mad:
Καλε δεν ξερεις τι ειναι το τατουαζ;:confused:
Τα κοριτσια πιο πανω ρωτησαν τι εννοει καποιο εκτροφειο με το να αναφερει καποιο χρωμα ως self.
δεν ξέρω...:hmm:μήπως ξέρει η Κατερίνα με τα ραγκντολάκια??
μπράβο Ζωή πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια..:up:και για να μην ξεχνιομαστε ...το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες περίπου, δεν ξέρω πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα...μετά απο τα ποτάκια δεν μπορω να μετρήσω....ουαααα θέλω τον χάρακα...:P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα....Γιούλη που είσαι?:hmm:

Καλημερα!
Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες...

Καλημερα!
Τι κανετε;Αντε εφτασαν οι μερες...

έχει ακόμα.....αντε να ερθουν να τα φάμε...:lol:

Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω.

Ναι αυτη η αναμονη ειναι...Κι εγω εσκασα μεχρι να τα παραλαβω.

και δεν εχω και φωτο να το δω....:(:(

Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου...:D

Ε σημερα δεν ειπε οτι θα σου στειλει;Αντε Βασια μην στενοχωριεσαι,θα διαλεξω και την πιο ωραια και θα σου κανω καινουρια υπογραφη με τα σοκολατακια σου...:D

αχ ευχαριστω....:redface:

Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια...

Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια...

κούκλα κούκλα...και στο avatar είναι ωραια στημένη....σαν στρατιωτάκι...:lol:

Ε ειχα βαλει στην αρχη μια με το ποδαρακι ανασηκωμενο αλλα επειδη ειναι μικρο το αβαταρ δε φαινοταν...Ναι κοιτουσε το ζουμ της μηχανης που της φαινοταν παραξενο!:lol:

κουκλα το Μοιράκι!!! :up:

Να μαρί Βάσια έτσι θα σου γίνει το Ιωνάκι!!:)
Ειδες οι πατσοκοιλιές των Βιρμανών που σου έλεγα πως κρέμονται?? :P
Μια χαρά είναι το Μορφιώ μου!!:up:
Knut_020108_9akt.jpg

Γιουλη τι ωραιο αβαταρ!

Γιουλη τι ωραιο αβαταρ!
Σ'ευχαριστώ Δωράκι...πράγματι είναι ένα "ονειρεμένο" avatar...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back