Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Η Βάσια13859: #31.021 09-11-08 10:37 καλημέρα σας!εμεις εδω ρίχνουμε κάποιες φαπιτσες και δεν ξέρω τι συμβαίνει, ειναι καλο ή κακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #31.022 09-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Γιουλη, πολυ ομορφες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #31.023 09-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο πάντως δεν το περιμεναμε λίγη ξινισμένη μούρη αλλα τον δεχτηκε δίπλα της! Click για ανάπτυξη... Βάσιααα! Καλησπέρα. Τι τέλεια που είναι κ τα δυο τους! Τον δέχτηκε μια χαρά για να είναι κ δίπλα δίπλα! Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου! Τέλεια είναι! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιά είναι αυτή Γιούλη!!! Το Σεμελιώ ξετσούπωσε!!! Φίλησε μου την στα μουστάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η bunny έγραψε: #31.024 09-11-08 16:26 Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #31.025 09-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου πονηρόφατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #31.026 09-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Click για ανάπτυξη... Να γιατί τον λέω Έλβις! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ELBIS.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #31.027 09-11-08 17:20 κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σας!εμεις εδω ρίχνουμε κάποιες φαπιτσες και δεν ξέρω τι συμβαίνει, ειναι καλο ή κακο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Ο EL GATO έγραψε: #31.022 09-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Γιουλη, πολυ ομορφες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #31.023 09-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο πάντως δεν το περιμεναμε λίγη ξινισμένη μούρη αλλα τον δεχτηκε δίπλα της! Click για ανάπτυξη... Βάσιααα! Καλησπέρα. Τι τέλεια που είναι κ τα δυο τους! Τον δέχτηκε μια χαρά για να είναι κ δίπλα δίπλα! Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου! Τέλεια είναι! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιά είναι αυτή Γιούλη!!! Το Σεμελιώ ξετσούπωσε!!! Φίλησε μου την στα μουστάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η bunny έγραψε: #31.024 09-11-08 16:26 Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #31.025 09-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου πονηρόφατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #31.026 09-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Click για ανάπτυξη... Να γιατί τον λέω Έλβις! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ELBIS.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #31.027 09-11-08 17:20 κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Γιουλη, πολυ ομορφες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #31.023 09-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο πάντως δεν το περιμεναμε λίγη ξινισμένη μούρη αλλα τον δεχτηκε δίπλα της! Click για ανάπτυξη... Βάσιααα! Καλησπέρα. Τι τέλεια που είναι κ τα δυο τους! Τον δέχτηκε μια χαρά για να είναι κ δίπλα δίπλα! Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου! Τέλεια είναι! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιά είναι αυτή Γιούλη!!! Το Σεμελιώ ξετσούπωσε!!! Φίλησε μου την στα μουστάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η bunny έγραψε: #31.024 09-11-08 16:26 Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #31.025 09-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου πονηρόφατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #31.026 09-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Click για ανάπτυξη... Να γιατί τον λέω Έλβις! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ELBIS.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #31.027 09-11-08 17:20 κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο πάντως δεν το περιμεναμε λίγη ξινισμένη μούρη αλλα τον δεχτηκε δίπλα της! Click για ανάπτυξη... Βάσιααα! Καλησπέρα. Τι τέλεια που είναι κ τα δυο τους! Τον δέχτηκε μια χαρά για να είναι κ δίπλα δίπλα! Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου! Τέλεια είναι! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιά είναι αυτή Γιούλη!!! Το Σεμελιώ ξετσούπωσε!!! Φίλησε μου την στα μουστάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:26 Η bunny έγραψε: #31.024 09-11-08 16:26 Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #31.025 09-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου πονηρόφατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #31.026 09-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Click για ανάπτυξη... Να γιατί τον λέω Έλβις! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ELBIS.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #31.027 09-11-08 17:20 κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #31.025 09-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου πονηρόφατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #31.026 09-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Click για ανάπτυξη... Να γιατί τον λέω Έλβις! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ELBIS.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #31.027 09-11-08 17:20 κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Παλι στο Mycat πρωι πρωί μαμα?? Click για ανάπτυξη... Γλυκιά μου πονηρόφατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #31.026 09-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Click για ανάπτυξη... Να γιατί τον λέω Έλβις! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ELBIS.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #31.027 09-11-08 17:20 κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ πλάκα έχει η Σεμέλη! Βάσια σε λίγο δε θα ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο! Λοιπόν παιδιά χθες έκανα τον Έλβις μπάνιο!(ε,βρομάει λίγο,τι να τον κάνω!) δεν αρέσει καθόλου και στου 2 μας! Στον Έλβις δεν αρέσει για τί γίνεται μούσκεμα και σε μένα δεν αρέσει γιατί με κάνει μούσκεμα επίσης και γιατί μετά μοιάζει με ποντίκι έτσι βρεγμένος! Μετά ακολουθεί η πετσέτα και ύστερα το αγαπημένο του:το πιστολάκι! Αφού στεγνώσει, τον αφήνω να κοιμηθεί μέσα!(μη μου κρυώσει το μωρό μου!) Και το επόμενο πρωί,πρασινάδα,μπισκότα,φυστικοβούτυρο και πορτοκαλάδα! Έτσι ξεχνάει τα χθεσινοβραδινά! Εσείς τι νέα; Click για ανάπτυξη... Να γιατί τον λέω Έλβις! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Sorry για το backround,αλλά εκείνο το πεζούλι είναι το μόνο μέρος που κάθεται ακίνητος!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #31.027 09-11-08 17:20 κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κουκλος ο Ελβις μικρούλα μου!μπραβο του αρέσει και το πιστολάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.028 09-11-08 18:42 Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.029 09-11-08 18:48 οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι φιλεναδούλες κάνουν camping Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.030 09-11-08 18:53 o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
o "αρχηγός" του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 18:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.031 09-11-08 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #31.032 10-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o "αρχηγός" του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ρε Γιουλη θα μας ξεράνεις με τις φωτο που βάζεις!!! Τι τέλειος γάτος είναι ο Μορφέας! Τι ανθρώπινο βλέμμα εχει βρε!!!Είναι κ η αδυναμία μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι μωρό είναι αυτό με αυτές τις βιολετί ματάρες Γιούλη!!!!! Θα μας στείλεις είπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.033 10-11-08 09:12 Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #31.034 10-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: η Καλυψώ και η Σεμέλη τρέχουν παίζουν και χοροπηδάνε και ο Μορφέας προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη Μαλώνει καμιά φορά τη μικρή ή την τρομάζει με τις αγαρμποσύνες του κι αυτή του κάνει χχχχχχχ....μετά όμως η ψυχούλα (η Σεμέλη) τα ξεχνάει και φτου κι απ΄την αρχή... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.035 10-11-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα!!! Τι όμορφα νέα Γιουλη μου! Εχω εντυπωσιαστεί απο τον υπέροχο κ καλοσυνάτο χαρακτήρα της Καλυψουλας σου! Μπράβο που τα έχουν βρει τα μωράκια σου τόσο σύντομα!! Φιλησέ μου τα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.036 10-11-08 09:36 Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτι άσχετο...έβγαλα μοσχάρι να ξεπαγώσω...αλλά δεν έχω αποφασίσει πώς να το κάνω...καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #31.037 10-11-08 10:21 Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.038 10-11-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι ωραια νεα,τα βρηκαν τα κοριτσια!Θα πεσει και το καστρο Μορφεας,που θα παει... Γιουλη κοκκινιστο να το κανεις,με μπόλικη κανελλα και γαρυφαλλο! Click για ανάπτυξη... Α...ωραία ιδέα!! Ανατολίτισσα κι εσύ στη κουζίνα ε? έτσι θα το κάνω...και θα φτιάξω και ρύζι μπασμάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #31.039 10-11-08 10:57 Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1550 1551 1552 1553 1554 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1552 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.040 10-11-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η καταγωγη αγαπητη,η καταγωγη... Click για ανάπτυξη... Πολίτισα ή Μικρασιάτισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.