Birman-maniacs

τωρα ειναι στην αγκαλια μου και παιζει με το κορδονι της ρόμπας...το παω στη μυτη του και αληθωριζει για να το δει:P:lol:
Χιχι εγω τον εμαθα να με γδυνει...:redface: εχω κορδονι στη φορμα μου και ολο ερχεται και μου το λυνει. Στον Γιωργο λυνει τα κορδονια :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα και την Αθηνα ξινομαρια τη λέμε και ξινελο...ελπιζω να ισιωσει με το γλυκο πιτσιρικι!:D
Θελει παραπανω προσοχη...αφου απο τη φυση τους τα θηλυκα ειναι ζηλιαρες - δεν λεμε ζηλιαρογατα? - δωστης μωρε πολλες αγκαλιες και φιλια, τον αλλον δεν θα τον πειραξει....ειναι στον κοσμο του!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Δαναη...τι κανει ο μικρουλης που αλλου καταφερε να χωθει? ;)

πάντως ο Ιωνας είναι ο γατούλης που θέλαμε...όλο αγκαλια, πρου πρου, γλύψιμο και χάδια...αυτοκόλλητο...μπορω να του κάνω και μαρσιπο να τον παιρνω μαζι ...:)
:lol:
ευτυχωωωωως!!!!

δωστης μια κονσερβουλα μωρε!!!για μια μερα δεν παθαινει τιποτα!Ειδες τελικα δεν ειναι μουγγο το γατι!!!:lol:

δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!!για μια μερα δεν κολλαει με την κονσερβα!!

αχ το καλο μου!!!!

εμ τι ειμαστε ολοι?ισα και ομοια?η Γιουλη εχει μετωπο!!!
:lol:5342543543 χ 2 (γι'αυτό;)):lol: πελάτης με ειδική μεταχείριση δηλ. :P:lol:
τωρα ειναι στην αγκαλια μου και παιζει με το κορδονι της ρόμπας...το παω στη μυτη του και αληθωριζει για να το δει:P:lol:
Πάλι καλά που έχω εσάς κορίτσια και χαλαρώνω!!

ΚΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΣΉΜΕΡΑ!
ΑΝΤΕ ΟΡΓΙΑΣΤΕ!!! :up::up:

πουθενα!αλλα εχω ενα καινουριο παιχνιδι που ειναι σαν ελατηριο και εχει παθει πλακα!!!του κανει και χχχχχ πολυ γελιο!!!ποιος ξερει?νομιζει οτι ειναι φιδι?:lol::lol::lol:

ΚΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΣΉΜΕΡΑ!
ΑΝΤΕ ΟΡΓΙΑΣΤΕ!!! :up::up:
καλε ναι!!!δεν το ειχα προσεξει!!!!ωραια ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμένα μου έφερε η φίλη μου δωράκι ένα ποντίκι μαλλιαρό που είναι πάνω σε ένα ελατήριο και το γλυφουν και τα 2...:)

Γιούλη δεν ξέρω για σένα...εμένα ο Ιωνας τα έχει φαει όλα....:)

Γιούλη δεν ξέρω για σένα...εμένα ο Ιωνας τα έχει φαει όλα....:)
Μη παίζεις με το πόνο μου...:(είμαι μακρυά της... για τόσες ώρες και είναι μόνη της και χωρίς να τρώει...
Αισθάνομα χάλια...:(Με τους άλλους μόνο είμαι ψύχραιμη...

Μη παίζεις με το πόνο μου...:(είμαι μακρυά της... για τόσες ώρες και είναι μόνη της και χωρίς να τρώει...
Αισθάνομα χάλια...:(Με τους άλλους μόνο είμαι ψύχραιμη...

ελα μωρε καλυτερα μόνη της, να ηρεμει και λιγο...να σου πω κάνε ένα κόλπο, μετρα 10 κροκετες μέσα και αστες θα δεις αν φαει καποιες....;)

ελα μωρε καλυτερα μόνη της, να ηρεμει και λιγο...να σου πω κάνε ένα κόλπο, μετρα 10 κροκετες μέσα και αστες θα δεις αν φαει καποιες....;)
ναι περίπου αυτό έκανα... τις έστρωσα καλά καλά να δω αν θα υπάρχουν κενά...
Τι κάνει το καγκουράκι?? :P:lol:

Βασια, μπορείς να ρωτήσεις τη Κτηνίατρό σου ή να μου δώσεις το τηλ. της να της μιλήσω για τα globulis και γενικά για την ομοιοπαθητική στα ζώα?
Με ενδιαφέρει να τη ρωτήσω και για τα χαπάκια που δίνω κάθε μέρα στη μικρή για μία εβδομάδα τα οποία λέει βοηθούν το αμυντικό της σύστημα που μπορεί να επηρεαστεί από το νέο περιβάλλον κλπ. επίσης μου ειπαν ότι έχουν θρεπτικά στοιχεία...Παντως μ'ενδιαφέρει να μιλήσω μ΄έναν σχετικό Κτηνίατρο γι'αυτά... διάβασα λίγο στο Internet.

Γιουλη με τα παιχνιδια της παιζει;Μου ειχαν πει ενα κολπο για τα γατακια που θελουν να κυνηγουν την τροφη τους,βαζεις μερικες κροκετες μεσα σε μια μπαλα συσκευασια trident και ανοιγεις μια τρυπουλα ισα που να χωραει να βγει μια κροκετουλα.Τρελαινονται με τον θορυβο,και τρωνε τις κροκετουλες που βγαινουν.Αν δεν πιασει με τη μικρη,κανει και για γατακια σε διαιτα,γιατι ξεγελιουνται και δεν τρωνε ποσοτητα,δοκιμασε το στον Μορφεα!

Βασια, μπορείς να ρωτήσεις τη Κτηνίατρό σου ή να μου δώσεις το τηλ. της να της μιλήσω για τα globulis και γενικά για την ομοιοπαθητική στα ζώα?
Με ενδιαφέρει να τη ρωτήσω και για τα χαπάκια που δίνω κάθε μέρα στη μικρή για μία εβδομάδα τα οποία λέει βοηθούν το αμυντικό της σύστημα που μπορεί να επηρεαστεί από το νέο περιβάλλον κλπ. επίσης μου ειπαν ότι έχουν θρεπτικά στοιχεία...Παντως μ'ενδιαφέρει να μιλήσω μ΄έναν σχετικό Κτηνίατρο γι'αυτά... διάβασα λίγο στο Internet.

βασικά ξέρω οτι ασχολείται η κα Λουκάκη, δεν έχω τηλέφωνο ειναι στον περιφερειακο του Καρεα...δες μηπως υπάρχει στη λιστα κτηνιατρων...είναι και η προεδρος των ομοιπαθητικων..:)

βασικά ξέρω οτι ασχολείται η κα Λουκάκη, δεν έχω τηλέφωνο ειναι στον περιφερειακο του Καρεα...δες μηπως υπάρχει στη λιστα κτηνιατρων...είναι και η προεδρος των ομοιπαθητικων..:)
Σ'ευχαριστώ... θα το ψάξω... το όνομά της το ξέρεις μήπως? :hmm:

DSCN1067.jpg

Γιουλη με τα παιχνιδια της παιζει;Μου ειχαν πει ενα κολπο για τα γατακια που θελουν να κυνηγουν την τροφη τους,βαζεις μερικες κροκετες μεσα σε μια μπαλα συσκευασια trident και ανοιγεις μια τρυπουλα ισα που να χωραει να βγει μια κροκετουλα.Τρελαινονται με τον θορυβο,και τρωνε τις κροκετουλες που βγαινουν.Αν δεν πιασει με τη μικρη,κανει και για γατακια σε διαιτα,γιατι ξεγελιουνται και δεν τρωνε ποσοτητα,δοκιμασε το στον Μορφεα!
Α... ναι.. το έχω ακούσει κι εγώ αυτό...κι εξασκείται διάβασα το αίσθημα του... προσπαθώ/κυνηγώ για τη τροφή μου... κάτι που οι οικόσιτες γάτες το έχουν πλέον χάσει!
Ναι... παίζει πολύ με τα μπαλάκια της... και είναι ευδιάθετη και παιχνιδιάρα!!

DSCN1068.jpg

DSCN1070.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back