Birman-maniacs

Γιούλη φεύγω καλό απόγευμα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε Βασίλη μ'αυτό το βλέμμα το αγαθοβιόλικο τρελαίνομαι...καλέ γίνε άντρας του λέω... κι αυτός με κοιτά έτσι...:blink::lol:
Ενω ο δικός σου έχει ένα ύφος...μια πυγμή... εμένα λαπαδάκος... :P
Αλλά πανέμορφος λαπαδάκος...:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη μια χαρα βλεμμα εχει το παιδι,τι ηθελες να κοιταει σαν τον δικο μου;:P

Γιουλη μια χαρα βλεμμα εχει το παιδι,τι ηθελες να κοιταει σαν τον δικο μου;:P
Καλέ έπαθα ζημιά με το Σείριο στο slide show σου...!!!!
Σε παρακαλώ βάλε μου εκείνη τη φωτό που κοιτά λοξά και πάνω....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Μιλώντας για βλέμμα, κοιτα τώρα τι θα του'ρθει το Μορφέα μου...

Συνημμένα

• faraya_20080914_4.jpg
    faraya_20080914_4.jpg
    54 KB · Εμφανίσεις: 18
ερωτική εξομολόγηση σε ένα ποντίκι...:lol:

Συνημμένα

• CIMG0764.JPG
    CIMG0764.JPG
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Ποια λες,αυτη;
P6101187-5.jpg

Καλέ έπαθα ζημιά με το Σείριο στο slide show σου...!!!!
Σε παρακαλώ βάλε μου εκείνη τη φωτό που κοιτά λοξά και πάνω....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
Ναι ειναι ενας κουκλος ο ατιμος...Αλλα μιλατε κι εσεις,με τον πανεμορφο(αν και λιιιιγο μπουνταλα) Μορφεα...:D

Γειά σε ολους!!!!!!!!!!!:hello:

ποιος είπε ότι ο Μορφέας δεν είναι χοντρός??:P:lol:
Γιούλη,έχουμε τα ίδια πλακάκια!:up:
Ωραίο Avatar!:up:

Λοιπόν παιδιά,τα γατιά σας είναι super!:up: Kαλώς να τα δεχτούμε τα μικρά!:inlove:
Τι άλλα νέα; Εγώ όπου να 'ναι ανεβάζω φωτό από τις 12 γάτες του παππού μου!:up:

Παιδιά μου απαντησε η Σουηδεζα!!!!!! :D:D:D:D:DΛέει οτι θέλει πάλι να μου την εμπιστευτεί, και πως το οτι δεν με πειράζει να την πάρω ενώ θα είναι έξι μηνών είναι υπερ μου! (ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!):up::up::up: Μου είπε οτι μπορεί να την κρατήσει μέχρι τον Ιανουάριο ή να την αφήσει στης γερμανιδες και να την πάρω απο εκεί τον Ιανουάριο! Δεν φαντάζεστε πως νιώθω (Δηλ όσοι έχετε τέτοια μωρακια μάλλον φαντάζεστε)!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:Να σας κεράσω ψηφιακή τούρτα(Δεν παχαίνει κιόλας!)
oddCake.4-1.jpg

(Ακόμα δεν το έχω πει στον φίλο μου, ήθελα να το πω πρώτα εδώ!) :up::up::up::up::up::up:

Τελικα το ταρταρουγακι θα παρεις;Τελεια!Μου αρεσε πολυ απο την αρχη!
Μα κατσαριδα βρε παιδακι μου;;;

Λοιπόν παιδιά,τα γατιά σας είναι super!:up: Kαλώς να τα δεχτούμε τα μικρά!:inlove:
Τι άλλα νέα; Εγώ όπου να 'ναι ανεβάζω φωτό από τις 12 γάτες του παππού μου!:up:
Να 'τες!:up:
https://www.mypetz.gr/posts/5426347/

Παιδιά μου απαντησε η Σουηδεζα!!!!!! :D:D:D:D:DΛέει οτι θέλει πάλι να μου την εμπιστευτεί, και πως το οτι δεν με πειράζει να την πάρω ενώ θα είναι έξι μηνών είναι υπερ μου! (ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!):up::up::up: Μου είπε οτι μπορεί να την κρατήσει μέχρι τον Ιανουάριο ή να την αφήσει στης γερμανιδες και να την πάρω απο εκεί τον Ιανουάριο! Δεν φαντάζεστε πως νιώθω (Δηλ όσοι έχετε τέτοια μωρακια μάλλον φαντάζεστε)!!!!!!! :lol::lol::lol:Να σας κεράσω ψηφιακή τούρτα(Δεν παχαίνει κιόλας!)
oddCake.4-1.jpg

(Ακόμα δεν το έχω πει στον φίλο μου, ήθελα να το πω πρώτα εδώ!) :up::up::up::up::up::up:
Μπλιαχ!!!!!:mpliaks::sick:

(Εμ, είναι διαίτης...:P:P:P)
Ναι το ταρταρουγάκι άνευ απρόοπτου!:up:

Καλύτερα?
1434592072_e16765aa80.jpg

όντως μπλιαχ...που το βρήκες αυτο το πράγμα:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back