Birman-maniacs

Ειναι μια ειδικη τροφη της royal για τα εντερικα προβληματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι μια ειδικη τροφη της royal για τα εντερικα προβληματα.
A....ναι... έχει ολόκληρη σειρά η Royal Vet σωστά!
Κι εμένα η Βάσια μου έχει πάρει την growth της Vet και δίνω στη μικρή... αλλά δεν ξέρω τι διαφορά έχει απ'τη κανονική kitten...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιχνιδάκια στο γατόδεντρο!
CIMG1784.JPG
Καλημερα!!!!!!!!!!! τι γλυκιες και ομορφες φωτογραφιες... :up::up:

Καλημέρα Αντα! :)
Ελα την άλλη εβδομάδα να τις δεις live!;)

Δεν περασε ουτε μια εβδομαδα και ειδατε οτι τα βρηκαν?? :) εξαλλου δεν εχουν τιποτα να μοιρασουν...που πολλες φορες η εξασφαλιση τροφης ειναι αιτια τσακωμου, αλλα μεσα στο σπιτι, ολα να ειναι καλοταισμενα και μες τα φρου φρου και τα αρωματα τι να εχουν να μοιραστουν?? ;)

Δεν περασε ουτε μια εβδομαδα και ειδατε οτι τα βρηκαν?? :) εξαλλου δεν εχουν τιποτα να μοιρασουν...που πολλες φορες η εξασφαλιση τροφης ειναι αιτια τσακωμου, αλλα μεσα στο σπιτι, ολα να ειναι καλοταισμενα και μες τα φρου φρου και τα αρωματα τι να εχουν να μοιραστουν?? ;)
Σωστά! Πάντως ο Μορφέας την έχει μάθει να τον σέβεται...όταν η μικρή περνάει τα όρια;)
Αυτό για να είμαι ειλικρινής το περίμενα απ΄τη Καλυψώ κι όχι απ΄το Μορφέα...

Αντούλα το σκέφτομαι για τη συσκευή με τις δόσεις του φαγητού...
Την άλλη βδομάδα που θα πάω Σόφια ίσως μου χρησιμεύσει...αλλά θα χωράει η θηκούλα αρκετό φαγητό για 3?
Κι αν ο Μορφέας τρώει πολύ και δεν μένει για τις άλλες? :hmm:
και τι τροφή να τους βάλω? Σκεφτόμουν μήπως έβρισκα κάποιον να έρχεται να τους βάζει τροφή και για τη τουαλέτα...θα δω... άσε μη μου το πάρεις...Ευχαριστώ πάντως :)

να κανονίσουμε να πάμε και στο wood house! Ή να πας με τη μητέρα σου!
Ειναι τέλειο κατά τη γνώμη μου!:up:

Για πόσες μέρες θα πας Βουλγαρια? θα συμμετάσχεις και εσυ στην έκθεση?:)

να κανονίσουμε να πάμε και στο wood house! Ή να πας με τη μητέρα σου!
Ειναι τέλειο κατά τη γνώμη μου!:up:
Εκτος απο μικροέπιπλα μηπως ειχε και χαλια?? :hmm::hmm:

Αυτο το κατάστημα δεν εχει και κανενα σιτε να χαζεψω.....:(

Νομιζω ότι η κτηνιατρικη σειρα ειναι καπως καλυτερη απο την εμπορικη.Εμεις τρωγαμε την weaning και εδω και δυο μηνες περασα τη Μοιρα στη growth.Παντα απο την κτηνιατρικη σειρα παιρνω,μονο οταν δε βρισκω παιρνω απο την εμπορικη της royal.

Εκτος απο μικροέπιπλα μηπως ειχε και χαλια?? :hmm::hmm:
νομίζω πως όχι...
Αυτο το κατάστημα δεν εχει και κανενα σιτε να χαζεψω.....:(
έψαξα κι εγώ στο Internet... αλλά όλο για ξύλινα σπιτάκια έβρισκα sites...Λογικό ε? Wood house!:lol:

Αντε Πλησιαζουν οι μερες για την εκθεση!Πως αισθανεσαι Γιουλη;

Aπο το Wood House έχω πάρει το ξύλινο ζωγραφισμένο τραπέζι στο σαλόνι;)

Αντε Πλησιαζουν οι μερες για την εκθεση!Πως αισθανεσαι Γιουλη;
Με μια μόνιμη διάθεση για ταξείδι...:)
Μου αρέσει πολύ να ταξειδεύω...η μητέρα μου μου έλεγε πάντα ότι όταν γεννηθηκα πίσω μετά από μένα βγήκε και μια βαλίτσα! :lol:
Για το συγκεκριμένο έχω μεγάλη περιέργεια να δω μια έκθεση γάτας στο εξωτερικό... δεν θα έχει όμως Βιρμανικές:(...τουλάχιστον από τα εκτροφεία που διάβασα... ίσως να έχει από ιδιώτες...δεν πειράζει... θα έχει πολλές πολλές άλλες... και θα έχει και πολλές εταιρίες με αξεσουαρ...
Το καλό είναι ότι δεν θα πάω με γάτα και θα χαζολογώ με τις ώρες...

Aπο το Wood House έχω πάρει το ξύλινο ζωγραφισμένο τραπέζι στο σαλόνι;)
Το οποιο οφειλω να σου πω οτι ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο....:up::up::up:

Το οποιο οφειλω να σου πω οτι ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο....:up::up::up:
σ'ευχαριστώ...είναι το στυλ που λατρεύω:inlove:

Με μια μόνιμη διάθεση για ταξείδι...:)
Μου αρέσει πολύ να ταξειδεύω...η μητέρα μου μου έλεγε πάντα ότι όταν γεννηθηκα πίσω μετά από μένα βγήκε και μια βαλίτσα! :lol:
Για το συγκεκριμένο έχω μεγάλη περιέργεια να δω μια έκθεση γάτας στο εξωτερικό... δεν θα έχει όμως Βιρμανικές:(...τουλάχιστον από τα εκτροφεία που διάβασα... ίσως να έχει από ιδιώτες...δεν πειράζει... θα έχει πολλές πολλές άλλες... και θα έχει και πολλές εταιρίες με αξεσουαρ...
Το καλό είναι ότι δεν θα πάω με γάτα και θα χαζολογώ με τις ώρες...
Θα περάσεις πολυ ωραια λοιπον...:) δυστυχως στις εκθεσεις δεν σε αφηνουν να ζουλας!! :/: αλλα εχουν το δικιο τους οι ιδιοκτητες. Δεν θα ξεχασω σε μια τετοια εκθεση που πηγα, που τον πρωταθλητη τον περσικων τον ειχαν καπως σε ενα γυαλινο κλουβι γιατι φοβοντουσαν μην κολλησει μικροβια και αλλα:hmm::hmm:

Θα περάσεις πολυ ωραια λοιπον...:) δυστυχως στις εκθεσεις δεν σε αφηνουν να ζουλας!! :/: αλλα εχουν το δικιο τους οι ιδιοκτητες. Δεν θα ξεχασω σε μια τετοια εκθεση που πηγα, που τον πρωταθλητη τον περσικων τον ειχαν καπως σε ενα γυαλινο κλουβι γιατι φοβοντουσαν μην κολλησει μικροβια και αλλα:hmm::hmm:
ακου να δεις...:blink::lol:

εσύ πώς είσαι? ξεπρήστηκε εντελώς το ποδαράκι?:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back