Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Αντα έγραψε: #31.061 10-11-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ δεν πειράζει θα είναι τα γατάκια της εκεί... Click για ανάπτυξη... Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.062 10-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #31.063 10-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και στα γατονόματα ε?? Τα ματωμένα χώματα τα βλέπεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #31.064 10-11-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σμυρνια...η προγιαγια κι ο παππους μου.Ο προπαππος μου ηταν Μανιατης.Ο μπαμπας Πηλιορειτης...Μπορεις να φανταστεις τι εχω βγει! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά συνδιασμός!! Εγώ αλατσατιανή από τους παππούδες - γονείς της μητέρας...Τα Αλάτσατα δίπλα στο Τσεσμέ απέναντι απ'τη Χιο...γι'αυτό και το σπίτι μας έχει μονίμως επισκέπτες, τραπέζια κλπ...η μάνα γνήσια Μικρασιάτισα(κι η κόρη μια απ'τα ίδια) Click για ανάπτυξη... Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.065 10-11-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Click για ανάπτυξη... Εχω μείνει άφωνη! Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου! Μονο ντοκιμαντέρ στο σκαι κι αυτά μόνο του bbc...και το 50-50 πέρσι...(οι κυριες Birmaniacs με κοροιδεύουν που δεν έχω ιδέα απ'τα έργα που βλέπουν...) Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε...δεν το ξαναείδα... αλλά το βιβλίο το λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.066 10-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Click για ανάπτυξη... Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #31.067 10-11-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ δεν πειράζει θα είναι τα γατάκια της εκεί... Click για ανάπτυξη... Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.062 10-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #31.063 10-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και στα γατονόματα ε?? Τα ματωμένα χώματα τα βλέπεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #31.064 10-11-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σμυρνια...η προγιαγια κι ο παππους μου.Ο προπαππος μου ηταν Μανιατης.Ο μπαμπας Πηλιορειτης...Μπορεις να φανταστεις τι εχω βγει! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά συνδιασμός!! Εγώ αλατσατιανή από τους παππούδες - γονείς της μητέρας...Τα Αλάτσατα δίπλα στο Τσεσμέ απέναντι απ'τη Χιο...γι'αυτό και το σπίτι μας έχει μονίμως επισκέπτες, τραπέζια κλπ...η μάνα γνήσια Μικρασιάτισα(κι η κόρη μια απ'τα ίδια) Click για ανάπτυξη... Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.065 10-11-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Click για ανάπτυξη... Εχω μείνει άφωνη! Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου! Μονο ντοκιμαντέρ στο σκαι κι αυτά μόνο του bbc...και το 50-50 πέρσι...(οι κυριες Birmaniacs με κοροιδεύουν που δεν έχω ιδέα απ'τα έργα που βλέπουν...) Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε...δεν το ξαναείδα... αλλά το βιβλίο το λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.066 10-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Click για ανάπτυξη... Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #31.067 10-11-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #31.063 10-11-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και στα γατονόματα ε?? Τα ματωμένα χώματα τα βλέπεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #31.064 10-11-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σμυρνια...η προγιαγια κι ο παππους μου.Ο προπαππος μου ηταν Μανιατης.Ο μπαμπας Πηλιορειτης...Μπορεις να φανταστεις τι εχω βγει! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά συνδιασμός!! Εγώ αλατσατιανή από τους παππούδες - γονείς της μητέρας...Τα Αλάτσατα δίπλα στο Τσεσμέ απέναντι απ'τη Χιο...γι'αυτό και το σπίτι μας έχει μονίμως επισκέπτες, τραπέζια κλπ...η μάνα γνήσια Μικρασιάτισα(κι η κόρη μια απ'τα ίδια) Click για ανάπτυξη... Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.065 10-11-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Click για ανάπτυξη... Εχω μείνει άφωνη! Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου! Μονο ντοκιμαντέρ στο σκαι κι αυτά μόνο του bbc...και το 50-50 πέρσι...(οι κυριες Birmaniacs με κοροιδεύουν που δεν έχω ιδέα απ'τα έργα που βλέπουν...) Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε...δεν το ξαναείδα... αλλά το βιβλίο το λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.066 10-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Click για ανάπτυξη... Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #31.067 10-11-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και στα γατονόματα ε?? Τα ματωμένα χώματα τα βλέπεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #31.064 10-11-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σμυρνια...η προγιαγια κι ο παππους μου.Ο προπαππος μου ηταν Μανιατης.Ο μπαμπας Πηλιορειτης...Μπορεις να φανταστεις τι εχω βγει! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά συνδιασμός!! Εγώ αλατσατιανή από τους παππούδες - γονείς της μητέρας...Τα Αλάτσατα δίπλα στο Τσεσμέ απέναντι απ'τη Χιο...γι'αυτό και το σπίτι μας έχει μονίμως επισκέπτες, τραπέζια κλπ...η μάνα γνήσια Μικρασιάτισα(κι η κόρη μια απ'τα ίδια) Click για ανάπτυξη... Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.065 10-11-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Click για ανάπτυξη... Εχω μείνει άφωνη! Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου! Μονο ντοκιμαντέρ στο σκαι κι αυτά μόνο του bbc...και το 50-50 πέρσι...(οι κυριες Birmaniacs με κοροιδεύουν που δεν έχω ιδέα απ'τα έργα που βλέπουν...) Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε...δεν το ξαναείδα... αλλά το βιβλίο το λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.066 10-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Click για ανάπτυξη... Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #31.067 10-11-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σμυρνια...η προγιαγια κι ο παππους μου.Ο προπαππος μου ηταν Μανιατης.Ο μπαμπας Πηλιορειτης...Μπορεις να φανταστεις τι εχω βγει! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά συνδιασμός!! Εγώ αλατσατιανή από τους παππούδες - γονείς της μητέρας...Τα Αλάτσατα δίπλα στο Τσεσμέ απέναντι απ'τη Χιο...γι'αυτό και το σπίτι μας έχει μονίμως επισκέπτες, τραπέζια κλπ...η μάνα γνήσια Μικρασιάτισα(κι η κόρη μια απ'τα ίδια) Click για ανάπτυξη... Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.065 10-11-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Click για ανάπτυξη... Εχω μείνει άφωνη! Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου! Μονο ντοκιμαντέρ στο σκαι κι αυτά μόνο του bbc...και το 50-50 πέρσι...(οι κυριες Birmaniacs με κοροιδεύουν που δεν έχω ιδέα απ'τα έργα που βλέπουν...) Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε...δεν το ξαναείδα... αλλά το βιβλίο το λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.066 10-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Click για ανάπτυξη... Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #31.067 10-11-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο. Click για ανάπτυξη... Εχω μείνει άφωνη! Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου! Μονο ντοκιμαντέρ στο σκαι κι αυτά μόνο του bbc...και το 50-50 πέρσι...(οι κυριες Birmaniacs με κοροιδεύουν που δεν έχω ιδέα απ'τα έργα που βλέπουν...) Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε...δεν το ξαναείδα... αλλά το βιβλίο το λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.066 10-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Click για ανάπτυξη... Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #31.067 10-11-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου! Click για ανάπτυξη... Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #31.067 10-11-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? Click για ανάπτυξη... Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.068 10-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει... Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η katerina10: #31.069 10-11-08 12:09 Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.070 10-11-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..??? Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? Αντε...παν τα Ελληνικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #31.071 10-11-08 13:12 Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.072 10-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! Click για ανάπτυξη... Nαι μωρέ πλάκα έχει! Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #31.073 10-11-08 13:17 Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.074 10-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #31.075 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.076 10-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.077 10-11-08 13:49 Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #31.078 10-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #31.079 10-11-08 13:58 Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1552 1553 1554 1555 1556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.080 10-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.