Birman-maniacs

Γιουλη,Αναστασια, Σταυρουλα,Βασια ειστε πιο παλιες και γνωριζετε περισσοτερους εδω στο φορουμ,τι λετε κανονιζετε για Σαββατο 4,5,6 η ωρα να κανουμε στο σπιτι μου μια ενημερωση για Αλοη και Κολοστρουμ ?
εγώ δεν μπορώ...:/:
Είδα κι έπαθα να βρω τις φωτό από τα νέα μωρά.... Το τσακίσατε το πληκτρολόγιο στο γράψιμο:lol:. Κατάφερα και τα είδα είναι πανέμορφα και τα δυο. Να τα χαίρεστε και μας βάζετε συχνά φωτογραφίες τα καμαρώνουμε και μεις.
Το ένα Βιρμανάκι είναι Λαμία;
Ναι...πάει στη Κτηνίατρό μας Βάσια! :)και θα ζήσει με την Αθηνούλα... την άλλη Βιρμανούλα της:)
Αχχ Γιουλη ξεχασα να σου πω, με το ποδαρακι μου που ημουν χαλια δεν μπορεσα να παω στο σουπερ μαρκετ για εκεινη τη συσκευη...δεν σε ξεχασα,οκ ??;)
Καλέ γίνε καλά πρώτα... κι εγώ το είχα ξεχάσει εντελώς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ειναι ποσιμο?
ναι ειμαι λιγο μακρυα:rolleyes:

Ειναι και σε χαπακια και σε υγρη μορφη.Γιατι δεν με παιρνεις τηλεφωνο να μιλησουμε 210 4656509
δεν μπορω τωρα γιατι εχω λιγο κοσμο.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι...πάει στη Κτηνίατρό μας Βάσια! :)και θα ζήσει με την Αθηνούλα... την άλλη Βιρμανούλα της:)
Αχ και ήμουν Λαμία από Σάββατο μέχρι χτες και πάω και συχνά, δεν είχα καταλάβει ότι η Βάσια μένει Λαμία. Αν και παρακολουθώ το θέμα, βασικά χαζεύω πιο πολύ τα μωρά σας γιατί τα λατρεύω. Δεν προλαβαίνω να διαβάζω πάντα και χάνω επεισόδια:redface:.

Αχ και ήμουν Λαμία από Σάββατο μέχρι χτες και πάω και συχνά, δεν είχα καταλάβει ότι η Βάσια μένει Λαμία. Αν και παρακολουθώ το θέμα, βασικά χαζεύω πιο πολύ τα μωρά σας γιατί τα λατρεύω. Δεν προλαβαίνω να διαβάζω πάντα και χάνω επεισόδια:redface:.
Σε ευχαριστούμε...Καλά μας πιάνει και μια πάρλα ώρες ώρες... που δύσκολα κάποιος μας παρακολουθεί...:P

Μου λείπει το κοριτσάκι μου το μικρό:(... καλά όταν πάω θα το καρφιτσώσω στη μπλούζα μου για να το έχω συνέχεια πάνω μου όπου πάω και να μη φοβάται τους γίγαντες που θα τη κοιτάνε από κάτω:P:lol:

θελουμε φωτογραφιες!!!!!

Μου λείπει το κοριτσάκι μου το μικρό:(... καλά όταν πάω θα το καρφιτσώσω στη μπλούζα μου για να το έχω συνέχεια πάνω μου όπου πάω και να μη φοβάται τους γίγαντες που θα τη κοιτάνε από κάτω:P:lol:
Και αν λερωθει η μπλουζα σου τι θα κανεις? θα τη πλυνεις μαζι με τη γατα???? στους ποσους βαθμους πλενεται η γατα ?:blink::blink::lol::lol:

θελουμε φωτογραφιες!!!!!
CIMG1712.JPG

Και αν λερωθει η μπλουζα σου τι θα κανεις? θα τη πλυνεις μαζι με τη γατα???? στους ποσους βαθμους πλενεται η γατα ?:blink::blink::lol::lol:
καλέ θα τη βγάλω και θα τη βάλω στη κοσμηματοθήκη μου.. είναι ή πολύτιμη καρφιτσούλα μου:P:lol:

επειδη μαλλον θα αργησει να δημοσιευτει θα σας το βαζω λιγο,λιγο

Ø Το γάλα το οποίο παράγεται τις πρώτες ώρες μετά τον τοκετό
Ø Διαφέρει στη σύνθεση του ουσιαστικά από το κανονικό γάλα
Ø Εκπληρώνει σημαντικές λειτουργίες για το νεογέννητο
Ø Εξασφαλίζει την επιβίωση του μοσχαριού

Τα μοσχαράκια δεν διαθέτουν ανοσοποιητικό σύστημα
Δεν διαθέτουν τα αντισώματα (ανοσφαιρίνες)
Τα μοσχαράκια χρειάζονται το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας ώστε να επιβιώσουν

clip_image002.jpg
Το Colostrum μεταφέρει αυτή την προστασία μέσω της υψηλής συγκέντρωσης αντισωμάτων σε μια φυσική μορφή υγρού

Οι αγελάδες παράγουν τις 2 πρώτες ημέρες 36 λίτρα πρωτόγαλα εκ των οποίων το νεογέννητο θα πάρει μόνο 16 λίτρα

Το πλεόνασμα μπορεί να συλλεχθεί.

Οι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Είναι το πρώτο γεύμα που το νεογέννητο θα αφομοιώσει, συνεπώς είναι ασφαλές για όλες τις ηλικίες.

Στους ενήλικες η χρήση του Colostrum βοηθάει στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας τους, διότι οι ανοσοποιητικοί παράγοντες που περιέχονται μπορούν να συντελέσουν στην ρύθμιση και στην διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Μπορω να πω οτι διαφωνω σε πολλα με τα παραπανω....
πρωτα απο όλα όλα τα θηλαστικα παραγουν πρωτογαλα τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετο, οποτε το κάθε είδος θα πρέπει να παιρνει το αντιστοιχο. Επίσης, τα συστατικα του πρωτογάλακτος ειναι λιπαρα οξεα που δίνουν ενεργεια στο νεογέννητο, βιταμινες και ιχνοστοιχεια (τα οποια όλα τα παιρνουν απο την τροφή τους τα ζώα, οπως κι εμεις οι ανθρωποι), αλλά το πιο σημαντικο για το πρωτόγαλα είναι οι ανοσοσφαιρίνες που έχει, οι οποιες παιζουν ρόλο όντως στην άμυνα του οργανισμου του νεογνού, αλλά αυτές απορροφώνται απο το έντερο μόνο τις πρώτες 18-24 ώρες της ζωής του, μετά οι υποδοχείς του εντέρου πάυουν να τις προσλαμβάνουν...το πρωτόγαλα είναι ένα μέρος απο αυτά που διδάσκω και αν εχετε απορίες μπορω να σας διαφωτισω....απλά δεν μπορω να πιστέψω ότι κάνει καλο το πρωτογαλα μετά απο τις πρωτες 2 μέρες της ζωής του ειδικά όσον αφορα στο αμυντικο του σύστημα:(αν το θελουμε για ενεργεια οκ, αλλά και πάλι πρέπει να παιρνει του αντιστοιχου ειδους γιατι πολλές φορές κάνουν προβληματα στο έντερο...

αχου τι ομορφη που ειναι σκετη γλυκα! :inlove::inlove::inlove:

αχου τι ομορφη που ειναι σκετη γλυκα! :inlove::inlove::inlove:
ειναι γλυκιά... και μικροσκοπική...

CIMG1696.JPG

ναι ειμαι Λαμία, όποτε έρθεις στείλε ΠΜ να τα πουμε θα χαρω:up:

Γιουλη,Αναστασια, Σταυρουλα,Βασια ειστε πιο παλιες και γνωριζετε περισσοτερους εδω στο φορουμ,τι λετε κανονιζετε για Σαββατο 4,5,6 η ωρα να κανουμε στο σπιτι μου μια ενημερωση για Αλοη και Κολοστρουμ ?

ευχαριστως να ερχομουν, αλλά΄κατέβηκα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τώρα που έχω και το νέο μέλος, δύσκολα, δεν το κάνουμε μετά τον ερχομό σας απο την έκθεση?:hmm:θα δουμε και φωτο που θα έχετε...;)

ευχαριστως να ερχομουν, αλλά΄κατέβηκα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τώρα που έχω και το νέο μέλος, δύσκολα, δεν το κάνουμε μετά τον ερχομό σας απο την έκθεση?:hmm:θα δουμε και φωτο που θα έχετε...;)
Ναι!! Και τους νικητές!!! :up::up:

Γιουλακο δεν μας ειπες αντιδρασεις και τον Χρηστο και τον Μαριο..:hmm:

Γιουλακο δεν μας ειπες αντιδρασεις και τον Χρηστο και τον Μαριο..:hmm:
η πιο τρελαμένη είμαι εγώ... αυτοί έχουν κόλημα με το Μορφέα...
Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου...

ναι ειμαι Λαμία, όποτε έρθεις στείλε ΠΜ να τα πουμε θα χαρω:up:
Ok την επόμενη φορά που θα έρθω θα ενημερώσω. Θα χαρώ πολύ να τα βρεθούμε:).

καλέ θα τη βγάλω και θα τη βάλω στη κοσμηματοθήκη μου.. είναι ή πολύτιμη καρφιτσούλα μου:P:lol:
Σαν μπλουζακι
κολλητο
σε φορω
και δεν σ'αλλάζω:lol::lol:

Ok την επόμενη φορά που θα έρθω θα ενημερώσω. Θα χαρώ πολύ να τα βρεθούμε:).

σαφέστατα...ελπιζω να μην ειναι απο τις φορές που κατεβαίνω Αθήνα, πες μου να το ξέρω...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back