Birman-maniacs

Καλημέρα !!! Κι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!
Φίλησέ μου τα γατουνια σου!!! Και από Κυριακή θα μας φιλάς κ τη Σεμέλη σου!!!! Ζητω!!!:up::up::up:
Την είδες στη καινούργια φωτό? (στη προηγούμενη σελίδα την εχω βάλει...) βιαστική φωτό...σα χαζούλι κοιτάει...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υ.Γ Συγγνώμη ζητώ από τους βιρμανούς, αλλά τι να κάνουμε... αν δεν μας θέτε (προσεξατε την διάλεκτο???) να την σβήσουμε τη φωτο!!!
_760907.jpg
ε οχι δα!!!!!ειναι κουκλιτσα!!!!
κι εγώ το ίδιο....και το Σεμέλακι μου...γι'αυτό και βγαίνει όλο κουνημένο στις φωτό κι έτοιμο να τη κοπανήσει... και με χαζό ύφος...:P

faraya_261008_21.jpg
που εισαι μαμααααα?σου'ρχομαιιιιιιιιι:lol::lol::lol:

Καλημερα Βιρμανακια!:)
καλημερα Δωρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω τι καιρο εχει στην Αθηνα,αλλα εγω εβαλα μαλλινο σημερα:)

καλημέρα Δανάη...

Γιουλακο θα κανει πολυ ωραια γουνα το Σεμελακο!!!απο τωρα κρεμεται!!!!:)

δεν ξερω τι καιρο εχει στην Αθηνα,αλλα εγω εβαλα μαλλινο σημερα:)
Δεν κάνει κρύο...και το Σ/Κ άκουσα ότι θα φτάσει 29 βαθμούς... να δούμε στο μακρινό βορρά τι θα μου λάχει...

ναι... μάλλον.... απλά η μουρίτσα της θα περάσει απ'την "άχαρη" φάση των tabbies...που μουτζουρώνονται...:P

τελικά τα μακρύτριχα που ζουν στα βόρεια κλίματα έχουν για πολύ καιρό φανταστική γούνα λόγω καιρού... στην Ελλάδα τα χαιρόμαστε με την όμορφη γούνα τους λίγο καιρό...

Δεν κάνει κρύο...και το Σ/Κ άκουσα ότι θα φτάσει 29 βαθμούς... να δούμε στο μακρινό βορρά τι θα μου λάχει...
πααααααλι ζεστη????????στον μακρινο βορρα εχουν

καλημέρα...είμαι στη δουλειά...Γιούλη πέρασε κι εσενα η Σεμέλη με τα hallowen....:)

τελικά τα μακρύτριχα που ζουν στα βόρεια κλίματα έχουν για πολύ καιρό φανταστική γούνα λόγω καιρού... στην Ελλάδα τα χαιρόμαστε με την όμορφη γούνα τους λίγο καιρό...
βρε θα πεσει ερκοντισιον στο κρυο απο νωρις...χεχε

καλημέρα...είμαι στη δουλειά...Γιούλη πέρασε κι εσενα η Σεμέλη με τα hallowen....:)
λες με το που θα δουν τη Γιουλη να της κανουν ????????:lol::lol::lol::lol:

Καλή μου μην ανησυχείς καθόοολου!!! Δεν υπήρχε πιο φοβιτσιάρα από τη Νάλα. Κσι με τους ανθρώπους. Και με τις γάτες όταν την έφερα εδω, και με την σκυλίτσα μας τη Λούση. Με τον Πέρση συμφιλιώθηκε από το πρώτο 24ωρο, με τον Τίμυ συνήθισε να συνυπάρχει μετά από 15 μέρες,(κι αυτό λόγω του γεροντοκόρου μου Τίμυ,) και με τη Λούση έγινε κολλητή κ περνούσε κάτω από τα πόδια της κ έκανε μυτούλες μαζί της, μετά από 2 μήνες!!!! Αλλά τώρα είναι με όλους τέλεια, και με τον Σεβαχ συμφιλιώθηκε μέσα σε...3 μέρες παρακαλώ. Στην αρχή 2 μέρες δεν έτρωγε καθόλου απο τη ζήλια της... Είχε θλιμμένα μάτια, στενοχωριόμουν πολύ. Τώρα παιζει μαζί του σαν τρελή.Οσο για τους ανθρώπους, έγινε με τους ξένους πια πολύ κοινωνική. Ολα θα πάνε καλά.
Σου αφιερώνουμε μια φωτο της...Λουσης έτσι γιατι είσαι και γιατρός όλων αυτών των ψυχουλίνων που μας δίνουν τόση χαρά και τα φροντίζεις με αγάπη...
Υ.Γ Συγγνώμη ζητώ από τους βιρμανούς, αλλά τι να κάνουμε... αν δεν μας θέτε (προσεξατε την διάλεκτο???) να την σβήσουμε τη φωτο!!!
_760907.jpg

η αλήθεια είναι ότι αυτο το αθωο βλέμμα το βλέπεις μόνο σε σκυλιά...τελειως αγαπησιαρικο:)

κοιτα το χαζούλι μου εδώ πως είναι...:P

faraya_261008_11.jpg

ναι... μάλλον.... απλά η μουρίτσα της θα περάσει απ'την "άχαρη" φάση των tabbies...που μουτζουρώνονται...:P
γιατι αχαρη?εμενα μου αρεσει!!!!!

Γιούλη πες να βγάλουν καμία με το Ιωνα...να δούμε αν ταιριάζουν...χιχι:)

κοιτα το χαζούλι μου εδώ πως είναι...:P

faraya_261008_11.jpg
πως ειναι?εγω βλεπω ενα φανταστικο γατακι που θα γινει μια μεγαλη υπεροχη γατα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back