Birman-maniacs

δηλαδη αυτη που εχει η Γιουλη στο αβαταρ σου αρεσει?
ναι της αρέσει... θέλει να κάνει contrast...;)όχι τυπου Καλυψώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι της αρέσει... θέλει να κάνει contrast...;)όχι τυπου Καλυψώ...
αααα μαλιστα!!!!καλα δεν εχω βρει κανεναν που να μην του αρεσει αυτη η γατα...χιχι:P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

attachment.php

Γιουλακοοο...παρε ενα φιλακι απο το Ερωτακι!!!:)

το πρωι ηρθε και μου "χαιδευε" τα μαλλια να ξυπνησω!!!!πως να θυμωσω?μμμμ παει με εστρωσε αντι να τον στρωσω μου φαινεται!!!
η αδερφη μου λεει:"ειναι και γλυκουλι!!πως να το μαλωσεις?"(τον μαλωνω βεβαια,αλλα οχι πολυ,ειναι η αληθεια)

αααα μαλιστα!!!!καλα δεν εχω βρει κανεναν που να μην του αρεσει αυτη η γατα...χιχι:P:lol::lol::lol:
στη Κατερίνα... π.χ. σε όλους τους blue crazyfuns :P δεν αρέσει...
attachment.php

Γιουλακοοο...παρε ενα φιλακι απο το Ερωτακι!!!:)
Ευχαριστώ πολύ πολύ....τι παιδί ο γιός σου....

Ευχαριστώ πολύ πολύ....τι παιδί ο γιός σου....
ασε εχω παθει μεγαλη ζημια!!!!τον βλεπω και λιωνω...

το πρωι ηρθε και μου "χαιδευε" τα μαλλια να ξυπνησω!!!!πως να θυμωσω?μμμμ παει με εστρωσε αντι να τον στρωσω μου φαινεται!!!
η αδερφη μου λεει:"ειναι και γλυκουλι!!πως να το μαλωσεις?"(τον μαλωνω βεβαια,αλλα οχι πολυ,ειναι η αληθεια)

ασε εχω παθει μεγαλη ζημια!!!!τον βλεπω και λιωνω...
πρέπει να το νοιώσεις για να το καταλάβεις...:)
Κι εγώ τους στρώνω την ΙΚΕΑ κουβερούλα τους στο κρεβάτι μου που είναι μαλακή και κοιμόμαστε όλοι μαζι...με συμπιέζουν λιγάκι βέβαια γιατί κολάνε το ένα απ'τη μια το άλλο απ'την άλλη αλλά η αίσθηση είναι μοναδική και μου είχε λείψει...
Μες τη νύχτα όταν ξυπνώ ακουμπω το ένα και το άλλο μες στο σκοτάδι...κι έχει πλάκα να τα αναγνωρίζω το ένα χοντροκομένο και απαλό και το άλλο μικρούλικο...:)

πρέπει να το νοιώσεις για να το καταλάβεις...:)
Κι εγώ τους στρώνω την ΙΚΕΑ κουβερούλα τους στο κρεβάτι μου που είναι μαλακή και κοιμόμαστε όλοι μαζι...με συμπιέζουν λιγάκι βέβαια γιατί κολάνε το ένα απ'τη μια το άλλο απ'την άλλη αλλά η αίσθηση είναι μοναδική και μου είχε λείψει...
Μες τη νύχτα όταν ξυπνώ ακουμπω το ένα και το άλλο μες στο σκοτάδι...κι έχει πλάκα να τα αναγνωρίζω το ένα χοντροκομένο και απαλό και το άλλο μικρούλικο...:)
ναι ωραια ειναι να κοιμασαι μαζι τους!!!κι εγω χθες τον αφησα!η αρχη του κακου!!!!
θεια Γιουληηηη ου ουυυυ!!!παρε ενα φιλακι ακομη!!!
attachment.php

σκεφτεται:"αραγε εγω θα κανω ωραια γουνα σαν τη Σεμελη?μμμμ"
attachment.php

ναι ωραια ειναι να κοιμασαι μαζι τους!!!κι εγω χθες τον αφησα!η αρχη του κακου!!!!
θεια Γιουληηηη ου ουυυυ!!!παρε ενα φιλακι ακομη!!!
attachment.php

attachment.php
Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???:inlove::inlove:τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι...:inlove:
καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!!

Πω πω Γιουλη μακαρι να τα βρουν και να ζευγαρωσει ο Μορφεας με τη Σεμελη...

Πω πω Γιουλη μακαρι να τα βρουν και να ζευγαρωσει ο Μορφεας με τη Σεμελη...
Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή...;)
και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ...:lol:

Τι εννοεις καθαρη;Θα βγουν και καποια με γαντακια απο την Καλυψω μαλλον ε;Ολοι οσοι βλεπουν τα δικα μου απορουν τι θα εβγαινε απο συνδυασμο Σειριου-Μοιρας...

Kαλημερα!!

Τι εννοεις καθαρη;Θα βγουν και καποια με γαντακια απο την Καλυψω μαλλον ε;Ολοι οσοι βλεπουν τα δικα μου απορουν τι θα εβγαινε απο συνδυασμο Σειριου-Μοιρας...
καθαρή... από την επήρεια των αντισυλληπτικών που της έδινα για ένα μικρό χρονικό διάστημα πέρσι με τη σύσταση του γιατρού και που εμπόδισαν τη σύλληψη των μωρών... αφού με το Μορφέα ζευγάρωσαν ανεπιτυχώς...

καλημέρα! :)

Λοιπον να σας πω οτι το Λουκουμαντακι ηρθε χθες απο το σπιτι με τον Γιωργο,δεν καθησανε πολυ ,μονο μιση ωρα.Η Αντα επαιξε με τον Ερωτα,της αρεσε και το γατοδεντρο μας...
το αστειο ηταν που τυχαια ειχαν παρκαρει κατω απο το σπιτι μου...:lol::lol::lol:
Καλημερα!! αχχ τι τελεια εκδρομουλα καναμε μεχρι τους Δελφους...και μονο 2 ωρες απο την Αθηνα :up::up:

attachment.php
Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι :lol::lol:

Καλημερα!! αχχ τι τελεια εκδρομουλα καναμε μεχρι τους Δελφους...και μονο 2 ωρες απο την Αθηνα :up::up:
Μπράβο Αντα!! Εισαι όλη τη βδομάδα σε άδεια ε? :)
Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι :lol::lol:
Πως ήταν? Πες μας εντυπώσεις!!!

Μπράβο Αντα!! Εισαι όλη τη βδομάδα σε άδεια ε? :)

Πως ήταν? Πες μας εντυπώσεις!!!
Πλακα μου κανεις???:blink::blink: Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back