Birman-maniacs

Βρε παιδιά έξω κάνει ψόφο τα 2 κορίτσια κοιμούνται μέσα στα ζεστά η Καλυψώ στο καλάθι της κλασικά και η Σεμέλη στο εσωτερικό γατόδεντρο και ο γάτος μου έξω ειναι πόση ώρα στο κρύο στο γατόδεντρο και κοιμάται!! Ολο εκει κοιμάται...ο,τι καιρό και να κάνει και στα πλακάκια...μαξιλάρια και φρου φρου δεν θέλει αυτός...Σπαρτιάτης:P
Δεν υπάρχει περίπτωση με τόση γούνα να μου κρυώσει ε? ειναι και το μπαλκόνι προστατευμένο με τη τέντα που τους έχω φτιάξει...τι λετε?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλήμερα κορίτσια τι κουκλί είναι αυτό στη φώτο?για πιο λέτε ότι είναι άσχημο? που βλέπετε βιρμανάκια στείλτε μου και μένα:redface:
Καλημέρα Γιωτα!
Αυτο είναι το site οπου και πήρα το Μορφέα και τη σεμέλη..στη γέννα E δες την Esaya...:P
https://www.catalis-heilige-birma.de/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδιά έξω κάνει ψόφο τα 2 κορίτσια κοιμούνται μέσα στα ζεστά η Καλυψώ στο καλάθι της κλασικά και η Σεμέλη στο εσωτερικό γατόδεντρο και ο γάτος μου έξω ειναι πόση ώρα στο κρύο στο γατόδεντρο και κοιμάται!! Ολο εκει κοιμάται...ο,τι καιρό και να κάνει και στα πλακάκια...μαξιλάρια και φρου φρου δεν θέλει αυτός...Σπαρτιάτης:P
Δεν υπάρχει περίπτωση με τόση γούνα να μου κρυώσει ε? ειναι και το μπαλκόνι προστατευμένο με τη τέντα που τους έχω φτιάξει...τι λετε?:hmm:
ο κτηνίατρος μου είπε ότι η μόνη περίπτωση να σου κρυώσει η γάτα είναι να την κάνεις μπάνιο και να την αφήσεις βρεγμένη έξω στο κρύο οπότε μάλλον δεν θα έχει πρόβλημά να κρυώσει!

Σιγά μην κρυώσει με τρία κιλά γούνα. Μην ανησυχείς Γιούλη. Οι γάτες ως γνωστόν έχουν τρελό κόλλημα με την ζέστη. Αν ένιωθε έστω και λίγο κρύο θα πήγαινε και θα κολλούσε πανω σε κανένα καλοριφέρ. Δεν νομίζω να έχει ανάγκη ;)

Έτσι έτσι Σπαρτιάτης το μωρό!!! Κουκλί μου!!! Όταν ξυπνήσει ζούλα το και φίλα το λίγο απο μένα! :D

ο κτηνίατρος μου είπε ότι η μόνη περίπτωση να σου κρυώσει η γάτα είναι να την κάνεις μπάνιο και να την αφήσεις βρεγμένη έξω στο κρύο οπότε μάλλον δεν θα έχει πρόβλημά να κρυώσει!
α....Σ'ευχαριστώ! Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορια:)
παω να σιδερώσω:(:(:(

Καλησπέρα Βιρμανάκια. Μια κ εμείς στολιζόμαστε ;) σας βάζω κ εσάς μια Βιρμανοκαρτούλα για τα Χριστούγεννα :D

Καλησπέρα Βιρμανάκια. Μια κ εμείς στολιζόμαστε ;) σας βάζω κ εσάς μια Βιρμανοκαρτούλα για τα Χριστούγεννα :D
αχ τι όμορφή κάρτα ευχαριστούμε πολύ πολύ! Γιούλη περιμένω πως και πως να γεννήσει η γατούλα της sabi και να κατέβω Αθήνα και να έρθω και να δω και τα μικρά σου !:up::up:Α έχω ήδη και μια πρότασή για μικρό αν θα ζευγαρώσω και τη Μίου!το θέμα είναι ότι ποτέ καμία γατούλα μου δεν έχει γεννήσει οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω κ να τα δώσω:redface::redface:

A...ρε Ελενα τι ωραιες φωτογρσφιες και κάρτες μας βάζεις!!:up::up:
αχ τι όμορφή κάρτα ευχαριστούμε πολύ πολύ! Γιούλη περιμένω πως και πως να γεννήσει η γατούλα της sabi και να κατέβω Αθήνα και να έρθω και να δω και τα μικρά σου !:up::up:Α έχω ήδη και μια πρότασή για μικρό αν θα ζευγαρώσω και τη Μίου!το θέμα είναι ότι ποτέ καμία γατούλα μου δεν έχει γεννήσει οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω κ να τα δώσω:redface::redface:
ουτε εγώ...:P:lol:

ο Μορφέας επιτέλους μαζεύτηκε και η γούναα του μυριζει τζακιλα:blink:σαν τα φρεσκοπλυμένα ρουχα στο σκοινι που απορροφούν ολες τις οσμές:lol::lol::lol:

Αν έχετε τέτοια κολλήματα έχω εγώ την λύση στο πρόβλημα σας καλέ. Κάντε εσείς τα μωρά και εγώ και η Έλενα μπορούμε να οργανώσουμε μια ωραιότατη απαγωγή και να τα πάρουμε όλα (και τους γονείς άμα λάχει) ώστε να μην έχετε διλήματα του στυλ "να τα δώσω ή να μην τα δώσω" :P

ο Μορφέας επιτέλους μαζεύτηκε και η γούναα του μυριζει τζακιλα:blink:σαν τα φρεσκοπλυμένα ρουχα στο σκοινι που απορροφούν ολες τις οσμές:lol::lol::lol:

Να τον βάζεις και στην κουζίνα όταν τηγανίζεις να απορροφάει όλες τις μυρωδιές για να μην εξαπλώνονται στο υπόλοιπο σπίτι :P :lol::lol::lol:

Αν έχετε τέτοια κολλήματα έχω εγώ την λύση στο πρόβλημα σας καλέ. Κάντε εσείς τα μωρά και εγώ και η Έλενα μπορούμε να οργανώσουμε μια ωραιότατη απαγωγή και να τα πάρουμε όλα (και τους γονείς άμα λάχει) ώστε να μην έχετε διλήματα του στυλ "να τα δώσω ή να μην τα δώσω" :P

Να τον βάζεις και στην κουζίνα όταν τηγανίζεις να απορροφάει όλες τις μυρωδιές για να μην εξαπλώνονται στο υπόλοιπο σπίτι :P :lol::lol::lol:
Μορφεας ο οσμοπαγίδας:lol::lol::lol:

πάω για τη φάση ΄β του σιδερώματος...το κάνω με δόσεις:P...και μετά ηλεκτρική σκούπα στα γατοδεντρα!!:lol:
Θενια...σε έχασα...:hmm:;)

Μορφεας ο οσμοπαγίδας:lol::lol::lol:

Πως λέμε χρωματοπαγίδα για το πλυντήριο? Ε κάτι ανάλογο. :lol::lol::lol:

Αλήθεια ως χρωματοπαγίδα τον έχεις δοκιμάσει? Μπορεί να είναι και για αυτήν την χρήση.:P

πάω για τη φάση ΄β του σιδερώματος...το κάνω με δόσεις:P...και μετά ηλεκτρική σκούπα στα γατοδεντρα!!:lol:
Θενια...σε έχασα...:hmm:;)

Ναι και εγώ σε έχασα. Περίεργο :hmm:

Ότι σου έγραψα γύρισε πίσω. Μήπως να βγαίναμε και να ξαναμπαίναμε?

Αχ παιδια κι εγω το σκεφτομαι απο τωρα πως θα τα δωσω τα μωρα...
Γιουλη αμα κανει και για χρωμοπαγιδα τον θελω κι εγω,ειναι πολυ πρακτικες!:P

Αχ παιδια κι εγω το σκεφτομαι απο τωρα πως θα τα δωσω τα μωρα...
Γιουλη αμα κανει και για χρωμοπαγιδα τον θελω κι εγω,ειναι πολυ πρακτικες!:P

Καλά μην ανησυχείς θα οργανώσουμε μια απαγωγή και για τα σοκολατάκια σου :P

Καλά μην ανησυχείς θα οργανώσουμε μια απαγωγή και για τα σοκολατάκια σου :P

κανονισε εσυ μικρη ποιο θα απαγαγεις!!!!!!!! :mad::mad::hmm::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια αυτο που μας λειπει με τα χνουδωτα στο σπίτι ειναι μια τριχοπαγίδα για το πλυντήριο...τι καλά να βγάζανε...:P:up::lol:

Αχ βρε Θενια τι καλοσυνατος ανθρωπος που εισαι,πως μας σκεφτεσαι ολες...:P
Εμενα για αυτο δεν μου αρεσουν τα φουντωτα,δεν θα ειχα το κουραγιο να βουρτσιζω και να καθαριζω τοσο μαλλι απο το σπιτι...

αυτή είναι seal tabby που ειναι πιο σκούρο...

Να''τος ο μπαμπάς της!!
Ετσι θα γίνει...:)

Δεν είναι κούκλος???Εχει το αγαθο βλέμα του Μορφέα!!

versacce_20080621_5.jpg

μα συγνωμη,τι βλεμμα ειναι αυτο?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αμα τον εβλεπα μπροστα μου,θα τον δαγκωνα!!!!εχουν υπεροχες μουτσουνιτσες τα βιρμανακια!!!:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back