Birman-maniacs

Τι γατάκι να διαλέξω?

Kαλημέρα σε όλη τη γατοομάδα!
Εδώ και μια βδομάδα που χάσαμε το μικρό μας συζητάμε ώρες ατελείωτες με τον άντρα μου και τις κόρες μου για το τί γατάκι θα πάρουμε μόλις περάσει το χρονικό διάστημα της απολύμανσης του σπιτιού..Εχω αρκετά μεγάλο σπίτι (μονοκατοικία) και 2 κορες 8,5 και 5,5 χρονών.Θα ήθελα κάποια βοήθεια όσον αφορά κάποιες ράτσες.Επειδή το προηγούμενο ήταν Σιαμεζάκι,εγώ θα ήθελα ένα Σιαμ πάλι ή Βιρμανίας.Το ίδιο και οι κόρες μου.Ο άντρας μου όμως έχει κολλήσει με την Maine Coon.Είναι πολύ όμορφη ράτσα,απλά με τρομάζει λίγο το μέγεθος της.Φοβάμαι ότι θα μαζεύω τόνους τρίχας κάθε μέρα απο το σπίτι!Και όσον αφορά τη λεκάνη της άμμου,τί μέγεθος θα πρέπει να έχω?Μπανιέρας?Θα ήθελα μια ράτσα που να είναι πολύ καλή με τα παιδιά και γενικώς να μην έχει προβλημα με τον πολύ κόσμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημέρα σε όλη τη γατοομάδα!
Εδώ και μια βδομάδα που χάσαμε το μικρό μας συζητάμε ώρες ατελείωτες με τον άντρα μου και τις κόρες μου για το τί γατάκι θα πάρουμε μόλις περάσει το χρονικό διάστημα της απολύμανσης του σπιτιού..Εχω αρκετά μεγάλο σπίτι (μονοκατοικία) και 2 κορες 8,5 και 5,5 χρονών.Θα ήθελα κάποια βοήθεια όσον αφορά κάποιες ράτσες.Επειδή το προηγούμενο ήταν Σιαμεζάκι,εγώ θα ήθελα ένα Σιαμ πάλι ή Βιρμανίας.Το ίδιο και οι κόρες μου.Ο άντρας μου όμως έχει κολλήσει με την Maine Coon.Είναι πολύ όμορφη ράτσα,απλά με τρομάζει λίγο το μέγεθος της.Φοβάμαι ότι θα μαζεύω τόνους τρίχας κάθε μέρα απο το σπίτι!Και όσον αφορά τη λεκάνη της άμμου,τί μέγεθος θα πρέπει να έχω?Μπανιέρας?Θα ήθελα μια ράτσα που να είναι πολύ καλή με τα παιδιά και γενικώς να μην έχει προβλημα με τον πολύ κόσμο.
Αν σε ενδιαφέρει η Βιρμανική πρέπει να πας σε εκτροφείο του εξωτερικού να την φέρεις.. αν θες σου δίνω sites...

αν θες όμως Μειν κουν...τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα...
στο site www.nectarcats.com η εξαιρετική εκτροφέας Νεκταρία έχει γέννα κι ένα κουκλί θηλυκό που το είδα χτες...πάρτην αν θες τηλ. να τα πείτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bασικά καθε φορά που μπαίνω στο site βλέπω τις δικές σου και τρελαίνομαι!!Είναι πανέμορφες!Μίλησα με τον Μιχάλη που μου είχες δώσει το νούμερο του,μου είπε ότι έχει ένα βιρμανάκι θηλυκό γύρω στα 4 με 5 μηνών και ένα αρσενικό,μωρό ακόμα.Εγώ ενδιαφέρομαι για θηλυκό.Ήθελα να ήταν λιγο πιο μικρό απο αυτό που έχει ο Μιχάλης αλλά αν δεν βρω μωρό δεν θα έχω πρόβλημα να πάρω κι ένα μεγαλύτερο.Αν μπορείς πάντως στείλε μου και sites για τις βιρμανικές.Στο site της Νεκταρίας ήμουν χθες το βράδυ και έβλεπα τα γατάκια.Όμορφα είναι αλλά σαν τις μουρίτσες των Βιρμανικών....Θα της τηλεφωνήσω κάποια στιγμή να τα πούμε κι απο κοντά..Ευχαριστώ πολύ Γιούλη..

Εχει κολλήσει τόσο πολύ ο άντρας μου με τις Μειν Κουν που τον βλέπω σε λιγες βδομάδες που θα κατέβει Αθήνα να γυρίσει παρέα με ένα τέτοιο!Πόσο εύκολο θα ήταν να έπαιρνα και μια Βιρμανίας?Φυσικά ιδίου φύλου για να μην έχουμε ιστορίες με αναπαραγωγή...

Εχει κολλήσει τόσο πολύ ο άντρας μου με τις Μειν Κουν που τον βλέπω σε λιγες βδομάδες που θα κατέβει Αθήνα να γυρίσει παρέα με ένα τέτοιο!Πόσο εύκολο θα ήταν να έπαιρνα και μια Βιρμανίας?Φυσικά ιδίου φύλου για να μην έχουμε ιστορίες με αναπαραγωγή...

μια χαρά θα τα πάνε...:)

Παρακαλω...Σ'αρεσε η Μόιρα στις καινουριες φωτο;Πολυ μου αρεσει που μπορω να καταλαβαινω οτι μεγαλωνει οχι μονο απο το σωμα της,αλλα κι απο τα χρωματα της.Ευτυχως δλδ,γιατι απο σωματικη αναπτυξη μας βλεπω να μενουμε πολυ μικρουλια...
Ναι η Μόιρα κυρία μου είναι ΘΕΑ το έχουμε ξαναπεί. Και μου αρέσει που είναι έτσι μικροσωμη όπως λες αν κ δεν φαίνεται στις φωτο. Ετσι ειναι κ η Νάλα μας. Να μου τη φιλήσεις κ τον Σειριάκο σου!!!:D

Γιουλη τι ωραιο αβαταρ!
Τέλειο. Η Καλυψούλα με τα όμορφα κ εκφραστικά της ματάκια!!:)

Είναι υπέροχα τα μέιν κουν.:)Κι αν ο άνδρας σου αγαπάει τη ράτσα, νομίζω ότι θα είναι η καλλίτερη επιλογή. Όπως σου είπε κ η Γιούλη χθες που πήγαμε στη Νεκταρία, είδαμε το κοριτσάκι που έχει διαθέσιμο. Το πήρα αγκαλιά κ τρελάθηκα. Είναι πανέμορφο κ πολύ τρυφερό. Ρίξε μια ματιά.:up: Θα γίνει μια τέλεια γάτα. :)
Οσο για τα Βιρμανίας, ΝΑΙΑΙΙ είναι κι αυτά τέλεια γατιά. Και γιατί όχι? να πάρεις κ τις δυο ράτσες.

Θα τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Τα μέιν κουν είναι πολύ φιλήσυχα γατάκια από τη φύση τους. Και το μικρό βιρμανάκι που θα φέρεις μετά άν είναι, θα θεωρεί το προηγούμενο ως αρχηγό κ θα το σέβεται.
Οσο για την αναπαραγωγή που λες, ούτως ή άλλως θα πρεπει να τα στειρώσεις κάποια στιγμή γιατί αν δεν έχεις σκοπό να τα ζευγαρώνεις, ο οίστρος τους επιβαρύνει την υγεία. :)
quote=Βάσια;229965]μια χαρά θα τα πάνε...:)[/quote]
Σωστα.!!!:)

Το τεταρτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:lol::lol::lol::lol:
ειναι non stop το Γιουλακο!!!!
Πραγματικα ειναι ονειρο αυτη η γατα!!!!:rolleyes::inlove::inlove::inlove:

θοδωρη σε βλεπω!!!!βαλε τις φωτο που υποσχεθηκες!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δαναη τι κανεις;Πως τα πανε τα μικρα σου;

Δαναη τι κανεις;Πως τα πανε τα μικρα σου;
Μια χαρα!!!Μεγαλωνουν!!!αλλα αυτο το μικρο,ειναι πραγματικα ο Ερωτας μου!!!μου εχει παρει τα μυαλα!Δεν θα μπορουσα να ειχα βρει πιο επιτυχημενο ονομα!!!!
τι τσαλιμια,τι νιαουρισματα(εχει και μεγαλη γκαμα,να μην βαριωμαστε),τι να με πλενει-μια στα μαλλια μια στα ρουχα!ειναι πολυ τρυφερος και "γλυκουλης"οπως τον λεει η αδερφη μου!!!

εσενα τα αστερακια σου?

ασχετο!στις φωτογραφιες που εβαλα χθες παρατηρησα οτι τα χρωματα δεν φαινονται τοσο καλα.Φταιει που αλλαζω αναλυση για να επισυναψω τα αρχεια?

εσενα τα αστερακια σου?
Καλα ειμαστε,φωτογραφιζομαστε οποτε εχει καλο φως γιατι οσο προχωραει ο χειμωνας το σπιτι μας δεν θα φωτιζεται καλα...:rolleyes:

Καλα ειμαστε,φωτογραφιζομαστε οποτε εχει καλο φως γιατι οσο προχωραει ο χειμωνας το σπιτι μας δεν θα φωτιζεται καλα...:rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλε εχουμε και γαμπρο να φλερταρουμε,αμα δε βγαινουμε και καλες φωτο πως θα τον ριξουμε;:P

Το τεταρτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ναι....για να τα δίνουμε πλέον επίσημα...;)
Bασικά καθε φορά που μπαίνω στο site βλέπω τις δικές σου και τρελαίνομαι!!Είναι πανέμορφες!Μίλησα με τον Μιχάλη που μου είχες δώσει το νούμερο του,μου είπε ότι έχει ένα βιρμανάκι θηλυκό γύρω στα 4 με 5 μηνών και ένα αρσενικό,μωρό ακόμα.Εγώ ενδιαφέρομαι για θηλυκό.Ήθελα να ήταν λιγο πιο μικρό απο αυτό που έχει ο Μιχάλης αλλά αν δεν βρω μωρό δεν θα έχω πρόβλημα να πάρω κι ένα μεγαλύτερο.Αν μπορείς πάντως στείλε μου και sites για τις βιρμανικές.Στο site της Νεκταρίας ήμουν χθες το βράδυ και έβλεπα τα γατάκια.Όμορφα είναι αλλά σαν τις μουρίτσες των Βιρμανικών....Θα της τηλεφωνήσω κάποια στιγμή να τα πούμε κι απο κοντά..Ευχαριστώ πολύ Γιούλη..
πολύ ωραία πλάσματα οι Μειν!!να δεις και τις θεσσαλονικιές...;)
πολύ σωστά στα είπαν τα κορίτσια..η Νεκταρία επιμένει κι αυτή ότι οι Μειν θέλουν συντροφιά...τότε γιατί όχι και μια Βιρμανική?
διάβασε στο site του φίλου μας Βασίλη τα πάντα για τη φυλή και δες και εκτροφεία!
www.birman.gr

Μια χαρα!!!Μεγαλωνουν!!!αλλα αυτο το μικρο,ειναι πραγματικα ο Ερωτας μου!!!μου εχει παρει τα μυαλα!Δεν θα μπορουσα να ειχα βρει πιο επιτυχημενο ονομα!!!!
τι τσαλιμια,τι νιαουρισματα(εχει και μεγαλη γκαμα,να μην βαριωμαστε),τι να με πλενει-μια στα μαλλια μια στα ρουχα!ειναι πολυ τρυφερος και "γλυκουλης"οπως τον λεει η αδερφη μου!!!
Καλά... αστέρι ο Ερωτας... ολο και πιο όμορφος μας εμφανίζεται στο avatar σου Δανάκο!

Καλε εχουμε και γαμπρο να φλερταρουμε,αμα δε βγαινουμε και καλες φωτο πως θα τον ριξουμε;:P
Με το καλό!!!!:up:

Καλά... αστέρι ο Ερωτας... ολο και πιο όμορφος μας εμφανίζεται στο avatar σου Δανάκο!
Αυτες οι φωτο που σας εβαλα χθες ειναι παλιες.Πριν 2 εβδομαδες ειναι τραβηγμενες περιπου!!!εχουμε μεγαλωσει κι αλλο τωρα:)
ευχαριστουμε για το κοπλιμαν!!!!:redface::)

Η ανατολίτισσα Βιρμανή....
Γάτα με συγκεκριμένο κοινό... γι'αυτό μου αρέσει...

glitzy7.jpg

Η ανατολίτισσα Βιρμανή....
Γάτα με συγκεκριμένο κοινό... γι'αυτό μου αρέσει...
κατά τη δημιουργία της....ειναι τρομερό πως μεταμορφώνονται οι βιρμανικές... είναι κατι το μαγικό...
Δανή μη με κοροιδεύεις....:P:lol:

glitzyriitta.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back