Birman-maniacs

μπουυυυμμμμ!!!!:lol::lol::lol:
Και ομως δεν εσκασε...το χαιδευε απλα με τη πατουσα του....επαιξε με το μπαλονι αρκετη ωρα, μεχρι που εδωσε ενα σαλτο και προσγειωθηκε με τη κοιλτσα του πανω του!!!! :lol: τρομαξε ο κακομοιρης και ειχε το υφος ''παει το παιχνιδι μου..το χαλασα'' :blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ομως δεν εσκασε...το χαιδευε απλα με τη πατουσα του....επαιξε με το μπαλονι αρκετη ωρα, μεχρι που εδωσε ενα σαλτο και προσγειωθηκε με τη κοιλτσα του πανω του!!!! :lol: τρομαξε ο κακομηρης και ειχε το υφος ''παει το παιχνιδι μου..το χαλασα'' :blink::blink:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτή είναι σκηνή για βίντεο!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ομως δεν εσκασε...το χαιδευε απλα με τη πατουσα του....επαιξε με το μπαλονι αρκετη ωρα, μεχρι που εδωσε ενα σαλτο και προσγειωθηκε με τη κοιλτσα του πανω του!!!! :lol: τρομαξε ο κακομηρης και ειχε το υφος ''παει το παιχνιδι μου..το χαλασα'' :blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΓΙΟΥΛΑΚΟ!!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ, ΑΕΡΙΝΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΟΥ!!!
Είναι μια θεά. Την βλέπω και καμαρώνω την ομορφιά της. Φαντάζομαι το αφράτο τρίχωμά της!!!
Ερωτεύτηκα!!!!!:up::up::up::up:
Ανυπομονώ να την πάρω αγκαλιά κ να της κάνω μυτούλες
Να την χαίρεσαι κοπέλα μου. Και να περάσετε όλοι μαζί ατέλειωτες πανέμορφες στιγμες.:):D:up::up:
Υ.Γ: φωτογραφίες κι άλλες κι άλλες παρακαλώ!!!

ΒΑΣΙΑ!!!!
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΙΩΝΑΚΟ ΣΟΥ! Είναι ένα πανέμορφο αγόρι. Να σου ζήσει!!! Περιμένουμε φωτογραφίες πολλές με την Αθηνούλα επίσης!!!
Απ΄οτι είδα τα φιλαράκια (Σεμέλη-Ιωνας) τα πήγαν πολύ καλά στο ταξίδι. Εεε θα έχει κ εδώ μια φιλεναδίτσα το Ιωνάκι σου να έρχεται να την βλέπει πού και πού!!!:up::up::up:

Γιούλη ηρθες και έφερες 2 διαμάντια:up:
Να τα χαίρεστε και να σας ζήσουν!!!!!!!!

Εχθές παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό και εγώ και η Κατερίνα:D
Τον βγάλαμε στο μπαλκόνι και στα καλά καθούμενα παίρνει φόρα και πηδάει πάνω στο κάγκελο, ευτυχώς τον έπιασα πάνω που έφευγε απο κάτω...

Εχετε διορία μέχρι το βράδυ να βάλετε απο 100 φωτογραφίες η καθεμία..:lol:

συμφωνω απολυτα !:lol::lol::lol:

Τον βγάλαμε στο μπαλκόνι και στα καλά καθούμενα παίρνει φόρα και πηδάει πάνω στο κάγκελο, ευτυχώς τον έπιασα πάνω που έφευγε απο κάτω...

Kαλησπερα!
Σας ευχομαι και εγω να σας ζησουν!
Αμπντουλ παρε κανα nexotanil να συνελθεις απο το σοκ:lol::lol::lol:

ΒΑΣΙΑ!!!!
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΙΩΝΑΚΟ ΣΟΥ! Είναι ένα πανέμορφο αγόρι. Να σου ζήσει!!! Περιμένουμε φωτογραφίες πολλές με την Αθηνούλα επίσης!!!
Απ΄οτι είδα τα φιλαράκια (Σεμέλη-Ιωνας) τα πήγαν πολύ καλά στο ταξίδι. Εεε θα έχει κ εδώ μια φιλεναδίτσα το Ιωνάκι σου να έρχεται να την βλέπει πού και πού!!!:up::up::up:

θα αργησουν οι φωτο μαζι...ακομα ειμαστε στα χου...:(ελπιζω να ηρεμισουν...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!!:)

Έριξε τα άπειρα χου χου και φτυσίματα με το Μορφέα...αύριο θα δει και τη Καλυψώ.. μια απ΄τα ίδια δηλαδή!

ευχαριστούμε...να τον προσέχεις, τα αρσενικά ειναι μπουταλάδες...:(

Έριξε τα άπειρα χου χου και φτυσίματα με το Μορφέα...αύριο θα δει και τη Καλυψώ.. μια απ΄τα ίδια δηλαδή!
Ποιος αρχισε πρωτος? :hmm::(

Ποιος αρχισε πρωτος? :hmm::(
Η Σεμέλη...τελικά της γνώρισα και την Καλυψώ... αλλά δοκίμασα να είναι μέσα στη γατοφόρο η Καλυψώ και απ΄έξω η Σεμέλη... καλυτερα ήταν...μετά από λίγη ώρα έφερα τα μεγάλα μέσα και είχα τη Σεμέλη αγκαλιά...τα μεγάλα δεν τη πειράζουν ούτε βγάζουν ήχους....η μικρή φοβάται πολύ και κάνει χχχχχ....
αυριο θα τη ψιλοξεναγήσω και στο υπόλοιπο σπίτι αλλά τα μεγάλα θα βγουν στο μπαλκόνι...

καλη επιτυχια, θελει προσπαθεια αλλα σιγουρα ολα θα πανε καλα!και παλι να τη χαιρεσαι!και να χαιρεσαι και ολη τη γατοοικογενεια σου!

Η Σεμέλη...τελικά της γνώρισα και την Καλυψώ... αλλά δοκίμασα να είναι μέσα στη γατοφόρο η Καλυψώ και απ΄έξω η Σεμέλη... καλυτερα ήταν...μετά από λίγη ώρα έφερα τα μεγάλα μέσα και είχα τη Σεμέλη αγκαλιά...τα μεγάλα δεν τη πειράζουν ούτε βγάζουν ήχους....η μικρή φοβάται πολύ και κάνει χχχχχ....
αυριο θα τη ψιλοξεναγήσω και στο υπόλοιπο σπίτι αλλά τα μεγάλα θα βγουν στο μπαλκόνι...

Εγω εμπειρια δεν εχω, αλλα υποθετω θελει υπομονη. Παντως δεν ηξερα οτι τα μικρα ειναι αυτα που κανουν χχχχχ....

Kαλησπερα!
Σας ευχομαι και εγω να σας ζησουν!
Αμπντουλ παρε κανα nexotanil να συνελθεις απο το σοκ:lol::lol::lol:

Κι αλλος αντρας στο forum? Τους ανακαλυπτω σιγα σιγα. Γεια σου Θοδωρη. Εμενα θα με δεις να παιζω στα Maine Coon.

εμεις ήσυχα είμαστε, ο μικρος είναι όλο πρου πρου και αγκαλια, η Αθηνα ζηλεύει λίγο...:(

Πρόσεχέ τον Βασίλη. Εγώ ζω σε ένα κλειστό σπίτι από πέρυσι τον Δεκέμβρη που η Νάλα ανέβηκε στην κουπαστή του κάγκελου στον 4ο όροφο κ ανέμιζαν οι τρίχες της μέσα σε άνεμο και βροχή μια κρύα νύχτα. Από τότε τα ρολλά δεν ανοιγουν για να μην βγει. Διότι κ το καλοκαίρι που την αφήσαμε με επιτήρηση να βγει, ξανασκαρφάλωσε κ αυτή τη φορά πιο επικινδυνα. Σκαρφάλωσε στο πλέγμα το προστατευτικό κ κρεμάστηκε η μισή απ΄έξω. Τώρα περιμένω μια ειδική κατασκευή που παρήγγειλα σε αλουμινά με πλέξιγκλας. Τι να κάνω να αρχισω πάλι να ανοιγω το πατζουρι το συρτο δεν αντέχουμε!!!
Δεν θέλω να σε φοβίσω αλλά μια γατουλα σιαμ στη γειτονιά πριν δυο μήνες έπεσε από τον 4ο κ έπαθε ρίξη νεφρου κ ακόμα έχει φρικτους πόνους και κουτσαίνει. Έσπασε τον γοφο της κ δεν κόλλησε σωστα. Πώς και δεν έμεινε τεζα ή ανάπηρη!:(

θα αργησουν οι φωτο μαζι...ακομα ειμαστε στα χου...:(ελπιζω να ηρεμισουν...
Ολα θα ηρεμίσουν και θα έρθουν οι ήρεμες στιγμες που μας προσφέρει μια γατουλα!!! Θα τα βρουν μεταξύ τους.Να τον χαίρεσαι τον πανέμορφο Ιωνάκο σου Βάσια μου:D

Είναι η αλήθεια ότι οταν τα μεγάλα δεν μιλούν τα μικρά σίγουρα μιλούν. Κι αυτό γιατί τώρα η Σεμέλη έφυγε από τον γνώριμο χώρο της, και ήρθε σε νέο περιβαλλον με νεες μυρωδιές. Αλλωστε φοβάται και τους μεγάλους λόγω όγκου η καημενη. Κι ο Σεβάχ τις πρώτες μέρες συνεχώς έκανε χουχου:up: Και να δεις που φοβοταν κ τον Πέρση λόγω όγκου... Κι ο Περσουλης ο κακόμοιρος υποχωρουσε για να μην τον τρομάζει..

Kαλημέρα! :)

Η Σεμέλη μου κοιμήθηκε χθες στο δωμάτιο του Χρήστου...
Δεν έχει φάει σχεδόν καθόλου τη ταίζω στο στόμα κροκετάκια..έχει πιει λίγο μόνο νεράκι...
Αν δεν φάει και σήμερα θα της δώσω λίγη κονσέρβα...
Σήμερα θα τη σεργιανίσω στο υπόλοιπο σπίτι...
Δεν νιαουρίζει καθόλου...Δεν ζητά ποτέ τίποτα ακόμα και για πολλή ώρα να μένει μόνη της στο δωμάτιο...μόνο αγκαλίτσες και χαιδεμα στο κεφαλάκι θέλει...σήμερα άκουσα ένα αχνό και πολύ απαλό νιαούρισμα...:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back