Birman-maniacs

ακου να δεις...:blink::lol:
Λες οτι τον ειχαν σε εκθεση για το μουσειο....και το τζαμι ειχε γεμισει δαχτυλακια.......και αυτο απο τη μια λεω εχουν δικιο, γιατι ηταν και παιδακια που ως γνωστον δεν ειναι και τοσο προσεχτικα με τα ζωα....φυλαγε το ζωο να το εχεις ολοκληρο και οχι μαδισμενο :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσύ πώς είσαι? ξεπρήστηκε εντελώς το ποδαράκι?:(
Ναι ειναι οκ...ειναι ακομη λιγο ''ακαμπτο'' στον αστραγαλο αλλα δεν θα παω και σε αγωνες τρεξιματος.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν γραφω λιγο κουλα..ειναι επειδη κανω μια μεταφραση και εχω σταμπουληξει το μυαλο μου αναμεσα σε τρεις γλωσσες!!!!!!!! :P

Πολυ ωραια θα ειναι Γιουλη.Θα εχει και ρωσσακια που ειναι η αδυναμια μου;

Shaun-Blinking-Flock-Small.gif

Βασάκο!!
Αφιερωμένο!!:)

Κατι εγινε με τη λιστα.....:hmm:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Βιρμανάκια!!!
καλημέρα,δεν τρωει μαρι το γατί, τρώει....:)Αναστασία κουκλιά τα μωρα σου αλλά η Νάλα είναι όλα τα λεφτά....:redface:
Ευχαριστούμε πολύ!:)

την έβαλα την υπογραφη!;)πιάσαμε σε φωτο τον μικρο που έκανε τις τουρτίτσες του...ειχα ανοιξει για να καθαρισω και αμεσως πήγε στα καθαρα, τσουπ το κινητο του μπαμπα...το απογευμα θα σας βαλω να γελασετε...αν δεν σας αηδιάζει..:D
Τέλεια η υπογραφή!! Ναι βρε βάλε τον γιατί να αηδιάσουμε??

Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά...
Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της:)
Εμ τι νόμιζες ??? Ο Μορφέας είναι πολύ κύριος και δεν θα παραδώσει έτσι ΄εύκολα τα σκήπτρα στους καινούργιους!!!Τι φαντάστηκε η κυρία Σεμέλη πως μπορεί να αλωνίζει έτσι??Απο τους χαμηλών τόνων να περιμένεις τέτοια αντιμετώπιση. Ασε που εχουν βρε παιδί μου έναν τρομερό τρόπο να αντιλαμβάνονται την ιεραρχια μεταξύ τους!!!
Και η Καλυψούλα σου πάντως κυρία και πολύ μαμά!!!:D
:D

Καλημερα χνουδοτοι γαντοφορεμενοι!
Βασια αυτο μου κανει εντυπωση και στον Σειριο,αφηνει τη Μοιρα να τρωει πρωτη.Λες να καταλαβαινουν οτι ειναι πιο μικρα;
Και ο Τίμυ πάντα αυτό κάνει. Παρόλο που είναι στριγγλάκος, στο θέμα του φαγητού υποχωρει πάντα κ δεν θυμώνει το μωράκι μου. Είναι ικανος να μείνει νηστικός για να φάνε οι άλλοι!!:redface:

Το Ιωνάκι σε χαιρετούσε από τη Γερμανία:)

075.jpg
Τι τέλεια φωτογραφία!!!Τι τρυφερή!:D

Κατι εγινε με τη λιστα.....:hmm:
την έσβησα γιατί ήταν μακρουλή και φοβήθηκα ότι θα σας κουράσει...κάτσε να βάλω το site να τη δείτε από εκεί...

την έσβησα γιατί ήταν μακρουλή και φοβήθηκα ότι θα σας κουράσει...κάτσε να βάλω το site να τη δείτε από εκεί...
Να΄το site της διοργανώτριας στη Σόφια με τους συμμετέχοντες εκτροφείς!
https://www.nffe-bg.com/catteries-bg.html

Ειναι απο μια σειρα αυτα τα προβατακια,λεγεται Shawn the sheep.

Να΄το site της διοργανώτριας στη Σόφια με τους συμμετέχοντες εκτροφείς!
https://www.nffe-bg.com/catteries-bg.html
Δεν εχει ρωσσικα,αλλα θα ηθελα πολυ να δω τα Bengal!:D

Ειναι απο μια σειρα αυτα τα προβατακια,λεγεται Shawn the sheep.
Σοβαρά?? Έχουν πολύ πλάκα!:up:
Δεν εχει ρωσσικα,αλλα θα ηθελα πολυ να δω τα Bengal!:D
Ναι...δεν έχει μεγάλη ποικιλία... ελπιζω να έχει από ιδιώτες...:hmm:
Εγώ θέλω να δω τις Νορβηγικές και Σιβηρικές...:)

Ναι,εχουν πλακα τα επεισοδια,τα εχω κατεβασει.

Δεν σου ειπα Γιουλη ποσο αρεσει στη Πισου να κοιμαται στη σκηνουλα της Proplan...μηπως να της παρω κανενα κρεβατακι κλειστο? :hmm:νομιζω οτι νιωθει ασφαλης εκει γι'αυτο της αρεσει.

Αντα να δοκιμασεις μια φωλιτσα τίπι.Εγω θα παρω μια για να κανει φωλιτσα η Μόιρα,τους πήρα μία ημισκεπαστη και ξετρελάθηκαν!

Αντα να δοκιμασεις μια φωλιτσα τίπι.Εγω θα παρω μια για να κανει φωλιτσα η Μόιρα,τους πήρα μία ημισκεπαστη και ξετρελάθηκαν!
Τι ειναι η φωλιτσα τιπι? μηπως θες να πεις σπιτι? :hmm:

Οχι καλε!:lol:Σαν τις ινδιανικες σκηνες,λεγονται τίπι.Σαν πυραμιδες με ανοιγμα μπροστα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back