Birman-maniacs

μα συγνωμη,τι βλεμμα ειναι αυτο?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αμα τον εβλεπα μπροστα μου,θα τον δαγκωνα!!!!εχουν υπεροχες μουτσουνιτσες τα βιρμανακια!!!:up::up::up::up:
για κάτι τέτοιες φάτσες καθαρίζω τρίχες αδιαμαρτύρητα....αλλά με το swiffer και την telemarketing ολα ειναι οργανωμένα;):up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για κάτι τέτοιες φάτσες καθαρίζω τρίχες αδιαμαρτύρητα....αλλά με το swiffer και την telemarketing ολα ειναι οργανωμένα;):up::lol:

Αν είναι να έχω και γω τέτοια φάτσα σπίτι μου καθαρίζω και γω αβέρτα τρίχες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα και η Καλυψω που βγήκε μυριζει τζακιλα...καλε και τα δυο βρωμοκοπάνε...που να τα βγάλω να τα αερίσω:blink::hmm::lol:

τωρα και η Καλυψω που βγήκε μυριζει τζακιλα...καλε και τα δυο βρωμοκοπάνε...που να τα βγάλω να τα αερίσω:blink::hmm::lol:

Στο πίσω το μπαλκόνι Γιούλη μου :P Μπας και βγάλετε άκρη. Η αυτό η πάρτα παραμάσχαλα και βγάλτα μια βόλτα στη γειτονιά να ζήσουν λίγο το Αθήνα by night :lol:

Kαλημέρα!:)

CIMG2151.JPG

CIMG2153.JPG

CIMG2154.JPG

Γιουλάκο!!! Τι τέλειες όλες οι νέες φωτογραφίες που έβαλες!! Ειναι όλα τους πανέμορφα!!! Η Σεμέλη καλέ πώς μεγάλωσε!!!:up:

Βρε παιδιά έξω κάνει ψόφο τα 2 κορίτσια κοιμούνται μέσα στα ζεστά η Καλυψώ στο καλάθι της κλασικά και η Σεμέλη στο εσωτερικό γατόδεντρο και ο γάτος μου έξω ειναι πόση ώρα στο κρύο στο γατόδεντρο και κοιμάται!! Ολο εκει κοιμάται...ο,τι καιρό και να κάνει και στα πλακάκια...μαξιλάρια και φρου φρου δεν θέλει αυτός...Σπαρτιάτης:P
Δεν υπάρχει περίπτωση με τόση γούνα να μου κρυώσει ε? ειναι και το μπαλκόνι προστατευμένο με τη τέντα που τους έχω φτιάξει...τι λετε?:hmm:
Οχι Γιουλη μου μην φοβάσαι δεν κρυώνουν. Παρά μονον αν τα κάνεις μπάνιο κ τα αφήσεις εκτεθημένα στο κρύο ή σε ρευματα! Η γουνα τους λειτουργεί κ το καλοκαίρι κ τον χειμώνα ως μονωτικό.:)

κοριτσια αυτο που μας λειπει με τα χνουδωτα στο σπίτι ειναι μια τριχοπαγίδα για το πλυντήριο...τι καλά να βγάζανε...:P:up::lol:
:lol::lol::lol:

καλησπέρα κι απο μένα...εμεις είχαμε εκδρομή Αραχωβα σήμερα...:)δυστυχως δεν χιόνισε αλλά ήταν πανεμορφα..:)

versacce_20080621_5.jpg
Γιούλη τι τέλειος γάταρος είναι ο μπαμπάς!!!! και έχει κ αυτό το αγελαδί βλέμμα τον περσικών :lol::lol::lol: (εντελώς αγαθό) Αλήθεια η σελίδα με τις Καταλίνες που λέτε ποια είναι; Για να θαυμάσω κ εγώ τα βιρμανομωράκια

DSCN1220.jpg
γεια σας και απο εμας....όλοι με λένε ξινη αλλά μόνο η μαμα μου με αγαπάει...

Έλενα

https://www.catalis-heilige-birma.de/ έχει πολλά μωρά για ζούληγμα εκει!!!

Βάσια γεια σουυυυυ!!! Αράχωβα ε? Ζηλέυω!!! Αχ πρέπει να είναι πολύ όμορφα! Η αθηνούλα τι κάνει σήμερα?

DSCN1219.jpg
παλι στραβα αλλά ακόμα δεν βρίσκω πως στριβουν...

Έλενα

Βάσια γεια σουυυυυ!!! Αράχωβα ε? Ζηλέυω!!! Αχ πρέπει να είναι πολύ όμορφα! Η αθηνούλα τι κάνει σήμερα?

ήταν πολύ όμορφα γιατι ακόμα ήταν σχετικά ήσυχα...αν είχε και χιονάκι θα ήταν τελεια....το Αθηνιω ειναι καλύτερα...:)τώρα κοιμάται κάτω απο το μπουφάν μου...νομίζω το feliway έκανε δουλεια..:happy:

DSCN1222.jpg
αυτη η πονηρόφατσα έχει κλέψει όλες τις καρδιες...όποιος έρχεται σπίτι τον παίρνει αγκαλια και κάθετα...:)όλοι μου ζηταν ενα μωρό σαν αυτον..:D

DSCN1209.jpg

στον ηλιο λιαζόμαστε και ηρεμουμε...φυσικά προχθες...

ήταν πολύ όμορφα γιατι ακόμα ήταν σχετικά ήσυχα...αν είχε και χιονάκι θα ήταν τελεια....το Αθηνιω ειναι καλύτερα...:)τώρα κοιμάται κάτω απο το μπουφάν μου...νομίζω το feliway έκανε δουλεια..:happy:

Αχ τι μου θυμίζεις.....πολύ όμορφες αναμνήσεις :D

Άντε αφού άρχισε να ηρεμεί η αθηνούλα είναι καλό. Να σταματήσεις να αγχώνεσαι και εσύ γιατί σου είχε μείνει μαράζι :)

DSCN1222.jpg
αυτη η πονηρόφατσα έχει κλέψει όλες τις καρδιες...όποιος έρχεται σπίτι τον παίρνει αγκαλια και κάθετα...:)όλοι μου ζηταν ενα μωρό σαν αυτον..:D

Δεν τους αδικώ καθόλου! Ο μικρός είναι για να κλέβει καρδιές!! Ζουζούνι μου!! :D

Έλενα

Ευχαριστώ Θένια:up:
DSCN1222.jpg
Είναι λογικό είναι κούκλος κ πραγματική πονηρόφατσα:lol: φοβερό βλέμμα:up:

Παρακαλώ :)

DSCN1222.jpg

μωρουλινι μου!!!τελειο ειναι!!!:up::up::up:τι κανεις καλε στην αραχωβα και μας κανεις να ζηλευουμε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

που είσαι Luna?χρονια και ζαμάνια..βολτίτσα πήγα.....:)

εγω εστω και για λιγο εδω ειμαι (μια φορα την μερα)απλα μπαινω και ακυρες ωρες.....
εχεις παρει και τα μωρα μαζι στην υπεροχη αραχωβα???:):):):)

εγω εστω και για λιγο εδω ειμαι (μια φορα την μερα)απλα μπαινω και ακυρες ωρες.....
εχεις παρει και τα μωρα μαζι στην υπεροχη αραχωβα???:):):):)

καλε βόλτα πήγα, αυθημερόν..ε όχι...πήρα το δευτερο γατί για να μην τραβολογάω το πρώτο:happy:λες να τραβολογάω και τα 2?:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back