Birman-maniacs

Τελεια!! θα ανταλασσουμε συμβουλες του στυλ ''πως να μην φρικαρεις, οταν δεν ειναι ολα στην εντελεια'' ???

Ακριβώς!!!!:up::lol::lol:

Κι εγώ Παρθένος είμαι!

Αφιερωμένο,Raisa!
attachment.php

Να΄σαι καλά ...είναι ΤΕΛΕΙΟ:inlove::inlove:

Α καλά κατάλαβα.....ναι σίγουρα είμαστε για κλαμπ! :P

Εγώ λέω να μην το ονομάσουμε πάντως κλαμπ Παρθένων αλλά το κλουβί με τις τρελές. Οι Παρθένοι του σαιτ ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ

Μη μας δυσφημείς καλέ έτσι ....:whistle::whistle:

:blink:Θα αστειεύεστε βέβαια...Ακου τρελοκομεία οι παρθένοι!!!Τι λέτε μωρέ..!!!:blink:Θα με τρελάνετε εσείς εδώ..Οι παρθένοι είναι από τα πιο ήσυχα ζώδια του ζωδιακού.Χαρ/κο τους η ταξη και η καθαριότητα ή ένα από αυτά..Είναι πολύ αυστηροι με αυτά τα παραπάνω.Η πλειοψηφία είναι χαμηλών τόνοι άνθρωποι με εξαίρεση την στιγμή που έχουν πάρει φόρα..Τέσπα, ξέρετε οτι ταιριάζω απόλυτα με παρθένο και ταύρο ε????Αιγόκερως παιδι μου...άλλη στρίγγλα εγώ...με την οργάνωση και τις προθεσμίες...:lol::redface:

Πες τα βρε Κατερίνα:D

Γεια σου Κατερινα!!! οργανωση και τα παντα ωραια, τακτοποιημενα, σε ταξη....:blink: και ναι μερικες φορες φρικαρουμε αγρια αν δεν ειναι ολα οπως και οποτε τα θελουμε!!!!!!!!!:/:

Για μένα μιλάς καλέ???:confused::P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο άσχετο μπήκα και είπα να πω κι εγώ μια καλησπέρα σε αυτό το θέμα! Πειράζει που δεν έχω Βιρμανίας???:) Μου αρέσουν που τις βλέπω στις φωτογραφίες σας όμως! Δηλώνω θαυμάστρια!
Και για να πω αυτό που ήθελα γιατί θα σκάσω, ούσα Λιονταρίνα (και ακατάστατη, το ομολογώ) παντρεμένη με Παρθένο, καλά τα λες Κατερινάκι αλλά ώρες ώρες το παρακάνουν με την μανία τους για τάξη και καθαριότητα! :mad:

:redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο άσχετο μπήκα και είπα να πω κι εγώ μια καλησπέρα σε αυτό το θέμα! Πειράζει που δεν έχω Βιρμανίας???:) Μου αρέσουν που τις βλέπω στις φωτογραφίες σας όμως! Δηλώνω θαυμάστρια!
Και για να πω αυτό που ήθελα γιατί θα σκάσω, ούσα Λιονταρίνα (και ακατάστατη, το ομολογώ) παντρεμένη με Παρθένο, καλά τα λες Κατερινάκι αλλά ώρες ώρες το παρακάνουν με την μανία τους για τάξη και καθαριότητα! :mad:
Ναι...εγώ Λιονταρίνα, με ζυγό και cleanmaniac να δεις τι τραβω/ούσα...:hmm:

Δεν σε κατηγορώ Βάσια μου ειλικρινά. Εμένα τα πιο έντονα χαρακτηριστικά των Παρθένων είναι και αυτά που μου την σπάνε πιο πολύ. Αλλά τι να κάνω....κάποια στιγμή με δέχτηκα όπως είμαι ;)
Το 'σωσες!:lol:
Μέχρι την προτελευταία τελεία νόμιζα πως σου τη σπάω!:/:
(σε μερικούς τη σπάω κανονικά,αλλά είμαι πειραχτήρι,τινα κάνουμε!:P:lol:)

Ειδικα αυτο το τρομερο να μην καταλαβαινουν οι αλλοι τι εχουμε στο μυαλο μας, ειναι κατι το ανηκουστο!! :cool: μπορει να αρπαχτω για ενα τετοιο θεμα ανετα με το φιλο μου, και να μου περασει σε ενα τεταρτο και αυτος να με κοιταει με απορια....''τι τρελη θεε μου μου ετυχε??'':lol:

Α να γεια σου!!! Πόσες φορές σου έχουν πει 'Αντα οτι δεν μπορούν να σε καταλάβουν και οτι είσαι πολυ περίπλοκος χαρακτήρας? Είμαι σίγουρη άπειρες. Και όχι τίποτα άλλο αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με καταλαβαίνουν. Θεωρώ την λογική μου πολύ απλή και κατανοητικότατη! Μα γιατι δεν μπορουν να καταλάβουν?? :hmm::lol::lol::lol::lol:

Καλά αυτό το οτι γινόμαστε πυρ και μανία με ότι πιο άσχετο (που συνήθως δεν είναι σοβαρό) και μετά ηρεμούμε στο δευτερόλεπτο είναι απίστευτο! Που είμαστε κουλ στα σοβαρά θέματα και τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία αλλά τσιρίζουμε σαν υστερικές για τα πιο απίθανα και μικρά πράγματα? Που το πας αυτο? Άσε είμαστε περίπτωση παιδί μου. Η μαμά μου να φανταστεις λέει για μένα (χρόνια τώρα) "εσύ παιδί μου δεν θα βρεις κανέναν να σε αντέξει. Και αν βρεις δεν θα τον αντέξεις εσύ" :lol::lol::lol::lol: Και ως τώρα μπορώ να πω ότι έχει δίκιο....και στα δύο σκέλη :redface:

Αντα για εσένα έχω τρανταχτές αποδείξεις...ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!!!:lol::lol:Δεν είσαι παιδι μου ζιζάνιο είσαι πολύ καλο και ήσυχο παιδι..:)Μην την ακούτε..απλά φαίνεται παραήσουν ήσυχη πιο παλια!;):happy:
Αχχ ετσι νομιζουν ολοι :redface::redface: αλλα ειμαι ενα '''τρομερο διαολακι '' με τους δικους μου ανθρωπους.....:happy:

Ε, μα πια! Καταπίνω, καταπίνω, αλλά ως εδώ!

Α να γεια σου!!! Πόσες φορές σου έχουν πει 'Αντα οτι δεν μπορούν να σε καταλάβουν και οτι είσαι πολυ περίπλοκος χαρακτήρας? Είμαι σίγουρη άπειρες. Και όχι τίποτα άλλο αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με καταλαβαίνουν. Θεωρώ την λογική μου πολύ απλή και κατανοητικότατη! Μα γιατι δεν μπορουν να καταλάβουν?? :hmm::lol::lol::lol::lol:

Καλά αυτό το οτι γινόμαστε πυρ και μανία με ότι πιο άσχετο (που συνήθως δεν είναι σοβαρό) και μετά ηρεμούμε στο δευτερόλεπτο είναι απίστευτο! Που είμαστε κουλ στα σοβαρά θέματα και τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία αλλά τσιρίζουμε σαν υστερικές για τα πιο απίθανα και μικρά πράγματα? Που το πας αυτο? Άσε είμαστε περίπτωση παιδί μου. Η μαμά μου να φανταστεις λέει για μένα (χρόνια τώρα) "εσύ παιδί μου δεν θα βρεις κανέναν να σε αντέξει. Και αν βρεις δεν θα τον αντέξεις εσύ" :lol::lol::lol::lol: Και ως τώρα μπορώ να πω ότι έχει δίκιο....και στα δύο σκέλη :redface:
Τι ωραια που νιωθω οτι δεν ειμαι μονη στον πλανητη :redface:....υπαρχουν και αλλες σαν και μενα..ολιγον παλαβες δηλαδη!! :lol::lol:

Ειδικα αυτο το τρομερο να μην καταλαβαινουν οι αλλοι τι εχουμε στο μυαλο μας, ειναι κατι το ανηκουστο!! :cool: μπορει να αρπαχτω για ενα τετοιο θεμα ανετα με το φιλο μου, και να μου περασει σε ενα τεταρτο και αυτος να με κοιταει με απορια....''τι τρελη θεε μου μου ετυχε??'':lol:
Αυτό το έχουν όλα τα "ιδιοτροπα" ζώδια(βλεπε διδυμοι, αιγόκεροι και ναι παρθένοι!):redface::lol:
Κάπως έτσι είμαι και εγώ. Και θα σε κράξω κιόλας που το χαρτάκι ήταν κάτω και θα σου κάνω και κύρηγμα γιατί το χαρτάκι ΔΕΝ θα έπρεπε να είανι κάτω. :lol: Οχι δεν έιμαι Λέων έχω μπαμπά λέων και με έχει κολλήσει λεοντίτιδα :P

Δεν σε κατηγορώ Βάσια μου ειλικρινά. Εμένα τα πιο έντονα χαρακτηριστικά των Παρθένων είναι και αυτά που μου την σπάνε πιο πολύ. Αλλά τι να κάνω....κάποια στιγμή με δέχτηκα όπως είμαι ;)

Γλυκά και ήρεμα? Εμεις? :confused: Καλά θα το κοιτάξω και θα σου πω :lol:
:lol:Καλα δες και πες μου....:D
ετσι μπράβο παιδί μου...:happy:

Εννοειται καλέ....12 χρονων κοριτσάκι τι θα ήσουν? :lol:

ναι... και το ξεροκεφαλάδικο, κατα τα άλλα είμαστε οι καλύτεροι! :P
Τι άλλο θα έλεγε μια λεων!!:lol:
:lol:
Πες τα βρε Κατερίνα:D
Εγώ τα λέω...Με ακούει ομως κανείς???:lol:

Αυτό το έχουν όλα τα "ιδιοτροπα" ζώδια(βλεπε διδυμοι, αιγόκεροι και ναι παρθένοι!):redface::lol:

:lol:Καλα δες και πες μου....:D

Τι άλλο θα έλεγε μια λεων!!:lol:

:lol:

Εγώ τα λέω...Με ακούει ομως κανείς???:lol:
Tην αλήθεια καθ'ότι είμαστε και ειλικρινείς:cool::P:lol:

ετσι μπράβο παιδί μου...:happy::lol:
:P
Εννοειται καλέ....12 χρονων κοριτσάκι τι θα ήσουν? :lol::lol:

Δε μου αρέσουν και τόσο αυτά τα αστεία!:mad: :/: :( :| :) :happy::D :lol:

Αχχ ετσι νομιζουν ολοι :redface::redface: αλλα ειμαι ενα '''τρομερο διαολακι '' με τους δικους μου ανθρωπους.....:happy:
Είπα αν πάρετε φορα αλλάζει το πράμα!!!:lol::lol:

[/color]
Δε μου αρέσουν και τόσο αυτά τα αστεία!:mad: :/: :( :| :) :happy::D :lol:
Καλά sorry... το παίρνω πίσω κυρια Χριστίνα:redface:

Ναι έχει πολύ πλάκα!:lol:
Μια φορά που βλέπαμε Λόλα είχε προσηλωθεί!:lol::lol::lol:

Γεια σας!:happy: Τι νέα;:hmm: Εγώ ήρθα να σας βασανίσω!:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Έχει κι άλλο!:up:

Και λίγο ακόμα...:rolleyes:

Δεν ακούω!:hmm:

Εγω την περιοδο ηρεμιας την περασα μεχρι τα 18...αργησα λιγο...ακομη η μαμα μου λεει πως αλλαξα ετσι..εγω που ημουν ενα ησυχο κοριτσακι, δεν μιλουσα, δεν εκανα σκανταλιες, και τωρα δεν βαζω γλωσσα μεσα και ειμαι ολο στη πριζα !!!!!:lol::lol:

Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. :lol::lol:

:mad::mad:Αααααα μην πας κόντρα στις γνώσεις(και καλά) μου στα αστρολογικά..Πέφτω σχεδόν πάντα μέσα..Στοιχημα ότι έχεις καραδυναμικό ζώδιο για ωροσκόπο...Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ είναι ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!Για αυτό ονομάστηκε έτσι..!!!:mad:Αντε!:P:lol:(η στρίγγλα που λέγαμε)

Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? :P Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν.

ετσι μπράβο παιδί μου...:happy:

Εννοειται καλέ....12 χρονων κοριτσάκι τι θα ήσουν? :lol:

ναι... και το ξεροκεφαλάδικο, κατα τα άλλα είμαστε οι καλύτεροι! :P

Τυπική λέων.....:lol:

Στο άσχετο μπήκα και είπα να πω κι εγώ μια καλησπέρα σε αυτό το θέμα! Πειράζει που δεν έχω Βιρμανίας??? Μου αρέσουν που τις βλέπω στις φωτογραφίες σας όμως! Δηλώνω θαυμάστρια!

Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη :lol:

Το 'σωσες!
Μέχρι την προτελευταία τελεία νόμιζα πως σου τη σπάω!:/:
(σε μερικούς τη σπάω κανονικά,αλλά είμαι πειραχτήρι,τινα κάνουμε!:P)

Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι ;)

Ναι...εγώ Λιονταρίνα, με ζυγό και cleanmaniac να δεις τι τραβω/ούσα...:hmm:

Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ):lol::lol::lol::lol::lol:

Tην αλήθεια καθ'ότι είμαστε και ειλικρινείς:cool::P:lol:

Και μετριόφρων αυτό που το πας? :lol::lol::lol:

Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. :blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Είπα αν πάρετε φορα αλλάζει το πράμα!!!:lol::lol:

Καλέ γιατί το λές αυτο? :P

Τι ωραια που νιωθω οτι δεν ειμαι μονη στον πλανητη :redface:....υπαρχουν και αλλες σαν και μενα..ολιγον παλαβες δηλαδη!! :lol::lol:

Ολίγον? Ολίγον? Με μια δόση "πολύ" θέλεις να πείς :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back