Birman-maniacs

καλημέρα σας!εμεις εδω ρίχνουμε κάποιες φαπιτσες και δεν ξέρω τι συμβαίνει, ειναι καλο ή κακο?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!

Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα??:P

CIMG1839.JPG

CIMG1840.JPG

Καλημερα σε ολους. Γιουλη, πολυ ομορφες φωτογραφιες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1131.jpg
αυτο πάντως δεν το περιμενα:)με λίγη ξινισμένη μούρη αλλα τον δεχτηκε δίπλα της!:up:
Βάσιααα! Καλησπέρα. Τι τέλεια που είναι κ τα δυο τους! Τον δέχτηκε μια χαρά για να είναι κ δίπλα δίπλα! Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου! Τέλεια είναι!:D

Καλημέρα!!

Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα??:P

CIMG1839.JPG

CIMG1840.JPG
Τι ομορφιά είναι αυτή Γιούλη!!! Το Σεμελιώ ξετσούπωσε!!! Φίλησε μου την στα μουστάκια!:lol:

Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη!:lol::lol::lol:
Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο!:happy:

Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!:blink:(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!:lol:)
δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας!:mpliaks:
Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης:lol: και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος!:mpliaks:
Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι!:up:
Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!:)(μη μου κρυώσει το μωρό μου!:()

Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα!:D
Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά!:P :lol::lol::lol:

Εσείς τι νέα;:hmm:

Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη!:lol::lol::lol:
Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο!:happy:

Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!:blink:(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!:lol:)
δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας!:mpliaks:
Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης:lol: και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος!:mpliaks:
Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι!:up:
Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!:)(μη μου κρυώσει το μωρό μου!:()

Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα!:D
Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά!:P :lol::lol::lol:

Εσείς τι νέα;:hmm:
Να γιατί τον λέω Έλβις!:happy:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!;))

Συνημμένα

• ELBIS.jpg
    ELBIS.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 15
κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι!:)

Καλησπέρα!

Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέα:/:από αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε:P

Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος!

Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε??:up:

CIMG1835.JPG

οι φιλεναδούλες κάνουν camping:P

CIMG1799.JPG

o "αρχηγός" του σπιτιού:P

CIMG1825.JPG

CIMG1831.JPG

CIMG1792.JPG

o "αρχηγός" του σπιτιού:P

CIMG1825.JPG
Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου!:D

Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!!
Θα μας στείλεις είπαμε!!!:)
:):)

Kαλημέρα! :)
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής:
η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη:P
Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή...:lol:

Kαλημέρα! :)
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής:
η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη:P
Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή...:lol:
Καλημέρα!!!
Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου!
Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα:up:

Καλημέρα!!!
Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου!
Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα:up:

Καλημέρα!!
Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα...:)

Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα?

Καλημερα!
Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει...
Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο!

Καλημερα!
Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει...
Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο!
Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? ;)έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι!:)

Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back