Birman-maniacs

Και να βγω φετες μετα απο το μπανιο!! :( ασε καλυτερα οχι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να βγω φετες μετα απο το μπανιο!! :( ασε καλυτερα οχι....
αληθεια τοσο πολυ δεν το θελουν?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αληθεια τοσο πολυ δεν το θελουν?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μια εμπερια εχω μονο...και δεν ξερω για ποιον ηταν πιο τραυματικη ...για μενα ή για τη γατα :hmm::blink::blink:. Ενα θα σου πω, φορεσα γαντια κουζινας μεχρι πανω, και καταφερε να γαντζωθει απο τον ωμο μου...εκει που δεν ημουν αρκετα προστατευμενη...Ισως να το ξαναεκανα αν φορουσα πανοπλια! :lol::lol::lol:

Πλακα πλακα..φοβηθηκα μην μου ορμηξει στο προσωπο..:(

Μια εμπερια εχω μονο...και δεν ξερω για ποιον ηταν πιο τραυματικη ...για μενα ή για τη γατα :hmm::blink::blink:. Ενα θα σου πω, φορεσα γαντια κουζινας μεχρι πανω, και καταφερε να γαντζωθει απο τον ωμο μου...εκει που δεν ημουν αρκετα προστατευμενη...Ισως να το ξαναεκανα αν φορουσα πανοπλια! :lol::lol::lol:
ειναι αναλογα με τη γατουλα ουτε η Lita εκτιμα ενα καλο μπανακι μια φορα ηταν αρκετη για να καταλαβουμε το <οχι δεν θελω να με κανετε μπανιο>:lol::lol::lol:

ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα?:hmm:

οχι δεν μου στειλαν τίποτα:(

Ναι βρε κοριτσια,γιατι δεν τους αφηνετε μαζι;Θα βρουν αυτα τροπο...Εγω ετσι εκανα και μεσα σε μια βδομαδα δε χρειαζοταν να παρεμβω καθολου,ειχαμε κατι χου μονο την ωρα του φαγητου.Και χτες τα πετυχα να κοιμουνται μαζι...

μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της!:lol:

Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά:blink:... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές...
Τυχερούληδες βιρμανομαμάδες κ μπαμπάδες!!! Τι να πουμε κι εμείς με τα περσάκια μας!!! Κάθε 1,5 μήνα μπάνιο απαραίτητα. Και πριν την έκθεση οπωσδήποτε μπάνιο την προηγουμενη.
ΑΛλα δεν νομίζω ότι εχουν πρόβλημα με το μπάνιο. Τουλάχιστον τα δικά μου ακόμη κι ο Τίμυ δεν έχουν πρόβλημα. Μόνον στο στέγνωμα με το σεσουάρ ο Πέρσης έχει πρόβλημα, κ η Νάλα. Ο Τιμυ στεγνώνει με πετσέτες. Τώρα ο Σεβάχ θα δείξει... δεν τον έχω κάνει ακόμη. Περιμένω να μας συνηθίσει για τα καλά και μετα. Τα κοντότριχα δεν θέλουν κ τοσο συχνα μπάνιο. Μια φορα το τριμηνο τετράμηνο κάνω τον Τιμυ μας.:)

Γιατί καλέ τόση φασαρία? Μήπως δεν είχε συνηθίσει από μικρή..:hmm:

δεν πιστευω οτι ειναι μονο θεμα συνηθειας ειναι και θεμα γατουλας για παραδειγμα η Μιου λατρευει το νερο η Lita το απεχθανεται.μια σταγονα να πεσει πανω της τρελενεται!ενω η αλλη ψαχνει να βρει και αλλη στσγονα!:lol:

Kαλησπέρα! :)
Φάγαμε και πήγαμε και στη τουαλέτα!:cool::lol:

CIMG1716.JPG

γεια σας! σας παρακολουθω στις συζητησεις σας..μπηκα ψαχνοντας ενα τετοιο site :ο)
μηπως ξερει καμια -κανεις να μου πει αν τα παιδακια που γεννησε η γατα με το γατο μου ανηκουν εν μερη σ αυτην την κατηγορια?(birmanian)...δεν αναρωτηθηκα ως τωρα, αλλα ειχα και την απορια πως βγηκανε ετσι!:confused: προφανως καποιοι προγονοι τους κατι τετοιο θα ηταν .χαιρομαι που βρισκω επιτελους χρονο να σας γνωρισω :ο):rolleyes:

Συνημμένα

• P3204009 copy.jpg
    P3204009 copy.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 28
Σεργιανίσαμε όλο το σπίτι και κανουμε πολύ λιγότερο χου χου!!:up:
Τα μεγάλα την προσέχουν και δεν την αγριεύουν καθόλου! Ανέβηκε και στη πολυκατοικία!:)

Συνημμένα

• CIMG1729.JPG
    CIMG1729.JPG
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • CIMG1730.JPG
    CIMG1730.JPG
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • CIMG1737.JPG
    CIMG1737.JPG
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG1741.JPG
    CIMG1741.JPG
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • CIMG1745.JPG
    CIMG1745.JPG
    48 KB · Εμφανίσεις: 22
και να χαιρεστε και τα καινουρια (?) γατακια σας!:)

γεια σας! σας παρακολουθω στις συζητησεις σας..μπηκα ψαχνοντας ενα τετοιο site :ο)
μηπως ξερει καμια -κανεις να μου πει αν τα παιδακια που γεννησε η γατα με το γατο μου ανηκουν εν μερη σ αυτην την κατηγορια?(birmanian)...δεν αναρωτηθηκα ως τωρα, αλλα ειχα και την απορια πως βγηκανε ετσι!:confused: προφανως καποιοι προγονοι τους κατι τετοιο θα ηταν .χαιρομαι που βρισκω επιτελους χρονο να σας γνωρισω :ο):rolleyes:
καλως ηρθες στην παρεα μας!:up::up:

Γιουλη ειναι ΘΕΑ!Δεν χορταινω να την κοιταζω!

Γιούλη τι να πώ! Κούκλα η μικρή σας μια σκέτη αφροδίτη! Να της δώσεις πολλά φιλάκια σε μυτούλα, πατούνια, κεφαλάκι και κοιλίτσα απο μένα!!

Kαλησπέρα! :)
Φάγαμε και πήγαμε και στη τουαλέτα!:cool::lol:

CIMG1716.JPG
λιονταριιιινοοοοο!!!εισαι πολυ τυχερη Γιουλη!!!ειναι μια κουκλα!!!

θα μπορουσες να μας βαλεις περισσοτερες φωτο?

γιουλη τι θεααααααααααααααααααα ειναι αυτη καλε???????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back