Birman-maniacs

να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....:)ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας..:)
Λες οτι θα καταλαβει???? σιγα μην σκασει και ολας, παλι πριτς πριτς θα κανει !!!!!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες οτι θα καταλαβει???? σιγα μην σκασει και ολας, παλι πριτς πριτς θα κανει !!!!!!! :lol::lol::lol:

ναι καλα, πάλι το πρωι μου αφησε μια καλή..:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα μωρέ τον γατούλη τον ξεπαστρέψαμε..Πάντως είμαι δουλεια και γελάω μόνημου..ΚΑλά που δεν είναι κανείς εδώ..Κάποια θα απέλυαν!!!!!!!!Βάσια, σοβαρά τώρα, γράψε να ρωτήσεις..Από χρρρρρ χρρρ κάνει τίποτα όταν τον έχεις αγκαλίτσα????Τα κακάκια του πως ήταν σήμερα?

καλε τωρα τον χαιδευα στο λαιμουδάκι του και επιασα το τσιπακι του ....τον καημενο το βαλαν πολύ επιφανειακα...:(

Κριμα μωρέ τον γατούλη τον ξεπαστρέψαμε..Πάντως είμαι δουλεια και γελάω μόνημου..ΚΑλά που δεν είναι κανείς εδώ..Κάποια θα απέλυαν!!!!!!!!Βάσια, σοβαρά τώρα, γράψε να ρωτήσεις..Από χρρρρρ χρρρ κάνει τίποτα όταν τον έχεις αγκαλίτσα????Τα κακάκια του πως ήταν σήμερα?

τι χρ χρ λες?πρου πρου εννοεις?ναι κανει συνεχεια...σημερα τα κακα του ηταν μαλακά, δεν εχει διαρροια και λερώθηκε όπως ανεφερα πάνω..΄πλύσιμο πωπο και ποδια μετα:(αλλα αν του πιεσεις λιγο την κοιλιτσα ή αν τρέξει πριτσ....:lol:

τι χρ χρ λες?πρου πρου εννοεις?ναι κανει συνεχεια...σημερα τα κακα του ηταν μαλακά, δεν εχει διαρροια και λερώθηκε όπως ανεφερα πάνω..΄πλύσιμο πωπο και ποδια μετα:(αλλα αν του πιεσεις λιγο την κοιλιτσα ή αν τρέξει πριτσ....:lol:
Έτσι όπως μου τα περιγράφεις ο μικρός πρέπει απλά ή να έχει φάι κάτι που τον πείραξε ή έχει αγχωθει το χρυσό μου!!!:hmm:Άσε να περάσει λίγος καιρός....και βλέπεις...ΝΑ ηρεμήσει και με την Αθηνά..!!:)Ααααααα εγώ χρρρρρρρρ το λέω..τι πρου μου λες εσύ??Απο εκεί και το χουρχουρητό!!!:P

εστειλα ένα mail να δούμε τι θα μας πουν:hmm:

α εμεις το λέμε προυπρουδισμα...:)δε φαίνεται πάντως αγχωμένος...

εστειλα ένα mail να δούμε τι θα μας πουν:hmm:
Αναμένουμε...:)
α εμεις το λέμε προυπρουδισμα...:)δε φαίνεται πάντως αγχωμένος...
Οπότε μάλλον για φαί ή αλλαγή φαγητού ίσως!;)

Αναμένουμε...:)

Οπότε μάλλον για φαί ή αλλαγή φαγητού ίσως!;)

ναι αν ειχα κοντα πετ σοπ με τροφες πολλές θα έπαιρνα την ειδικη που εχουν για το πεπτικό, αλλά εδώ δεν εχουν τα βασικά...:down:

ναι αν ειχα κοντα πετ σοπ με τροφες πολλές θα έπαιρνα την ειδικη που εχουν για το πεπτικό, αλλά εδώ δεν εχουν τα βασικά...:down:
Βάσια που βρισκεσαι καλό μου???:hmm::blink::blink:

Εχει ξαπλωσει λιγο, γιατι ειναι χαλια..:(

Εχει ξαπλωσει λιγο, γιατι ειναι χαλια..:(
Αχ μωρέ περαστικούλια....!!!:)Αλλά εννοούσα σε ποια περιοχή της Ελλάδας...:redface::lol:??

Α καλα!! στη Λαμια...:)

Χμμμ ναι είναι λίγο μακριά..Ελεγα να πεταχτουμε να της πάμε τροφή για τον μικρό..:(Τέσπα, Αντα η Γιούλη ποτε πετάει-πέταγε???

Γεια σας!:happy:
Τι ενδιαφέρον έχασα;:hmm:
Και τώρα το quiz!:)
Ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του Έλβις;:happy:

Γεια σου Χριστινάκι...Εμμμ το συρτάρι σου????Τιποτα το ιδιαίτερο..Εγώ έχω κέφια και όλο πετάω κοτσάνες και γελάω...Η Βάσια είναι αρρωστούλα...Η Άντα τα τραβάει όλα και με ανέχεται..!!Η Γιούλη πετάει σήμερα για Βουλγαρία!!!Τίποτα που να ξέχασα??

Χμμμ ναι είναι λίγο μακριά..Ελεγα να πεταχτουμε να της πάμε τροφή για τον μικρό..:(Τέσπα, Αντα η Γιούλη ποτε πετάει-πέταγε???
Στις 5 εχει τη πτηση της...λογικα οπου να 'ναι θα πρεπει να ειναι ή να φευγει για το αεροδρομιο.:)

Γεια σου Χριστινάκι...Εμμμ το συρτάρι σου????Τιποτα το ιδιαίτερο..Εγώ έχω κέφια και όλο πετάω κοτσάνες και γελάω...Η Βάσια είναι αρρωστούλα...Η Άντα τα τραβάει όλα και με ανέχεται..!!Η Γιούλη πετάει σήμερα για Βουλγαρία!!!Τίποτα που να ξέχασα??
Α,γι' αυτό λοίπουν όλοι...:/:
Έχω να μπω μια βδομάδα και έχω χάσει επεισόδια...:lol:
Γιατί πετάει για Βουλγαρία;:hmm:

Το αγαπημένο μέρος του Έλβις είναι το δωμάτιό μου και συγκεκριμένα το γραφείο μου.:)
Τρώει τα μολύβια,τα χαρτιά,τις σημειώσεις μου,ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει την πυτηρίδα,μου γλείφει τη μύτη και άλλα περίεργα!:lol::lol::lol:
Σήμερα βράδυ φεύγουμε.:)
Πάμε Βόλο γιατί τη Δευτέρα γεννάει η θεία μου τη 2η μπέμπα!:happy::happy:

Α,γι' αυτό λοίπουν όλοι...:/:
Έχω να μπω μια βδομάδα και έχω χάσει επεισόδια...:lol:
Γιατί πετάει για Βουλγαρία;:hmm:

Το αγαπημένο μέρος του Έλβις είναι το δωμάτιό μου και συγκεκριμένα το γραφείο μου.:)
Τρώει τα μολύβια,τα χαρτιά,τις σημειώσεις μου,ανεβαίνει στο κεφάλι μου και μου γλείφει την πυτηρίδα,μου γλείφει τη μύτη και άλλα περίεργα!:lol::lol::lol:
Σήμερα βράδυ φεύγουμε.:)
Πάμε Βόλο γιατί τη Δευτέρα γεννάει η θεία μου τη 2η μπέμπα!:happy::happy:
Παιδιά τώρα το πιο ενεργό μέλος είναι η Γιούλη, αλλά η Δώρα!
Μπράβο της!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back