Birman-maniacs

Σεμέλη

Γιουλάκο καλημέρα!!
Μην ανησυχείς μωρε με τη Σεμελη που δεν τρώει.. Κι εμένα η Νάλα έκανε 3 μέρες να φαει όταν ήρθε σπιτι κι ο Σεβάχ πάλι 2 μέρες καθόλου δεν έφαγε. Μάλιστα ουτε νερό την πρώτη μερα δεν ήπιε η Νάλα.Το ήδιο κι ο Πέρσης για 2 μέρες δεν έβγαινε από τη γωνιά του.
Αλλά μην την αφήσεις σ΄ολο το σπιτι. Θέλουν περιορισμό σε 1-2 δωμάτια για να εξοικειωθούν με τις μυρωδιές στην αρχή....Μην κοιτάς δεν έχεις ακόμη ένα γατάκι πίσω για να αντιμετωπίσει η μικρή.:)Τώρα είναι ο Μορφέας κ η Καλυψώ. :)υο διαφορετικοί χαρακτήρες κ 2 διαφορετικά γατιά κ μυρωδιές... Οταν έχεις περισσότερα από 1 είναι κάπως διαφορετικά... Λοιπόν νομίζω να μην της δώσεις κονσέρβα. :hmm:Δεν είναι πάντα ευπεπτες κ φέρνουν ανωμαλίες στο έντερό τους. Τουλάχιστον κι εμένα όπως λέει κι η Ζορίτσα έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.
Πιστεύω πως θα ξεθαρρέψει και θα φάει σήμερα αργά..
Φίλησέ μου το το μωράκι σου!! Και προσεξε λίγο κ τα άλλα. Βάλε τα μέσα στο σαλόνι μαζί σου να τους παίξεις χωρις τη Σεμέλη. Γιατί τώρα το έχουν πάρει χαμπάρι κ σίγουρα την έχουν στο νου τους...:D
Φιλάκια Γιουλάκο!!!Καλώς την δέχτηκες την κουκλίτσα σου την αέρινη!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο Ίωνας πάντως τρώει, πίνει και χ..ζει παντου...απο όλα τα πίατα και σε όλες τις λεκάνες...:)
:lol::up::lol::up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλάκο καλημέρα!!
Μην ανησυχείς μωρε με τη Σεμελη που δεν τρώει.. Κι εμένα η Νάλα έκανε 3 μέρες να φαει όταν ήρθε σπιτι κι ο Σεβάχ πάλι 2 μέρες καθόλου δεν έφαγε. Μάλιστα ουτε νερό την πρώτη μερα δεν ήπιε η Νάλα.Το ήδιο κι ο Πέρσης για 2 μέρες δεν έβγαινε από τη γωνιά του.
Αλλά μην την αφήσεις σ΄ολο το σπιτι. Θέλουν περιορισμό σε 1-2 δωμάτια για να εξοικειωθούν με τις μυρωδιές στην αρχή....Μην κοιτάς δεν έχεις ακόμη ένα γατάκι πίσω για να αντιμετωπίσει η μικρή.:)Τώρα είναι ο Μορφέας κ η Καλυψώ. :)υο διαφορετικοί χαρακτήρες κ 2 διαφορετικά γατιά κ μυρωδιές... Οταν έχεις περισσότερα από 1 είναι κάπως διαφορετικά... Λοιπόν νομίζω να μην της δώσεις κονσέρβα. :hmm:Δεν είναι πάντα ευπεπτες κ φέρνουν ανωμαλίες στο έντερό τους. Τουλάχιστον κι εμένα όπως λέει κι η Ζορίτσα έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.
Πιστεύω πως θα ξεθαρρέψει και θα φάει σήμερα αργά..
Φίλησέ μου το το μωράκι σου!! Και προσεξε λίγο κ τα άλλα. Βάλε τα μέσα στο σαλόνι μαζί σου να τους παίξεις χωρις τη Σεμέλη. Γιατί τώρα το έχουν πάρει χαμπάρι κ σίγουρα την έχουν στο νου τους...:D
Φιλάκια Γιουλάκο!!!Καλώς την δέχτηκες την κουκλίτσα σου την αέρινη!!:up:
Σ'ευχαριστώ Αναστασία μου...τα άλλα δείχνουν να είναι άνετα πάντως... και θέλουν να τη δουν τη μικρή... είναι και οι δύο χαλαροί... και η Καλυψώ δεν έδειξε να ζηλεύει... πάντως σήμερα θα ασχοληθώ επισταμένα γιατί χθες λίγο η μικρή, λίγο ο Χρήστος λίγο οι δουλειές δεν τα χάιδεψα σχεδόν καθόλου:(

καλα ο μικρος στον κόσμο του, παίζει σαν τρελο, φυσικά κανει και κανα χου στην Αθηνα..:)

το χαρτακι μπαλακι ειναι το μηλο της εριδος, ποιος θα παιξει μαζι του :)

καλα ο μικρος στον κόσμο του, παίζει σαν τρελο, φυσικά κανει και κανα χου στην Αθηνα..:)
ολα θα πάνε καλά...θα τα βρουν αργά ή γρήγορα...το παιχνίδι θα βοηθήσει;)θα χαλαρώσει και η Αθηνά κάποια στιγμή!

Καλημερα!! αχχ σε ενα μηνα το τριο χουχουχου και το δυο χουχου θα ειναι παρελθον!!! ;)

Εκει που αρχιζεις να απελπιζεσαι βλεπεις μια μικρη, τοσο δα αλλαγη στη συμπεριφορα τους και αρχιζεις να συνειδοποεις οτι ολα θα πανε καλα. :up:

να σαι καλα ρε Αντα....ελπιζω να μην μελαγχωλησει η Αθηνουλα...:(

Ζηλειες παντα θα υπαρχουν.....τωρα να μελαγχολησει δεν νομιζω...οσο σημασια εδινα στη Πισου τοση εδινα και στον Αλφι στην αρχη. Βεβαια εκεινη δεν ηθελε - εκανε τη δυσκολη,τη θυμωμενη - και αποτραβιοταν, σιγα σιγα της εδινα μεγαλυτερη σημασια γιατι εβλεπα οτι ζηλευει και νιωθει καπως παραμελημενη. Μεχρι και σημερα οταν βλεπω οτι καποιος απο τους δυο θελει μεγαλυτερη προσοχη του τη δινω.....

Καλημέρα Δωράκι...να τη ζεστάνω λες ε? Αλλά μετά δεν θέλω να τη συνηθίσει...μετά θα προσαρμοστεί λες στη ξηρά τροφή?
Απλά αν τη ζεστανεις θα μυριζει πιο εντονα,και οι γατες αξιολογουν την τροφη κυριως με την οσφρηση.Δε νομιζω να εχει προβλημα,εμενα η Μόιρα καλυτερα τρωει την ξηρα κι ας της εδινα κονσερβα την πρωτη εβδομαδα.:happy:

Ζηλειες παντα θα υπαρχουν.....τωρα να μελαγχολησει δεν νομιζω...οσο σημασια εδινα στη Πισου τοση εδινα και στον Αλφι στην αρχη. Βεβαια εκεινη δεν ηθελε - εκανε τη δυσκολη,τη θυμωμενη - και αποτραβιοταν, σιγα σιγα της εδινα μεγαλυτερη σημασια γιατι εβλεπα οτι ζηλευει και νιωθει καπως παραμελημενη. Μεχρι και σημερα οταν βλεπω οτι καποιος απο τους δυο θελει μεγαλυτερη προσοχη του τη δινω.....

αυτο κάνει κι αυτή, τραβιέται, τώρα ο μικρος ήθελε αγκαλια και εκλαιγε, αναγκαστικα τον πήρα και έφυγε μέσα η Αθηνά....:(

πάντως ο Ιωνας είναι ο γατούλης που θέλαμε...όλο αγκαλια, πρου πρου, γλύψιμο και χάδια...αυτοκόλλητο...μπορω να του κάνω και μαρσιπο να τον παιρνω μαζι ...:)

Εχθές παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό και εγώ και η Κατερίνα:D
Τον βγάλαμε στο μπαλκόνι και στα καλά καθούμενα παίρνει φόρα και πηδάει πάνω στο κάγκελο, ευτυχώς τον έπιασα πάνω που έφευγε απο κάτω...
ευτυχωωωωως!!!!

Kαλημέρα! :)

Η Σεμέλη μου κοιμήθηκε χθες στο δωμάτιο του Χρήστου...
Δεν έχει φάει σχεδόν καθόλου τη ταίζω στο στόμα κροκετάκια..έχει πιει λίγο μόνο νεράκι...
Αν δεν φάει και σήμερα θα της δώσω λίγη κονσέρβα...
Σήμερα θα τη σεργιανίσω στο υπόλοιπο σπίτι...
Δεν νιαουρίζει καθόλου...Δεν ζητά ποτέ τίποτα ακόμα και για πολλή ώρα να μένει μόνη της στο δωμάτιο...μόνο αγκαλίτσες και χαιδεμα στο κεφαλάκι θέλει...σήμερα άκουσα ένα αχνό και πολύ απαλό νιαούρισμα...:blink:
δωστης μια κονσερβουλα μωρε!!!για μια μερα δεν παθαινει τιποτα!Ειδες τελικα δεν ειναι μουγγο το γατι!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα Δωράκι...να τη ζεστάνω λες ε? Αλλά μετά δεν θέλω να τη συνηθίσει...μετά θα προσαρμοστεί λες στη ξηρά τροφή?

καλημέρα, δώσε της Γιούλη κονσέρβα, αλλά να ξέρεις ότι μπορει να τρώει μόνο τέτοια μετα...αφου τρώει μπορεις να περιμένεις...;)μην τη στρεσαρεις πολυ, αστην σε ένα δωμάτιο μία μέρα, σιγά σιγά...
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!!για μια μερα δεν κολλαει με την κονσερβα!!

εγω με την Αθηνα, ο μικρός με τη φίλη μου όπου όλη νύχτα την έγλυφε, καλα ο μικρος μας έχει ρίξει με τα νάζια και τις γαλιφιές....:)η Αθηνά ζηλεύει, αν πάει στο γατόδεντρο ή το μικρο ονυχοδρόμιο τρέχει σαν τρελη κατα πάνω του:(
αχ το καλο μου!!!!

εμένα πάντως που τους έγραψα απο χθες με γραψαν κανονικα..:(:/:
εμ τι ειμαστε ολοι?ισα και ομοια?η Γιουλη εχει μετωπο!!!

Εκει που αρχιζεις να απελπιζεσαι βλεπεις μια μικρη, τοσο δα αλλαγη στη συμπεριφορα τους και αρχιζεις να συνειδοποεις οτι ολα θα πανε καλα. :up:
κι εγω αυτο λεω...αλλα τραβαει μακρυα η βαλιτσα:lol::lol:

αυτο κάνει κι αυτή, τραβιέται, τώρα ο μικρος ήθελε αγκαλια και εκλαιγε, αναγκαστικα τον πήρα και έφυγε μέσα η Αθηνά....:(
δεν παθαινει τιποτα η Αθηνα!

πάντως ο Ιωνας είναι ο γατούλης που θέλαμε...όλο αγκαλια, πρου πρου, γλύψιμο και χάδια...αυτοκόλλητο...μπορω να του κάνω και μαρσιπο να τον παιρνω μαζι ...:)
αχ το καλο μου!!!:rolleyes:

Ιωνας

Βασάκο!! Καλημέρα όλη μέρα!!:D
Ο Ιωνάκος σου είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!! :up::up::up:
Μην ανησυχείς καθόλου για την Αθηνούλα σου! :D
Θα συνηθίσει σύντομα.
:hmm:Δεν υπάρχει πιο παράξενη νομίζω απ΄τη Ναλίτα μου όσον αφορά τα νεα μέλη στο σπιτι. ;)Καθότι ήταν στο τελευταίο μικρό μας έως πριν από 25μέρες. Και στην αρχή όταν ήρθε ο Σεβάχ έπαθε ταράκουλο. Εγώ στενοχωριομουν που την έβλεπα θλιμμένη. Φαινοταν ρε παιδί μου στα μάτια της η θλίψη... Δεν έφαγε για 3 μέρες καθόλου. Την τάιζα με κροκέτες στο στόμα κ την παρακαλούσα. Σε πληροφορώ αμέσως την 4η μερα, άρχισαν να παίζουν κ βρήκαν τις ισορροπίες τους. Ο Τίμυ μόνον κρατάει τουπε:/: μέχρι και τώρα τους σνομπάρει όλους. Κι επίσης να ξέρεις πως επάνω στο παιχνίδι θα συμφιλιωθούν. Οταν παίζουν μαζί με κάποιο.
Εκτός του Τιμυ που δεν παιζει ποτέ με κανέναν τους. Παρά μόνος του. Δυστυχώς δεν ξέραμε κ δεν πήραμε νωριτερα 2ο γατάκι κι έφτασε στα 6 του για να πάρω τον Πέρση κι είχε αλλάξει η ιδιοσυγκρασία του σε γεροντοκόρο.:mad: Παρόλο που πάντα στη ζωή του είχε σκυλί!!!

Θα συνηθίσει σύντομα.
:hmm:Δεν υπάρχει πιο παράξενη νομίζω απ΄τη Ναλίτα μου όσον αφορά τα νεα μέλη στο σπιτι. ;)Καθότι ήταν στο τελευταίο μικρό μας έως πριν από 25μέρες. Και στην αρχή όταν ήρθε ο Σεβάχ έπαθε ταράκουλο. Εγώ στενοχωριομουν που την έβλεπα θλιμμένη. Φαινοταν ρε παιδί μου στα μάτια της η θλίψη... Δεν έφαγε για 3 μέρες καθόλου. Την τάιζα με κροκέτες στο στόμα κ την παρακαλούσα. Σε πληροφορώ αμέσως την 4η μερα, άρχισαν να παίζουν κ βρήκαν τις ισορροπίες τους. Ο Τίμυ μόνον κρατάει τουπε:/: μέχρι και τώρα τους σνομπάρει όλους. Κι επίσης να ξέρεις πως επάνω στο παιχνίδι θα συμφιλιωθούν. Οταν παίζουν μαζί με κάποιο.
Εκτός του Τιμυ που δεν παιζει ποτέ με κανέναν τους. Παρά μόνος του. Δυστυχώς δεν ξέραμε κ δεν πήραμε νωριτερα 2ο γατάκι κι έφτασε στα 6 του για να πάρω τον Πέρση κι είχε αλλάξει η ιδιοσυγκρασία του σε γεροντοκόρο.:mad: Παρόλο που πάντα στη ζωή του είχε σκυλί!!!

η Αθηνα ειναι πολυ παιχνιδιάρα κι εκει ελπίζω να τα βρουν, βέβαια ζηλευει το βλέπω στα μάτια της...:(τώρα που ειμαι και μονη μου δεν μπορω να το μοιρασω, βλέπεις ο μικρος θελει συνεχεια αγκαλια...απο το βραδυ θα ρθει και ο καλος μου και ελπιζω να ειμαστε πιο ησυχα, να τα μοιράσουμε:D

Θα συνηθίσει σύντομα.
:lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα ειναι στην αγκαλια μου και παιζει με το κορδονι της ρόμπας...το παω στη μυτη του και αληθωριζει για να το δει:P:lol:

καλα και την Αθηνα ξινομαρια τη λέμε και ξινελο...ελπιζω να ισιωσει με το γλυκο πιτσιρικι!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back