Birman-maniacs

Γεια σου Δωρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λιγο τσακωσα τον Πλατωνα να εχει ανεβει πανω στον μπαγκο της κουζινας και να προσπαθει να φαει ενα σουβλακι μεσα απο ενα χαρτι και μολις με ειδε κατεβηκε γρηγορα κατω:mad::lol:
Θα δουν τετοια τα ματια σου!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανεις? πως ειναι τα μικρα σου?

Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...:mad:Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου!:)

:lol::lol:Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα:lol:
ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::D

Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!!:blink::blink:
Η Πίσου είναι γάτα με προσωπικοτητα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!!:happy:

Α,καλα,εχει φαει εμενα βουτες απο τον παγκο ο Σειριος γιατι κουναω τις παντοφλες και νομιζει οτι παω στην κουζινα...

Πονάω..ακόμα αλλά χωρίς ντεπόν λογικό είναι..Τα μικρά μου λεηλάτησαν την σακούλα με το φαί που ήταν σε καλάθι παρακαλώ..Μα πως το έκαναν αυτό...:mad:Είναι με την συγκατοικο στο σπίτι μου..εγώ είμαι στο πατρικό μου!:)

ΘΟΔΩΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::D

Εβαλα μια πιο πριν περισσοτερες θα βαλω αυριο:)

:lol::lol:Eχει κατι φτερα πανω και το πεταει δεξια και αριστερα:lol:
Καταλαβα το σκηνικο ...ειναι ζωντανο, ειναι ζωντανο..αλλα εγω θα το φαω!!!!! :lol::lol: Ο Αλφι το κανει με τα ποντικια αυτο, τα πεταει στον αερα, τα πιανει, τα μεταφερει απο δω και απο κει......τρελα ειναι. Για να δεις τι καλα ΜΕ εχει εκπαιδευσει καθε φορα που το χωνει κατω απο το κρεβατι, με κοιταει με εκεινο το παραπονεμενο βλεμμα και εγω πεφτω στα τεσσερα για να του το βγαλω......και αργοτερα ξανα να το χωσει απο κατω :down:

Οποτε θελεις περνα απο δω!! ;)

Εγω πρεπει να φυγω θα τα πουμε αυριο:hello:

Καλο βραδυ Θοδωρη!

Γιουλη τι εννοεις για να τα δινετε επισημα;Εκτροφειο;
Μάλιστα...:)
Θελω ταρταρουυυυυυυυυυυγα!!!!
εχει μια ταρταρουγίτσα η νεκταρία η εκτροφέας που τη βρήκε και τη μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά δεν είναι Βιρμανή...είναι κοινή.... θες να τη δεις Ζωη, ή επιμένεις Βιρμανικά?:lol:
Και τι κανει με αυτο? τωρα θυμωσε η Πισου που δεν τη δινω σημασια, και ξαπλωσε πανω στο δεξι μου χερι!!!!!! απιστευτη γατα!!!!!:blink::blink:
και μένα χώνεται ρε παιδί μου για να της δώσω σημασια στο χέρι μου μέσα....
Θα δουν τετοια τα ματια σου!! :lol::lol::lol:
Αντούλα τι κάνανε με τη σκηνή??Εμένα τρελά παιχνίδια!!!!:up:

Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!!:P Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!!

Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα - κανει 19 ευρω.:hmm:

Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο?

Ο Αλφι ροχαλιζει !!!!! :lol:

Τελεια η σκηνη εγραψα στα αξεσουαρ!! ευχαριστουμε πολυ πολυ!! ο Αλφι οπως ο Μορφεας επαιξε μεσα σε αυτη, το εχει βαλει σκοπο της ζωης του αυτο το κακο κρεμαστο μπαλακι να το βγαλει απο κει!!!!!:P Η Πισου κυρια......καθεται ξαπλωμενη μεσα - οταν μπορει γιατι τοτε του ερχεται η διαθεση και του χονδρου να παιξει, τι ζηλιαρης που ειναι!!
μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους!:up:
Πηγα στο carefour..εκεινη τη συσκευη για τη τροφη - εχει 4 γευματα -κανει 19 ευρω.:hmm:
θα μου τη πάρεις??:D
Αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου πηραν τον Αλφι.......https://www.ann.mott.freeuk.com/hermit.html Εσυ που εισαι '''ειδικη'' εχεις ακουσει τιποτα γιαυτο?
πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!!:up:

Οκ, θα στην παρω...σε πειραζει να παω το αλλο Σαββατο ή την θελεις πιο συντομα?

Μπραβο Γιουλη!Κανε εσυ την αρχη,και μολις μονιμοποιηθω και σταθεροποιηθω θα μου πεις τα κολπα κι εμενα,ε;;)

μπράβο...ναι το διάβασα μετα...ο Μορφέας παίζει πολύ μόνος του αλλά όταν έχει κέφια η κυρά Καλυψω κανουν τρελά παιχνίδια τα δυο τους!:up:

πολύ γνωστή εκτροφέας η ann!!:up:
Αληθεια??!! :redface: μακαρι να εχει καμια φωτο του Αλφι μικρου..αν δεν παρω αλλο γατι τουλαχιστον να τον δω πως ηταν μικρουλης :happy:

Μου έγραψαν οι CaTaLi/s σήμερα:D,Η σουηδεζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση(τρια mail της έστειλα):down: Τώρα είπα στους γερμανους να με κραταν ενήμερη με της γέννες με πιθανότητα tortie, και το θέμα με τον φίλο μου και τις ενήλικες γάτες.. :D

Τελεια νεα Ζωη!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back