Birman-maniacs

Αυτο ειναι..και τα δικα μου αν δεν τους δωσεις σημασια - οταν εκεινα θελουν - αμεσως θα κανουν μια σκανταλια, ειδικα η Πισου. :blink::blink:
Ναι αλλά με ένα χάδι σε τουμπάρουν τα γλυκά μου!!!:rolleyes:
Κατερίνα μίλησα με τη γιατρό αν τον μαλώνω θα χειροτερέψει και θα γίνει πιο επιθετικός την άλλη φορά...κι αυτό πίστεψέ με είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια της Σεμέλης.
Θέλει χρόνο ο Μορφούλης μου...προστατεύει το χώρο του από τον εισβολέα Σεμέλη..:/::P:lol:και καλά κάνει μου είπε η γιατρός! Ειναι απόλυτα φυσιολογικό!;)
Εισβολέας πάντωσ στο 1/3 τουμεγέθους του αμυντικού εμ...χεχεχε είναι για γέλια!!:lol:Φυσικά και είναι φυσιολογικό:)..Αν το πε η γιατρός εγώ πάω πάσο!;)Αααααα όλα κι όλα να παραδεχόμαστε τα λάθη μας...:lol:
Καλησπέρα Βιρμανάκια. Γιούλη να σου πω κάτι? Θέλω να ζουλήξω τα γατιά σου. Κάθε φορά που βλέπω τις φωτό μου δημιουργείται πολύ έντονα αυτό το συναίσθημα!! :redface::P:lol:

συμφωνω απολυτα απλα δεν εχω αποφασισει ακομα πιο πρεπει να ζουληξω πρωτο!:lol::lol::lol:
Παιδιά το Σεμελάκι κάθεται έτσι και το ζουλάς και το ζουλάς και δεν παραπονιέται καθόλου..όλο ζούληγμα θέλει μου φαίνεται!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω απολυτα απλα δεν εχω αποφασισει ακομα πιο πρεπει να ζουληξω πρωτο!:lol::lol::lol:

Καλέ και τα τρία συγχρόνως. Σαν την ελβίρα (ελβίρα δεν την λένε?) απο τα looney tunes ένα πράγμα. Τα παίρνεις όλα μαζί και τα ζουλάς!! Κεφαλοκλείδωμα φάση!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Βιρμανάκια. Γιούλη να σου πω κάτι? Θέλω να ζουλήξω τα γατιά σου. Κάθε φορά που βλέπω τις φωτό μου δημιουργείται πολύ έντονα αυτό το συναίσθημα!! :redface::P:lol:

Στη διάθεσή σας!! Καθονται όλα!! Σχεδόν δηλ. ο αρχηγός μας θα σας κοιτάζει μάλλον από μακρυά! Αντρας παιδί μου θα σας τριφτεί λιγάκι και μετά θα κάτσει στα πλακάκια να σας χαλβαδιάζει με το γαλανό του βλέμμα:cool::lol:'
Τα κορίτσια... ζουλήξτε τα, δέστε τα κόμπο, κιχ δεν θα κάνουν:lol::lol:

Καλέ και τα τρία συγχρόνως. Σαν την ελβίρα (ελβίρα δεν την λένε?) απο τα looney tunes ένα πράγμα. Τα παίρνεις όλα μαζί και τα ζουλάς!! Κεφαλοκλείδωμα φάση!! :lol::lol:
ελμάιρα...:lol::lol::lol:Την θυμάμαι και την έψαχνα..Έτσι μ έλεγε ένας φίλος του Θράσου!!!!!!:redface::redface::D:lol::lol:Δεν ξέρουν παιδι μου δεν ξέρουν!!!:lol::lol:

Στη διάθεσή σας!! Καθονται όλα!! Σχεδόν δηλ. ο αρχηγός μας θα σας κοιτάζει μάλλον από μακρυά! Αντρας παιδί μου θα σας τριφτεί λιγάκι και μετά θα κάτσει στα πλακάκια να σας χαλβαδιάζει με το γαλανό του βλέμμα:cool::lol:'
Τα κορίτσια... ζουλήξτε τα, δέστε τα κόμπο, κιχ δεν θα κάνουν:lol::lol:
κάπως έτσι δηλαδή! :lol:

Συνημμένα

• CIMG0860.JPG
    CIMG0860.JPG
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 23
κάπως έτσι δηλαδή! :lol:

Ζουμπουρλούδι μου όμορφο!!! :inlove::inlove::inlove:

Αχ δεν μπορώ! Πολλάπλά εγκεφαλίκα!! Βρε Γιούλη αυτόν τον κούκλο δεν θα τον πάρεις Βουλγαρία? Να δούμε βρε παιδί μου τι γίνεται. Μπορεί να είναι show quality ποτε δεν ξέρεις! Παρτον να τον πάμε να μας πούνε! (και φυσικά γιατί θέλω να τον ζουλήξω :rolleyes: :lol::lol::lol::lol:)

τι θεος που ειναι ο Μορφεας!:inlove::inlove:
Γι΄αυτό τον λέω Μορφέα! Ο Θεος των ονείρων! :up:
Βέβαια τελευταία μας προέκυψε και Θεος της σφαλιάρας:lol:

Ζουμπουρλούδι μου όμορφο!!! :inlove::inlove::inlove:

Αχ δεν μπορώ! Πολλάπλά εγκεφαλίκα!! Βρε Γιούλη αυτόν τον κούκλο δεν θα τον πάρεις Βουλγαρία? Να δούμε βρε παιδί μου τι γίνεται. Μπορεί να είναι show quality ποτε δεν ξέρεις! Παρτον να τον πάμε να μας πούνε! (και φυσικά γιατί θέλω να τον ζουλήξω :rolleyes: :lol::lol::lol::lol:)
Μωρέ λες? Εχει πολύ μεγάλα καλτσάκια αλλά να σου πω... πήγα και παρακολούθησα τον κριτή σε μια Βιρμανική...σημασία δεν έδωσε στα καλτσάκια:blink: που ειναι βασικό στις Βιρμανικές...μπορεί να έτυχε...:hmm:
Μπα μωρέ... δεν τον παίρνω το μπουλούκο εκτός αν θες να τον κουβαλήσεις εσύ!! Ειναι θηρίο ε?? :lol:

Καλά το Σεμελάκι έχει ένα pedigree super! το κοίταγα χθες... όλο Champion προγόνους έχει...:cool::P:lol:

Γι΄αυτό τον λέω Μορφέα! Ο Θεος των ονείρων! :up:
Βέβαια τελευταία μας προέκυψε και Θεος της σφαλιάρας:lol:
:lol::lol::lol::lol: μεχρι να το παρει αποφαση θα το κανει μετα θα σταματησει!

Μωρέ λες? Εχει πολύ μεγάλα καλτσάκια αλλά να σου πω... πήγα και παρακολούθησα τον κριτή σε μια Βιρμανική...σημασία δεν έδωσε στα καλτσάκια:blink: που ειναι βασικό στις Βιρμανικές...μπορεί να έτυχε...:hmm:
Μπα μωρέ... δεν τον παίρνω το μπουλούκο εκτός αν θες να τον κουβαλήσεις εσύ!! Ειναι θηρίο ε?? :lol:

Καλά το Σεμελάκι έχει ένα pedigree super! το κοίταγα χθες... όλο Champion προγόνους έχει...:cool::P:lol:

Παρτον πάρτον! Θα τον κουβαλάω δεν με νοιάζει!!! Στο κάτω κάτω τι έχουμε να χάσουμε? Εγώ κανα 2 κιλά απο το κουβάλημα μόνο και αυτό ήταν. Το πολύ πολύ να μην κερδίσει ο Μορφέας! Και τι έγινε? Εχει κερδίσει τις καρδιές μας και είμαι σίγουρη οτι θα κλέψει και τις καρδιές κάποιοων κριτών αν όχι όλων ;):D

Παρτον πάρτον! Θα τον κουβαλάω δεν με νοιάζει!!! Στο κάτω κάτω τι έχουμε να χάσουμε? Εγώ κανα 2 κιλά απο το κουβάλημα μόνο και αυτό ήταν. Το πολύ πολύ να μην κερδίσει ο Μορφέας! Και τι έγινε? Εχει κερδίσει τις καρδιές μας και είμαι σίγουρη οτι θα κλέψει και τις καρδιές κάποιοων κριτών αν όχι όλων ;):D
Λες να πάρω γατοφόρο τρέιλερ με οπως του Τροι που τον κουβάλαγα? Τα καημένα μεγάλο σοκ πρέπει να τραβάνε εκεί μέσα με το χρου χρου στην άσφαλτο...:/:

Λες να πάρω γατοφόρο τρέιλερ με οπως του Τροι που τον κουβάλαγα? Τα καημένα μεγάλο σοκ πρέπει να τραβάνε εκεί μέσα με το χρου χρου στην άσφαλτο...:/:

Λες να τον πειράξει? Εχει λες πολλούς κραδασμούς? Ο Τρόι ενοχληθηκε?

Λες να τον πειράξει? Εχει λες πολλούς κραδασμούς? Ο Τρόι ενοχληθηκε?
ναι...δεν είναι καθόλου βολικό για το ζώο, μόνο για αυτόν που το σέρνει είναι...έχει κραδασμούς και πολύ θόρυβο...:/:

βασακο μέσα σε βλέπω! Τι κάνουν τα μικρά? :)

καλησπέρα κι απο μένα...ήρθα Λαμία μετά απο 4 μιση ώρες...:mad:βλέπεις οι αγρότες θυμήθηκαν να κλείσουν την Αταλάντη και η αστυνομία ξέχασε να προειδοποιήσει τους οδηγούς, ελληνικό κράτος...:mad:και ελληνες πολίτες:down:τες πα...το Αθηνιώ είναι χάλια, ένα μάτσο κόκκαλα το ερημο...έχει αδυνατίσει αλλά ευτυχώς έφαγε με τη μαμά του...του εβαλα και στην μπρίζα το feliway και περιμένω αντιδράσεις...

περιμένω Γιούλη μου να δω πως θα τα πανε, πάντως πέρασε δύσκολα το Αθηνιώ...ο Ίων τα ίδια χαζοχαρούμενο...;)

Γεια σου Βασια!! γιατι αδυνατισε η Αθηνουλα? ειναι αρρωστη?

Γεια σου Βασια!! γιατι αδυνατισε η Αθηνουλα? ειναι αρρωστη?

γεια σου Αντα...έχει πέσει σε μελαγχολία λόγω του μικρου...:(να δω πως θα το ξεπεράσει..πολύ λυπάμαι...μιλάμε έμεινε μια σταλια, ευτυχώς τώρα έφαγε..

γεια σου Αντα...έχει πέσει σε μελαγχολία λόγω του μικρου...:(να δω πως θα το ξεπεράσει..πολύ λυπάμαι...μιλάμε έμεινε μια σταλια, ευτυχώς τώρα έφαγε..
Τοσο πολυ .....μα στην αρχη φαινοταν να τον εχει δεχτει. Μπορει να καταλαβαινει και αλλα πραγματα που συμβαινουν ....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back