Birman-maniacs

Ναι ναι 28 και σήμερα :D

Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. :)

Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! :P:lol::lol::lol:
Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? :lol:Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι 28 και σήμερα :D

Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. :)

Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! :P:lol::lol::lol:
σε λάθος forum μπήκες:P:lol::lol:
δεν μπαίνεις καλύτερα στο www.Iamgoingbackhome.com
καλύτερα?:P :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη μου λές τέτοια γιατί θα σε εκμεταλευτώ ε? :lol:Και πάλι σε ευχαριστώ... θα σου στείλω Pm αν χρειαστεί;)

Ε αν είναι να μην το εννοούσα θα έκανα την πάπια (και την χήνα μαζί) και δεν θα έλεγα τίποτα! :P

Καλέ ότι θέλεις στείλε μου πμ μην διστάσεις! Άντε όσο προλαβαίνουμε πριν γυρίσω ελλάδα. ;)

Ουφ πάω δουλεια....:/:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή...:hmm:

Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. :lol::lol::lol:

Φιλιααααααααααα

Παω στην (καταραμένη) δουλειά :/:

Κατι μου θυμιζει αυτο το σιτε ;).....σαν τους φυλακισμενους μετρουσα τις μερες για να ερθω στην Αθηνα, οταν σπουδαζα....:blink:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Λες να κάνω τετοιο φόρουμ? Δεν νομίζω να έχει πολύ συμετοχή...:hmm:

Μάλλον μόνη μου θα χτυπιέμαι εκει μέσα. :lol::lol::lol:

Φιλιααααααααααα

Παω στην (καταραμένη) δουλειά :/:
Δεν ξερεις ποσους φοιτητες θα ειχες μελη!!!!!!!!! :cool:

DSCN1178.jpg
Τι πλάκα που έχουν!:lol:

Γεια σας!:)
-Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα!:(
-Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας!:happy:
-Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε!:/::blink:
-Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!:rolleyes::inlove:(χαζομαμά!:lol:)

Εσείς τι νέα;:hmm:
Γιούλη,ωραία η έκθεση;:hmm:
Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα;:hmm:
(πολλά ρωτάω,ε;:lol::lol::lol:)

Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα:lol:
Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα:D Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα:/:

Nαι εγώ είμαι, δεν βλέπετε όραμα:lol:
Τελικά ακύρωσα το laser στα μάτια μια μερα πριν γιατί κάθησα και το έψαξα και δεν αξίζει καθόλου το ρίσκο. Ο erefer γίνεται ολο και πιο ωραίος έχει φουντώσει λίγο και είναι για δάγκωμα:D Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά σας εχω και ευχάριστα νέα. Πριν μια βδομάδα κάναμε αίτηση στη forthnet για να βάλουμε τηλέφωνο και internet, το άσχημο όμως είναι οτι θα πάρει ενάμιση μήνα:/:
Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα....:up::up::up:
Υ.Γ ελπιζω να ερθει στο μηνα που σου λενε, σε μενα ηρθαν κοντα στο διμηνο.:hmm:

Τι πλάκα που έχουν!:lol:

Γεια σας!:)
-Δεν μπαίνω συχνά γιατί πνίγομαι στο διάβασμα!:(
-Η θεία γέννησε στις 17/11/08 τη μπέμπα μας!:happy:
-Στο γυρισμό πάθαμε λάστιχο,ήταν νύχτα και έβρεχε!:/::blink:
-Χθες που έβρεξε,ο Έλβις ήταν μέσα στο σπίτι του και έβλεπε τη βροχή!:rolleyes::inlove:(χαζομαμά!:lol:)

Εσείς τι νέα;:hmm:
Γιούλη,ωραία η έκθεση;:hmm:
Τι άλλο εκτός από την Αθηνούλα και τον Ιωνά έχασα;:hmm:
(πολλά ρωτάω,ε;:lol::lol::lol:)
Κι έτσι είμαι πάλι μόνη μου!...:(->:)
Το κουνελο-club σας αποχερετά!:happy:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):hello:

Υ.Γ.:Ευχαριστώ κ.Βασίλη!:happy:

Συνημμένα

• 1145742262Bunnies.jpg
    1145742262Bunnies.jpg
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 19
Καλως τον!!!!!!! ελα τι ειναι εναμιση μηνα μπροστα στην αιωνοτητα....:up::up::up:
Γεια σου Άντα!:happy:

Ξέρω οτι καθυστερούν, ελπίζω να μην περιμένω πολύ:)

Γεια σας Βιρμανακια! Τι κάνετε?:)
Γιουλη πως ήταν η Βουλγαρία?
Αχ μου λείψανε οι φωτογραφίες από τα γατονια σας! :D

Καλημέρα!! :)
Αγόρασα αυτό με τη σύσταση της Κτηνιατρου...για την προσαρμογή του Μορφέα με τη Σεμέλη στο σπίτι! Κανει για πολλές χρήσεις! ;)
Θα σας πω αν έχουμε αποτελέσματα!

https://www.feliway.uk.com/

Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες.......:hmm:

Καλημερα!! αν μου ανοιγε το σιτε, θα ηξερα και τι πηρες.......:hmm:
εμένα μου ανοίγει! :blink:
για περίμενε...:hmm:

:):):) ;)

Γιουλη και παλι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.... :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back