Birman-maniacs

καλησπέρα..εμεις φάγαμε και κάστανο, καλα λέει η Άντα "μπουχεσας":)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα..εμεις φάγαμε και κάστανο, καλα λέει η Άντα "μπουχεσας":)

Βάσια εσένα ο δικός σου ο γλυκούλης αμφιβάλω αν πήρε χαμπάρι την αλλαγή...σαν να ζεί στο σπίτι σου απο την ώρα που γεννήθηκε ένα πράγμα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χ;αιρετω κι εγω!!!!!
Γιουλη μου τωρα το ειδα το νινι σου!!!!
τελειο ειναι!!!!!!να σου ζησει!!
και επειδη οπως παντα χανω θεματα Βασια,πηρες κι εσυ bebe?????:confused:

χ;αιρετω κι εγω!!!!!
Γιουλη μου τωρα το ειδα το νινι σου!!!!
τελειο ειναι!!!!!!να σου ζησει!!
και επειδη οπως παντα χανω θεματα Βασια,πηρες κι εσυ bebe?????:confused:

ναι πήρα κι εγω ένα αγοράκι:)

Βάσια εσένα ο δικός σου ο γλυκούλης αμφιβάλω αν πήρε χαμπάρι την αλλαγή...σαν να ζεί στο σπίτι σου απο την ώρα που γεννήθηκε ένα πράγμα :P

καμια αλλαγη...τρωει πίνει και λίγο φοβάται την Αθηνα...:D

ναι πήρα κι εγω ένα αγοράκι:)

καμια αλλαγη...τρωει πίνει και λίγο φοβάται την Αθηνα...:D

Ε καλά αν δεν φοβόταν και καθόλου την αθηνά θα είχες το πιο αναίσθητο (με την καλή έννοια) γατούνι στον κόσμο! :lol:

Αν είναι γλύκας το σοκολατένιος σου μωρε!!!

DSCN1075.jpg
καναμε και το μπανιο μας!

DSCN1076.jpg

DSCN1078.jpg
το ζευγος παιζει...

DSCN1079.jpg

Πως φαίνεται οτι είναι παιδί απο οικογένεια ε? Με αρχές! Κάνει και μπανάκι να είναι καθαρό το γλυκό μου!

Πω πω! :up:Τι κουκλια είναι αυτά? Να σας ζησουνε μωρέ οι ψυχούλες!:D
Η Σεμέλη είναι άπλα μια θεά! Και ο Ίωνaς βεβεα δεν πάει πίσω! Έτσι να ομορφαίνει και άλλο το site!:up:

Μπορώ εγώ να καταθέσω κάτι που μόλις είδα και έπαθα πλάκα? Μπορώ

Ιδού λοιπόν! Δεν είναι μια κούκλα?

Συνημμένα

• dkulddunya11uge.jpg
    dkulddunya11uge.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • dkulddunya11uger.jpg
    dkulddunya11uger.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 22
Να το χαιρεσαι!!!!
πολυ πολυ απαλα και χνουδωτα μωρακια πηρατε και οι 2!!!!
τελεια ειναι!!!!

το λιονταράκι μου φοβάται το φλάς και κλείνει τα ματάκια...:P

Συνημμένα

• CIMG1734.JPG
    CIMG1734.JPG
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • CIMG1735.JPG
    CIMG1735.JPG
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 32
Να το χαιρεσαι!!!!
πολυ πολυ απαλα και χνουδωτα μωρακια πηρατε και οι 2!!!!
τελεια ειναι!!!!

ευχαριστούμε!:)

Είναι πανέμορφη Γιούλη ειλικρινά!! Τι κούκλα είναι αυτή μωρέ μου!!! Τι ζουζούνι όνειρο!! Γιούλη συνέχιζε να την βγάζεις φωτό κάποια στιγμή θα συνηθήσει το φλας :D

σας ευχαριστούμε!! :D

Μόλις πρόσεξα οτι ο Μορφέας είναι κρυμένος πίσω απο το τραπέζι και την παρακολουθεί! :lol::lol:

Δεν την αφήνει απο τα μάτια του ε?;)

Βάσια μου τι τέλειος που είναι ο Ιωνας? Τι βλέμμα είναι αυτό??? Να τον χαίρεσαι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ και τι τρίχωμα τέλειο.!!!:up::up:

Εεε ναι το φοβουνται το φλας. Είναι τέλεια η Σεμέλη. φαίνεται ότι είναι κ τα δυο κάταστπρα. Κάνω λαθος?:hmm:

Μόλις πρόσεξα οτι ο Μορφέας είναι κρυμένος πίσω απο το τραπέζι και την παρακολουθεί! :lol::lol:

Δεν την αφήνει απο τα μάτια του ε?;)
Ο Μορφέας είναι κρυμμένος ή η Καλυψώ και παρακολουθεί?:D

Σεργιανίσαμε όλο το σπίτι και κανουμε πολύ λιγότερο χου χου!!:up:
Τα μεγάλα την προσέχουν και δεν την αγριεύουν καθόλου! Ανέβηκε και στη πολυκατοικία!:)
Και βέβαια σεργιανίσατε όλο το σπίτι. Μεγάλη πλακα έχουν τα προηγούμενα γατιά όταν παρακολουθουν σαν κατάσκοποι τα νέα μέλη που φερνουμε και δεν τα αφήνουν από τα μάτια τους!!:P

Καλεεε τι πατουσάκια ροζ έχει ο Ιωνάκος σου!!!

DSCN1078.jpg
το ζευγος παιζει...
:lol::lol::lol:βλέπω η Αθηνά δεν τον αφήνει ρούπι. Τον παρακολουθεί κατά πόδας!!

Kαλησπέρα! :)
Φάγαμε και πήγαμε και στη τουαλέτα!:cool::lol:

CIMG1716.JPG
Τι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΑΤΑ!!!!
Να την χαίρεσαι Γιουλάκο μου!! Θα γίνει μια λιονταρίνα 1ης τάξεως.:lol:

γεια σας! σας παρακολουθω στις συζητησεις σας..μπηκα ψαχνοντας ενα τετοιο site :ο)
μηπως ξερει καμια -κανεις να μου πει αν τα παιδακια που γεννησε η γατα με το γατο μου ανηκουν εν μερη σ αυτην την κατηγορια?(birmanian)...δεν αναρωτηθηκα ως τωρα, αλλα ειχα και την απορια πως βγηκανε ετσι!:confused: προφανως καποιοι προγονοι τους κατι τετοιο θα ηταν .χαιρομαι που βρισκω επιτελους χρονο να σας γνωρισω :ο):rolleyes:
Καλώς ήρθες!!! Θα περάσουμε πολύ ωραία αν έρθεις κι εσύ στην παρέα μας. Βάλε μερικές φωτο των μικρών σου να τα δούμε!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back