Birman-maniacs

11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές
12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα
13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας
14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω
15.Υποχρεωτικά σκονάκια
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... :lol:

Φτιάξανε και 3 πανό...

1. Καλά Χριστούγεννα
2. Καλό Πάσχα
3. Καλό Καλοκαίρι

Μωρέ θέλουν βρεγμένη σανίδα:mad::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι καλέ!:lol:
Μουσικοί και σύζυγοι είναι!;)
αντε τώρα να το καταλάβω εγώ αυτό:P:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τα δικά σου Χρτιστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... :lol:

Φτιάξανε και 3 πανό...

1. Καλά Χριστούγεννα
2. Καλό Πάσχα
3. Καλό Καλοκαίρι

Να ενα καλο επιχειρημα..οχι βια στο σπιτι!!! :lol::lol::lol::lol:

Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν :up::up:
Α... ωραία:up:

Κυκλοφορουν και οπλοφορουν? ειναι τιποτα σαν το amber alert? ε????? :lol::lol:

Αφηστε παιδια,κι εμεις που τα βλεπουμε ολη μερα στο σχολειο,δεν ξερετε τι κανουν και τι λενε...Δε λεω οτι ειναι ολα τα παιδια ιδια,αλλα δεν υπαρχει κανενας τροπος να αντιμετωπισει ο καθηγητης την κατασταση.Φετος μας ηρθε μια εγκυκλιος που λεει οτι πρεπει να μειωθουν οι ωριαιες και σταδιακα απο την επομενη χρονια ισως απαγορευτουν.:(

Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια....:hmm:

Αυτά τους λένε.. αλλά εκείνα σκέφονται το τώρα κι όχι το αργότερα...:mad:που θα τα πλακώσουν στην ύλη για να τη βγάλουν....και καλά θα τους κάνουν φυσικά!
Μμμμμμμμ!:P
Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια....:down:
Ωωωωωωωωωωωω!:blink: :lol::lol:
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! :lol::lol:
Ενώ εσείς ας πούμε...:lol::lol::lol:
:lol::lol:
κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολη:lol::lol:σπασικλάκι μεγάλο:P:lol:
Α,καλάαααααααααα... :lol::lol::lol:

Αφηστε παιδια,κι εμεις που τα βλεπουμε ολη μερα στο σχολειο,δεν ξερετε τι κανουν και τι λενε...Δε λεω οτι ειναι ολα τα παιδια ιδια,αλλα δεν υπαρχει κανενας τροπος να αντιμετωπισει ο καθηγητης την κατασταση.Φετος μας ηρθε μια εγκυκλιος που λεει οτι πρεπει να μειωθουν οι ωριαιες και σταδιακα απο την επομενη χρονια ισως απαγορευτουν.:(
Εννοεις την ωριαια αποβολη? :hmm:οχι οτι οταν υπηρχαν ελεγχαν καθολου τα πραγματα...στην ταξη μου παντως δεν ισχυαν.

με τα δικά σου Χριστίνα και με της Αντας... η κατάληψη θα πρέπει να κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς... :lol:

Φτιάξανε και 3 πανό...

1. Καλά Χριστούγεννα
2. Καλό Πάσχα
3. Καλό Καλοκαίρι
4.Καλό Halloween!:happy: :lol:
Eεεεεε!:mad:

Φαίνεται!:lol::lol::lol: (πλάκα,ε!:redface:)

Εννοεις την ωριαια αποβολη? :hmm:οχι οτι οταν υπηρχαν ελεγχαν καθολου τα πραγματα...στην ταξη μου παντως δεν ισχυαν.
Και την ωριαια,και την ημερησια,και την μεγαλυτερης διαρκειας.Κοιτα απο ενα σημειο και μετα φοβονται τον αριθμο των αδικαιολογητων απουσιων και κατι γινεται.Δεν πιανει την πρωτη,τη δευτερη,αμα το κανεις κανα δυο φορες και δουν οτι δεν αστειευεσαι καθονται ησυχοι.Τωρα...δε θα μπορουμε να κανουμε τιποτα απολυτως.
Και δεν μιλαω σαν απαρχαιωμενη καθηγητρια που νομιζει οτι ο μονος τροπος να κρατηθει μια ταξη ηρεμη ειναι η επιβολη,και πιστευω στη δημιουργικοτητα και τη συνεργασια,αλλα αυτα ειναι ωραια στη θεωρια και σε ταξεις που συνεργαζονται.Σε μια τριτη ταξη τεχνικου λυκειου,με 30 μηχανολογους που εχουν μεινει κανα δυο χρονιες σε καθε ταξη,δεν γινεται να ειναι ολοι ηρεμοι και συνεργασιμοι.:(

Και τωρα που βλεπω και τις τρεις φωτο στην υπογραφη σου, θελω να σου μην συγκρινεις το μηκος μουστακιων του Μορφεα και της Σεμελης με τη Καλυψω. Η Καλυψω εχει ασυνηθιστα μακρια μουστακια....:hmm:
Tα ομορφότερα τα έχει η Καλυψώ... μετά ο Μορφέας... αλλά η Σεμέλη τα'χιε κουτσουρεμένα:/:
Μμμμμμμμ!:P

Ωωωωωωωωωωωω!:blink: :lol::lol:

Ενώ εσείς ας πούμε...:lol::lol:

Α,καλάαααααααααα... :lol::lol::lol:

Eεεεεε!:mad:

Φαίνεται!:lol::lol::lol: (παλάκα.ε!:redface:)
Χριστίνα...είμαι κι εγώ λίγο παιδί είπαμε... αλλά αυτή τη φορά τα'χω πάρει άγρια μαζί τους:mad::mad::down:
Η γλώσσα τους μέχρι το πάτωμα και οι απαιτήσεις τους ταιριάζουν σε υπανάπτυκτους και μόνο! :/:

Tα ομορφότερα τα έχει η Καλυψώ... μετά ο Μορφέας... αλλά η Σεμέλη τα'χιε κουτσουρεμένα:/:
Θα φτιάξουν!:)

Χριστίνα...είμαι κι εγώ λίγο παιδί είπαμε... αλλά αυτή τη φορά τα'χω πάρει άγρια μαζί τους:mad::mad::down:
Η γλώσσα τους μέχρι το πάτωμα και οι απαιτήσεις τους ταιριάζουν σε υπανάπτυκτους και μόνο! :/:
Ε,εντάξει τώρα,κατάληψη για αυτό δε λέει!:down:

Πρεπει να τη δω απο κοντα...αλλα ειναι μωρο ακομη θα μεγαλωσουν. Ασε ειχα ακουσει και το κουφο οτι πρεπει να τα κοψεις λιγο για να μπορουν να φανε ...ξερεις αν ειναι παρα πολυ μακρια π.χ σαν της Καλυψως!! :down::down: ειμαι 100% εναντιον σε αυτο

Πρεπει να τη δω απο κοντα...αλλα ειναι μωρο ακομη θα μεγαλωσουν. Ασε ειχα ακουσει και το κουφο οτι πρεπει να τα κοψεις λιγο για να μπορουν να φανε ...ξερεις αν ειναι παρα πολυ μακρια π.χ σαν της Καλυψως!! :down::down: ειμαι 100% εναντιον σε αυτο
Ποιος τις λέει αυτές τις...άντε μην πω τίποτα!:mad:
(που είμαι και μικλό!:baby: :lol::lol::lol:)

μια χαρά τρώει η μπιρμπίλω μουστακαλού μου... και μετά τα πλένει κιόλας:lol:

Εμένα μου αρέσει όταν ο Έλβις πλένει τα αυτάκια του!:inlove:
Κάθεται στα πίσω πόδια,κατεβάζει το αυτί με τα μπροστινά και κάνει σα να χτενίζεται!:rolleyes:
:happy:

Πάω να διαβάσω,τα λέμε!:)

Λες να κρητικια ??? :hmm::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back