Birman-maniacs

Καλέ δεν πειράζει θα είναι τα γατάκια της εκεί...:lol::lol::lol::lol::D:P
Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? :hmm::hmm:ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τι θα κανουμε? θα σκαρφαλωσουμε απο το μπαλκονι? :hmm::hmm:ή θα αναρριχηθω απο το δεντρο? :lol:
:lol::lol::up::up::lol::lol:
ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και στα γατονόματα ε??;)
Τα ματωμένα χώματα τα βλέπεις? :)
Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο.;)

Καλημέρα!!
Πάντως το Μορφέα ακόμα μόνο του δεν τον εμπιστεύομαι...και όταν λείπω η μικρή μένει μόνη της...ευτυχώς δεν παραπονιέται καθόλου.. δεν είναι καθόλου γκρινιάρα...έχει μια απαλή φωνίτσα όλο νάζι...γενικά είναι ήσυχη γατούλα, τρυφερή και αγαπησιάρα...:)

Σμυρνια...η προγιαγια κι ο παππους μου.Ο προπαππος μου ηταν Μανιατης.Ο μπαμπας Πηλιορειτης...Μπορεις να φανταστεις τι εχω βγει!:lol:
Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε:D

Μια χαρά συνδιασμός!! :up:
Εγώ αλατσατιανή από τους παππούδες - γονείς της μητέρας...Τα Αλάτσατα δίπλα στο Τσεσμέ απέναντι απ'τη Χιο...γι'αυτό και το σπίτι μας έχει μονίμως επισκέπτες, τραπέζια κλπ...η μάνα γνήσια Μικρασιάτισα:)(κι η κόρη μια απ'τα ίδια:P):lol:
Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! :up::up:Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου!

Οχι,το ειδα την πρωτη φορα και δε μου πολυαρεσε...Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι σπανια ανοιγω την τηλεοραση,μονο για καμια ταινια ή για Φιλαρακια το Σαββατοκυριακο.;)
Εχω μείνει άφωνη! :blink:
Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου! Μονο ντοκιμαντέρ στο σκαι κι αυτά μόνο του bbc...και το 50-50 πέρσι...(οι κυριες Birmaniacs με κοροιδεύουν που δεν έχω ιδέα απ'τα έργα που βλέπουν...:P)
Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε...δεν το ξαναείδα... αλλά το βιβλίο το λάτρεψα...

Δεν το πιστεύω συμπεθέρα!!! Κι εμένα η γιαγιά μου Σμυρνιά. Κι ο παππούς από το Αϊδίνι της Μ. Ασίας. Κι η άλλη μου γιαγιά είχε μάνα από Κεφαλονιά και πατέρα Ιταλό!!! Εγώ πάντως αισθάνομαι Σμυρνιά δεν ξέρω... και λίγο τρελάρα ... Καταλαβαίνεις τώρα από πού προέρχεται η τόση τρελάρα μου!!! χε χε χε:D

Εεε αγαπητή μου φιλενάδα!! Γι αυτό ταιριάζουμε τόσο... Το ψυχανεμισθήκαμε απ΄την αρχή ότι ταιριάζουμε! :up::up:Κι οπως ανέφερα κ πιο πάνω ... το δείχνω γενικώς ότι είμαι κ λίγο λωλή που έλεγε κι η γιαγιά μου!
Πω...πω... πανέμορφο μέρος απ΄τις περιγραφές του "Μέσα στις Φλόγες"...δηλ. το ξέρω...

Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει...:lol:
:lol::lol::up::up::lol::lol:
ελα μωρέ μην αγχώνεστε, στο σπίτι θα είμαι:P
Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!!:D:lol::P

Που είναι η Πίσου ΟΕΟ??????Θα έκανε τα γλυκά μάτια στον Μορφέα θα της άνοιγε από το παραθυρο και έτσι η μικρή σου θα μας άνοιγε την προτούλα να μπούμε να κλέψουμε ότι γατί έχει...:lol:

Ναι καλέ έχω συνεννοηθεί εγώ σε άλλο νήμα!!!:D:lol::P
:lol::lol:
Παιδιά αυτό το ΟΕΟ που λένε πολλοί τι σημαίνει??? :hmm:

Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..???:confused:

Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!!:lol:

Εμένα το επώνυμο μου είναι από ένα χωριοδάκι εκεί κόντα στην Μ.Ασία....Όλοι από εκεί είμαστε..???:confused:

Οεο=επιφώνημα ερωτηματικού!!!:lol:
Μαλιστα:hmm:... και βγαίνει από εκείνη τη χαζοδιαφήμιση? :P:P
Αντε...παν τα Ελληνικά μας:mad::P:lol::lol:

Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! :up:

Δεν θα αρχισει και ο μικρος συντομα να μιλαει ''αλλη'' γλωσσα? θα δεις τοτε που δεν θα καταλαβαινεις τιποτα....καλα στο λυκειο ειδικα ειχαμε βρει και φρασεις μεσα στην παρεα, ηταν τελεια σαν δικια μας διαλεκτο!! :up:
:lol:Nαι μωρέ πλάκα έχει! :P:lol:
Αλλά άλλο στη νεανική παρέα κι άλλο να λανσάρει η διαφήμιση την ιδέα του καθενός άσχετου...:P

Εμένα μου αρεσει το ΟΕΟ....... που ειναι το Μορφεακι ? οεο??? :lol::lol:

Καλα θα πεσει τρελο ζουμπηγμα στο προσεχες μελλον των χνουδωτων σου!!!!!!:lol::lol:
Κανένα πρόβλημα!! Ζουπήξτε ελεύθερα! :up:
Μωρέ φοβάμαι το Μορφέα μη μου προσγειωθεί με τα 500 κιλά του πάνω στη μικρή και μου τη ζουπήξει...:/::lol:πολύ άγαρμπος....ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου... γι'αυτό και η κακομοίρα θα μπαγλαρωθεί το Σ/Κ...:(

Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη...
Ακούστε αιτήματα!
Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά)

1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα:blink:
2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία :blink:
3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή :blink:
4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο
5. Ελλιπής καθαριότητα

Σχολιάστε ελεύθερα:lol::lol:

Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη...
Ακούστε αιτήματα!
Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά)

1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα:blink:
2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία :blink:
3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή :blink:
4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο
5. Ελλιπής καθαριότητα

Σχολιάστε ελεύθερα:lol::lol:
xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους...
6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ
7. Σαπουνι χεριων Palmolive
8. Πετσετα χεριων
9. Χωρος καπνισματος
10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...:lol::lol:

Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια....:down:

xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους...
6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ
7. Σαπουνι χεριων Palmolive
8. Πετσετα χεριων
9. Χωρος καπνισματος
10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
ρε συ Άντα... κατουρήθηκα:redface::lol::lol::lol:

εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! :P:down::down::P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back